Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Подгузники-трусики Libero Touch Pants 7-11 кг Размер 4 68 шт (7322541993386)

Оценка пользователей 4.6/5
  • Діана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 87

Для нас,найкращий бренд!
    Не викликають алергії та подразнення)
    Користуємось з народження,на інший популярний бренд було почервоніння.
    В лінійці є підгузники великих розмірів,наш старий син носив ще 7 розмір.Ціна прийнятна,часто зниижки

Недостатки:
    Недоліків нема

Діано, вітаємо!
      Щиро дякуємо за Вашу довіру та теплі слова! Нам надзвичайно приємно, що підгузки-трусики Libero Touch підходять Вашим дітям із перших днів життя та допомагають уникати подразнень. Підгузки-трусики Libero Touch створені з урахуванням чутливої шкіри малюків: вони поєднують м’які дихаючі матеріали, надійне поглинання та зручну посадку для активного руху. Дякуємо, що обираєте Libero протягом такого важливого періоду — це для нас найкраща оцінка!

• Богдана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 68

Якість гарна, приємні на дотик, у дитини немає алергії, але дуже маломірять. Гарно підійдуть на дитину 6-7 кг максимум. В мене високий худенькій хлопчик 7,8 кг і підгузки-трусики вже малі та натирають, хоча підгузки не трусиками (той же розмір 4) ідеальні по розміру.

Достоинства:
    Не протікають
    Недостатки:
    Маломірять

Богдано, вітаємо! Дякуємо за відгук та високу оцінку Libero Touch! Підгузки-трусики ТМ Libero можуть маломірити в середньому на 2 кг. Тому радимо вибирати розмір за принципом округлення ваги дитини до більшого розміру трусиків. Наприклад, якщо 5 розмір трусиків призначений для дітей вагою від 10-14 кг, а дитина важить більше 10 кг, краще взяти наступний 6 розмір для ваги 13-20 кг. Бажаємо приємних покупок!

• Екатерина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 68

Довго користувались Huggies але на вазі 8 кг воно перестали справлятись. Після сну протікали. Випорожнення взагалі памперс не утримував і все виходило за берега. Перейшли на Libero touch трусики і проблем вирішені. Випорожнення залишаються в памперсі

Достоинства:
    Не протикае
    Недостатки:
    Дорого

Катерино, вітаємо! Щиро дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка!

• Александр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 34

Підгузки гарної якості, купуємо тільки їх. Проблем з ними не виникало жодного разу.

Олександре, вітаємо! Щиро дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка!

• Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 68

Дуже якісні і зручні. Гарно поглинають і не протікають.

Достоинства:
    Зручні, гарно поглинають.

Дякуємо за позитивний відгук! Здоровенькі ростіть.

• Анастасія С***

Анастасіє, вітаємо,
      Дякуємо за високу оцінку продукції ТМ Libero. Комфортного використання малюку!

• Соня В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 34

Встигла використати 6 підгузників і після кожного потрібно було переодягати дитину у чистий одяг, адже сеча по спинці або через боки перетікала

Достоинства:
    Якість на дотик та вигляд справді найкраще серед всіх, якими користувалась моя дитина
    Недостатки:
    Маломірять страшно, по факту підійдуть на худеньку дитину кілограмів 5-6, не тримаю сечу зовсім

Соня, вітаємо,
      Нам важлива ваша думка. Приносимо вибачення за ситуацію, що склалася. Надішліть будь ласка свої контактні дані на пошту [email protected] для того, щоб з вами зв’язався представник бренду для подальшого вирішення проблеми. Дякуємо!

• Чмаль М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 68

Мякенькі суперові підгузки! Погоджуюсь з попереднім коментарем, що наче маломірять. Але все інше супер! Без запаху, з індикатором, м’яка резинка

Марія, вітаємо,
      Дякуємо за ваш відгук.

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 68

Гарні підгузки, але маломірні, на дитину 7кг як раз. Нам сподобались, не парять, алергії не має.

