- Слынько ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 62
Дуже якісні підгузки , не протікають та немає подразнень
Тетяно, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш вибір та високу оцінку підгузків Libero Touch. Для нас важлива Ваша думка!
- Дарина СичОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 62
Все чудово. Мої рекомендації!
Дарина, вітаємо!
Дуже дякуємо за Ваш вибір та високу оцінку підгузків Libero Touch. Для нас важлива Ваша думка!
- Инна ВеретельникОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 32
Підгузники чудові у використанні, якість хороша, рекомендую
Інно, вітаємо!
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку підгузків Libero Touch. Для нас важлива Ваша думка!
- Александр РадченкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 32
Чудові памперси цього бренду.
Раніше носив такі мій брат, тепер купую вже своїй дитині.- Достоинства:
- Якість та ціна
Олександре, вітаємо!
Щиро дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку підгузків Libero Touch. Для нас важлива Ваша думка!
- Наталія ТомакОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 32
Не підійшли
Наталіє, вітаємо!
Дякуємо за зворотній зв'язок. Поділіться, будь ласка, більш детально, чому Вам не підійшли підгузки Libero Touch, написавши нам на пошту [email protected]. Дякуємо заздалегідь!
- Оля МарусенкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 62
Класні памперси, взяли відразу даного виробника і не прогадали. Не обʼємні, не протікають, на спинці резинка
Оля, вітаємо!
Дуже дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку Libero Touch! Для нас важлива Ваша думка.
- Петрушко АлинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 32
Чудова якість , добре поглинають і не парять
Аліно, вітаємо! Щиро дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка.
- Татьяна ГрабовскаяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 32
Самі найкращі підгузки які не протікають!
- Достоинства:
- Зручні, комфортні та не протікають
- Недостатки:
Тетяно, вітаємо! Дуже дякуємо за вибір та високу оцінку ТМ Libero! Для нас важлива Ваша думка.
- Дмитро СтолярОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 32
Протікали вночі і в дитини було подразнення
Дмитро, вітаємо! Прикро, що у вас стався такий досвід використання. Найпоширенішою причиною протікання та подразнення є неправильно підібраний розмір підгузка для ваги малюка. Іншою проблемою може бути переповнений підгузок. При одяганні підгузка на малюка переконайтесь: • підгузник щільно прилягає до спинки, живота та ніжок малюка • липучки застібаються легко • оборочки навколо ніжок розправлені. Усередині підгузка Libero є абсорбуючий гель, який добре поглинає вологу. Надзвичайно поглинаюча серцевина, високоефективні бар'єрчики навколо ніжок та кишенька від протікань зберігають шкіру малюка сухою як вдень, так і вночі. А ніжні та дерматологічно протестовані матеріали дозволяють шкірі дихати. Бажаємо приємних покупок!
- Юлія П.Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 62
Покористувавшися памперсами та Хаггіс зупинились на Ліберо. Подобається, що є резинка ззаду, не протікають. Досить непоганий варіант за нормальну ціну.
- Достоинства:
- Не протікають
Юліє, вітаємо! Щиро дякуємо за високу оцінку підгузків Libero Touch! Для нас важлива Ваша думка.
- Олександра СкубаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 32
З появою малюка вирішила зробити рейд по існуючих марках підгузок. Коли настала черга Libero, для початку взяла невелику упаковку, по розміру хоч і читала що маломірять, але ризикнула і замовила на наші 6 кг (2 місяці) 2ий розмір (3й розмір інших марок ще очікує на свою чергу, бо великий). Не прогадала, по розміру все ок. Але якість як на мене дуже сумнівна. До цього тривалий час користувались Huggies extra care і хочу сказати вони на рівень кращі!!! В Libero зовнішній матеріал підгузка якийсь паперовий, шелестить. Всередині хоч і є розподільчі канали, але на цьому все. Підгузок швидко наповнюється, жовтіє ззовні. І вперше за 2 місяці з'явилось невелике повернення. Єдиний плюс те, що витримав ніч, не протік. За це ставлю 3 зірки, в іншому вважаю, що Huggies набагато кращі і повернусь саме до них!
- Достоинства:
- Акційна ціна, тонкий підгузок (якраз на літо)
- Недостатки:
- Матеріали
Олександро, вітаємо! Дякуємо за відгук. Для нас важлива Ваша думка! Libero Touch - це шведська якість підгузків, у яких використані найм'якіші дихаючі матеріали. Підгузки Libero ультратонкі, але при цьому добре вбирають, є індикатор вологи та виріз для пупка. Мають еластичну спинку, резиночки, застібки, які згинаються і ніжно прилягають до шкіри малюка. Від протікань захищають подвійні бар'єрчики навколо ніжок, кишенька на спинці та серцевина з канальцями для рівномірного розподілу вологи.
Підгузки Libero гіпоалергенні, протестовані дерматологами і підходять малюкам навіть із чутливою шкірою (сертифікат виданий Asthma Allergy Nordic).
Бажаємо Вам приємних покупок!
- Тетяна БорщенкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 62
Не протікають, добре вбирають вологу.
