Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Подгузники-трусики Libero Up&Go 4 8-14 кг 126 шт трипл бокс (7322542560723)

Оценка пользователей 4.3/5
  • Оксана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 126

Гарно сидять, не протікають. Подразнень немає. Задоволенні їхньою якістю

Оксано, вітаємо!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук і довіру до Libero! Нам дуже приємно чути, що підгузки-трусики Libero Up&Go добре сидять, не протікають і не викликають подразнень. Раді, що ви задоволені якістю нашого продукту. Бажаємо приємних покупок!

• Венгер И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 126

Дуже люблю підгузки libero але тут розчарована. На вагу 7 200 трусики вже маломірні, залишають сліди резинки на шкірі. Та ще й так добряче.
    Також як на мене підгузки трохи більше перекривають площі ніж трусики.

Достоинства:
    Гарний матеріал приємні на дотик
    Недостатки:
    Досить маломірні

Ірино, вітаємо!
      Дякуємо за Ваш відгук! Нам прикро, що розмір підгузків-трусиків не відповів Вашим очікуванням. Звертаємо увагу, що вагові інтервали, зазначені на упаковці, є орієнтовними рекомендаціями, адже кожен малюк має індивідуальні параметри — будову тіла, пропорції та активність. Якщо резинки залишають сліди або виріб здається тісним, радимо обрати наступний розмір для забезпечення максимального комфорту. Дякуємо, що відзначили якість матеріалу — це важлива характеристика бренду Libero. Якщо у Вас залишилися запитання, будь ласка, напишіть нам на пошту [email protected].

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 42

Дійсно маломірять, на 7кг як раз, без запасу.

Ольга, вітаємо!
      Щиро дякуємо за вибір ТМ Libero та високу оцінку підгузків-трусиків Libero Up&Go! Для нас важлива Ваша думка.

• Яна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 42

Ці підгузки подобаються по якості. Тоненькі, не парять, не залишають шкіру вологою, тобто гарно все вбирають та тримають.

Достоинства:
    Комфорт маляти, дизайн, надійність

Яно, вітаємо! Дуже дякуємо за високу оцінку Libero Up&Go! Для нас важлива Ваша думка!

• Людмила

На вагу 8-9кг взяла би наступний розмір

Достоинства:
    Зручно вдягати
    Недостатки:
    Маломірять

Людмило, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук! Підгузки ТМ Libero можуть маломірити в середньому на 2 кг. Тому радимо вибирати розмір за принципом округлення ваги дитини до більшого розміру підгузків. Наприклад, якщо 4 розмір призначений для дітей вагою від 7-11 кг, а дитина важить вже 10 кг, краще взяти 5 розмір для ваги 10-14 кг.

• Людмила

Гарні, трішки маломірять

Достоинства:
    Зручно вдягати
    Недостатки:
    Можуть протікати вночі

Людмило, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук!

• Анастасия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 42

Жахливі підгузки,не очікувала від Libero(( якість як у дуже дешевих. Всередині підгузка все комками,вистачає на годину-дві,дуже швидко наповнюється. Дуже запарює,знімаю-шкіра у дитині волога.. Шкода грошей,я в розчаруванні.

Недостатки:
    Запарюють,не тримають нормально,якість погана

Анастасіє, добрий день,
      Нам важлива ваша думка. Приносимо вибачення за ситуацію, що склалася. Надішліть будь ласка свої контактні дані на пошту [email protected] для того, щоб з вами зв’язався представник бренду для подальшого вирішення проблеми. Дякуємо!

• Елена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 42

Дуже якісні підгузки, гарно тримають вологу. Купувала за акційною ціною.

Достоинства:
    М'які, зручні
    Недостатки:
    Завелика ціна якщо без купувати без знижки

Олено, вітаємо,
      Дякуємо за високу оцінку якості наших підгузків! Приємного використання малюку!