Достоинства:
    Тоненькі, дихаючі, є індикатор наповнення, м'якенька резиночка.
    Недостатки:
    ціна, маломірні

Анастасіє, добрий день,
      Дякуємо за ваш відгук. Дійсно трусики ТМ Libero маломірять в середньому на 2 кг. Тому при виборі трусиків радимо додавати 2кг до основної ваги дитини для комфортного використання малюку.

• Юлия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 68

дуже часто замовляю саме ці підгузки для дітей з інвалідністю.

Юліє, вітаємо,
      Libero створює свою продукцію з турботою про всіх малюків.
      Дякуємо за ваш відгук!

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 72

Любимые подгузники, супермягкие, на ночь хватает. Маломерки

Достоинства:
    Мягкие, нежная резиночка, не натирают
    Недостатки:
    Высокая стоимость

Добрыйрмй день , дякуємо за ваш коментар !

• Яна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 72

Трусики понравились. хватает на ночь 9:00 вечера до 8:00 утра.
    Достаточно мягкие. Сейчас малыш 7 кг,
    немного остаются следы от резинок.

Достоинства:
    Ночь без замен
    Недостатки:
    Маломерки
  • Сидоренко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 72

Отличные памперсы, ни разу не протекли, ночь выдерживают. Только ими и пользуемся от других памперсов опрелости. очень маломерят, учитывайте при выборе

Достоинства:
    Качество
  • Юлия Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 72

Самые лучшие подгузники, ни разу не подвели, выдерживают 12+ часов,однозначно рекомендую , спасибо Розетке за отличные скидки и быструю доставку .

Достоинства:
    Не протекают, выдерживают всю ночь !
    Недостатки:
    Цена без скидки
  • Карина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 72

Отличные подгузники, берём постоянно, никаких проблем с протеканиями, опрелостями нету. Магазину, спасибо, за приемлимую цену и быструю доставку. Нравятся больше чем Хаггис и Мэррис

Достоинства:
    Качество
  • ЮВ
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 72

По отзывам решила попробовать эти подгузники, до этого много разных пробовали , но лучше Хаггис элит софт платинум нет , хоть они и дороже , но проблем никаких не было .

Достоинства:
    Не протекакают
    Недостатки:
    Идут маломерки, ребёнка 7 кг но они ему впритык , натирают ,остаются следы на попе от подгузника
  • Свирид К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 72

Дуже круті підгузки, користуюсь тільки ними❤️

Достоинства:
    Не протікають, якість
  • Юлия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 72

Ребёнок 8,5 кг, впритык но не давят.Ни разу не протекли, очень удобные, ночь держат супер) пока нас все устраивает. Памперсы этой фирмы тоже огонь.

• Ольга

Очень хорошие подгузники.

Достоинства:
    Сухо и не протекают
  • Ольга

Хорошие подгузники.
    Не протекают. Не провисают, когда ребенок справит нужду.
    Имеют универсальный дизайн.
    У нас чуть больше 10 кг, упитанинькие ножки. Немного натирают.
    Для аппетитных малышей лучше брать 5ку, думаю.

Достоинства:
    Не протекают, не провисают, универсальный дизайн.
    Недостатки:
    Нужно подбирать не только по кг, но и по комплекции малыша. Нам на 10 кг оказались чуть тесноваты(
  • Анжелика Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 72

Найкращі з тих, які ми спробували. Задоволені в користуванні.

Достоинства:
    Тонкі, зручні, м‘які, комфортні
    Недостатки:
    Наразі не виявлено
  • Наталия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 72

Ребёнку 11 мес, пробовали разные подгузники (хаггиз элит софт, памперс, муниз), но либеро самые лучшие по всем параметрам. Хорошо впитывают, не протекают, очень мягкие, не давят ребёнку, а одевать их проще простого. Даже не смотря на цену выше среднего, всегда берём только их. Ну и спасибо розетке за супер быструю доставку, вечером заказала, утром забрала на точке самовывоза!

• Жанна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 72

Гарні підгузки. Користуємось ними від народження. Не протікають, без запаху, тоненькі,гарно тримаються на дитині, є індикатор заповнення підгузків.Трохи маломірять.