Тетяно, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук. Для нас важлива Ваша думка!
- Марія КлочкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 62
Нормальні памперси
Маріє, вітаємо! Щиро дякуємо за високу оцінку підгузків Libero Touch! Для нас важлива Ваша думка!
- Андрій БуксаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 32
В дитини почалась алергічна реакція.
Андрію, вітаємо! Підгузки ТМ Libero гіпоалергенні, протестовані дерматологами і підходять малюкам навіть із чутливою шкірою (сертифікат виданий Asthma Allergy Nordic). Почервоніння під підгузком виникає від тривалого контакту з вологою, перегріву малюка. Щоб уникнути почервоніння під підгузком змінюйте підгузок не рідше ніж раз на 2-3 години і після кожного випорожнення. Тривалий контакт з виділеннями може призвести до почервоніння та роздратування, що доставляє дискомфорт малюкові. Також виключіть перегрів - дитині не повинно бути спекотно під час відпочинку або активних ігор.
- Ирина ЧерниковаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 62
Хорошие подгузники! Не протикают, мягкие, тонкие, на спинке есть резиночка. Не вызывают аллергии .
- Достоинства:
- Качество,
- Недостатки:
- Их нет
Ірино, вітаємо! Щиро дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка!
- Влада УточкинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 32
Лучшие из большинства остальных, тонкие, не протекают.
Владо, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка!
- Соломія ПеревізникОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 62
Хороші підгузки не протікають, алергії на них теж немає . За таку ціну дуже хороший варіант
Дякуємо за позитивний відгук! Здоровенькі ростіть.
- Олешко женяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 62
Чудові підгузки за таку ціну в період акції, дешевше і практичніше не знайдеш.
- Достоинства:
- Не протикают, и очень мягкие
- Недостатки:
Дякуємо за позитивний відгук. Здоровенькі ростіть.
- Дмитрий УлькинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 32
Підгузки сподобалися, сидять добре, не протікають і головне не визивають подразнення дитячої шкіри через що і перейшли Libero.
- Достоинства:
- Зручні, надійні,не визивають подразнення, ціна
- Недостатки:
Дякуємо за позитивний відгук. Здоровенькі ростіть.
- Богдан АндращукОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 62
Підгузники супер не протікають рекомендую.
- Недостатки:
Богдане, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук!
- Вікторія СавчукОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 62
Мені памперси сподобались, тоненькі, але при цьому гарно тримають вологу. Маломірять, максимум до 4,5 кг підійдуть, як на мене.
- Достоинства:
- Не протікають
- Недостатки:
- Маломірять
Вікторіє, вітаємо! Дуже дякуємо за високу оцінку підгузків ТМ Libero!
- Мария ТкачОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 62
Памперсы libero мы использовали с рождения, нам подошли, реакции на коже не вызвали, иногда протекают, но не критично, нас пока устраивают
- Достоинства:
- Есть сертификаты качества, с переработанного пластика, меньше загрязняют окружающую среду, не высокая стоимость
- Недостатки:
- Немного присутствует запах самого памперса
Маріє, вітаємо! Дякуємо за відгук! Для нас важлива Ваша думка.
Всі матеріали, які використовуються при виробництві підгузків ТМ Ліберо гіпоалергенні, протестовані дерматологами та не містять лосьйонів. А найпоширенішою причиною протікання є неправильно підібраний розмір підгузка для ваги малюка. Іншою проблемою може бути переповнений підгузок.
При одяганні підгузка на малюка переконайтесь: підгузок щільно прилягає до спинки, животика та ніжок малюка; липучки застібаються легко; оборочки навколо ніжок розправлені.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 62
Хороші підгузки, не протікають. Нам на 4 кг підходять ідеально.
Дякуємо за позитивний відгук! Здоровенькі ростіть.
Дуже гарні памперси.
Рекомендую- Достоинства:
- Недостатки:
Дякуємо за позитивний відгук! Ростіть здоровенькі.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 62
Все б нічого ,але Розетка , продавати підгузки з Росії...
Це занадто- Дарія Рибій
Виробник Швеція. Ви про що?
Підгузки Libero виробляються шведською компанією Essity на заводах, які розташовані в Швеції, Нідерландах, Польщі.
- Олександра СлюсарОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 32
Дійсно не протікають
Дякуємо за позитивний відгук! здоровенькі ростіть.
- Коля ГилюкОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 62
Бомба
Вітаємо, дякуємо за позитивний відгук!
- Татьяна АдаменкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 32
Сподівалася на краще.
Чомусь довірилась рекламі.
Не протікають довго можна в них ходити спав до 12 годин в них.
Але якщо враховувати що він в них не ходить по великому.
Бо всі бодіки були в какуліках.
А от для того щоб пісяти вони справляються на мільйон відсотків.- Представник постачальника
Тетяно, вітаємо! Найпоширенішою причиною протікання є неправильно підібраний розмір підгузка для ваги малюка. Підгузки ТМ Ліберо можуть маломірити в середньому на 2 кг. Тому радимо вибирати розмір за принципом округлення ваги дитини до більшого розміру. Наприклад, якщо 4 розмір призначений для дітей вагою від 7-11 кг, а дитина важить вже 10 кг, краще взяти 5 розмір для ваги 10-14 кг.