Достоинства:
    Непротікать, без запаху, легкі та зручні у використанні.
  • Світлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 72

Підгузники хороші, іноді підтікали, іноді були вологі, але можливо це залежало від того, як ми одягли. Купували розмір 4 для малюка на 7 кг і в самий раз. Незнаю, як малюка 10-11 кг в них впихнути. Як на мою думку, то вони маломірять в порівнянні із звичайними їх підгузниками.

Достоинства:
    Тонкі, гарно вбирають вологу
    Недостатки:
    Ціна. За умов знижки, можна брати
  • Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 72

Надзвичайно гарні трусики.Залишились дуже задоволені.

Достоинства:
    Без запаху,приємні на дотик,на парять.
    Недостатки:
    Немає.
  • Ольга Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 72

Отличные трусики. Идут в размер. Ребёнку 9,8 кг берём четверку-отлично сидят. Выдерживают отлично даже ночь, нигде не давят, дизайн-моя отдельная любовь, не выделяются даже в белых колготках( чего не скажешь о других памперсах). В общем отличное качество)

Достоинства:
    Мягкие, не давят, дизайн, цена
  • Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 72

Вирішили спробувати ці памперси-трусики, зважаючи, що дуже гарні відгуки, і дуже пошкодували. Памперси просто жахливі, протікають, не впитують вологу, попа мокра. Не витримують і 30 хвилин. Шви розриваються погано, та й ще маломірки на 7 кг впритик. Не рекомендую!!!

Достоинства:
    Переваг жодних, не виконують своєї основної задачі
    Недостатки:
    Не впитують, протікають
    • Подгайная Н***

Очень странно, мы с рождения пользуемся Libero-это единственные подгузы, которые не подводили, ну, не берем внимание Японские. Дочери год и два месяца, мы одеваем 4-ку до 11 кг и вот ни разу не было подтеканий. Мне кажется Вам попалась подделка.

• tatyana.sl

Либеро? Протекают? Я еще поверю в то, что протекают Хаггисы ну или Памперсы накрайняк, но не Либеро! Вы точно Либеро оценивали?

• Соня В***

У нас теж саме. Все перетікає жахливо, навіть при заміні кожні 1-2 год

• Виктория Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 72

Взяла попробовать трусики, поскольку с самого рождения пользуемся только Libero, осталась очень довольна. Легкие, тонкие, хорошо держат влагу до 12 часов, не протекают! Рекомендую!

Достоинства:
    Идеальные
  • Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 72

Одни из лучших. Очень мягкие, не имеют химического запаха и не протекают. Ребенку удобно носить. Комфортные и не сложно надевать.

Достоинства:
    Мягкие
    Недостатки:
    Не нашла
  • Igor M***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 72

Щє хочу акцентувати увагу як правильно їх знімати з малюка, коли він особливо повний.
    Не потрібно їх знімати як трусики. Потрібно просто на бедрах розірвати по шву, так набагато легше не тільки вам але й малюкові.

• Igor M***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 72

Практичні підгузки, особливо зручні для батьків в кого активні дітки, легко одягаються. Не спріває шкіра під підгузкою, комфортні для малят.

Достоинства:
    М'які до тіла малюка, не підтікають, немають неприємного запаха
  • Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 72

Чудові трусики, добре сіли, не підтікають

Достоинства:
    Добра якість
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 38

Подгузники замечательные, но оооочень маломерят. Ребенок 7 кг ровно и они прям впритык. Вот заказываю 5ку. Берите больше размер!!!

• Марія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 38

Нажаль ми їх не протестували, так як незмогли вдіти. Виявились дуже маленькими, хоча на упаковці зазначено 7-11 кг, (дитина важить 7700). Зовсім невідповідають розміру 4. Даремно викинуті гроші.

Достоинства:
    хороша якість, м'якенькі, без хімічного запаху
    Недостатки:
    дуже маломірять
  • Ирина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 38

Нравятся эти трусики, сидят идеально!

Достоинства:
    Мягкие, хорошо сидят на ножках, не протекают.
    Недостатки:
    Не обнаружила
  • Оля С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 38

Чудові трусики, ми дрібні, недоношені то на свойі 7 кг. сіли ідеально. По якості дуже комфортні, дитинці ніде не парить і не промокає.

Достоинства:
    Приємна ціна, комфорт і якість
    Недостатки:
    Не помітила