- підгузник щільно прилягає до спинки, животика та ніжок малюка
- липучки застібаються легко
- оборочки навколо ніжок розправлені.
Усередині підгузків Libero є абсорбуючий гель, який добре поглинає вологу. Зверніть увагу, що на лінійці Libero Touch є індикатор вологи, який підкаже, коли потрібно поміняти підгузок.
- Лілія СамарськаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 62
Нам підійшли,алергії не було !гарні підгузки
Дякуємо за відгук. Здоровенькі ростіть.
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 62
Гарно вбирають вологу, не промокають.
Дякуємо за позитивний відгук. Ростіть здоровенькі.
- Наталья ПоливОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 32
Не знаю чому так багато позитивних відгуків , начитавшись позитивних відгуків вирішили і собі спробувати дані підгузки . Це просто жах . Вони дуже тонкі , постійно протікають , погано впитують , дитина після того як попісяє чи покакає , таке відчуття що плаває потім у своїх випорожненнях. Порівнюючи з haggis , то таке враження що це підгузок на один похід в туалет для малюка . На ніч або на вулицю на прогулянку , навіть не резикувала б їх одягати малюкові.
Брали розмір 2 , розрахована на 3/6 кг , але навіть важко уявити як буде почувати в них себе дитина вагою від 5 кілограм . Вони наче якось занадто мало мірять і давлять ніжку . В загальному суцільний жах , не рекомендую однозначно . Не знаю що людям в них подобається, але скільки людей скільки і думок- Представник постачальника
Наталіє, вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук! Варто зазначити, що найпоширенішою причиною протікання є неправильно підібраний розмір підгузка для ваги малюка. Підгузки ТМ Ліберо можуть маломірити в середньому на 2 кг. Тому радимо вибирати розмір за принципом округлення ваги дитини до більшого розміру пізгузків. Наприклад, якщо 4 розмір призначений для дітей вагою від 7-11 кг, а дитина важить вже 10 кг, краще взяти 5 розмір для ваги 10-14 кг.
Іншою проблемою може бути переповнений підгузок. При одяганні підгузка на малюка переконайтеся:
- підгузник щільно прилягає до спинки, живота та ніжок малюка
- липучки застібаються легко
- оборочки навколо ніжок розправлені.
Усередині підгузка Ліберо є абсорбуючий гель, який добре поглинає вологу. Зверніть увагу, що у лінійці Libero Touch також є індикатор вологи, який підкаже, коли потрібно поміняти підгузок.
- Марія БондарукОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 32
В загальному можуть бути, але треба враховувати що вони маломірять
- Недостатки:
- Маломірять
Маріє, вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук! Ви праві, підгузки ТМ Ліберо можуть маломірити в середньому на 2 кг. Тому радимо вибирати розмір за принципом округлення ваги дитини до більшого розміру підгузків / трусиків. Наприклад, якщо 4 розмір призначений для дітей вагою від 7-11 кг, а дитина важить вже 10 кг, краще взяти 5 розмір для ваги 10-14 кг.
- Екатерина КобзарьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 32
Памперси добрі, але доставка була ну дуууже довго
Вітаємо Катерино,
Дякуємо за позитивний відгук, приємного використання!
- Олександр ЛяшенкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 62
Дитині підійшли, подразнень не викликають
- Достоинства:
- Не викликають подразнень
Вітаємо, Олександре!
Дякуємо за позитивний відгук! Приємного використання :)
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 32
Чудові підгузки! Прекрасно вбирають вологу, не викликають алергію. Приємні на дотик.
- Достоинства:
- Чудові підгузки
Дякуємо за відгук. Ростіть здоровенькі.
- Вікторія ПоліщукОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке, шт: 62
Мають жахливий хімічний запах!!! Дістали всі памперси щоб вивітрився запах то стало краще але всерівно він відчутний. Вдягли пару раз дитині і вся промежина та сіднички почервоніли. Шкода дитину і витрачених грошей.
- Недостатки:
- Запах
Вікторіє, вітаємо!
Всі матеріали, які використовуються при виробництві підгузків ТМ Ліберо гіпоалергенні, протестовані дерматологами та не містять лосьйонів. Основною причиною стороннього запаху є неправильне зберігання або транспортування підгузків. Підгузки мають абсорбуючий наповнювач, який не тільки чудово втягує вологу, а й усі навколишні запахи. Дитячі підгузки при неправильному зберіганні можуть просочитися стороннім запахом навіть у закритій упаковці. Слід дотримуватися таких правил зберігання:
- Не рекомендується тримати підгузок поблизу побутової хімії, порошків або інших товарів, які мають сильний хімічний запах.
- Не можна зберігати підгузок поруч із нагрівальними приладами або в приміщенні з підвищеною температурою.
- Зберігати підгузки потрібно в чистому, сухому місці, де немає прямих сонячних променів.