Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Устройство для нагревания табака LiL Solid 2.0 Blue (7622100818564)

Оценка пользователей 4.78/5
на основе 21 отзыв
  • Юлія М***

• Інна В***

Гарний, компактний і ціна супер! Але робила замовлення 16.01, а гарантія до 12.01. Дякую, що в чат боті все виправив менеджер!

Достоинства:
    Гарний
    Недостатки:
    Після звичайних сигарет один стік не накурює
  • Іван К***

Чудова, оперативна доставка від Розетка

• Михайло А***

Ідеальна заміна мого зламаного iqos 2.4.
    Ціна, в 4 рази дешевше.
    Для стіків хітс.
    Вага пристрою прийнятна, легше телефону. Не такий об'ємний щоб було не зручно. Менше сміття після використання. Зовнішній вигляд прикольний. Колір глянець, супер.

Дякуємо за відгук!

• Флерко Л***

Дуже класний

• Алексей Б***

!!!

Достоинства:
    !!!
    Недостатки:
    ???
  • Сергей Г***

Замовлення отримав на другий день після замовлення, спробував усе добре. Але в характеристиках указано гарантія 1 рік. А коли зареєстрував серійний номер на сайті айкос то гарантія тільки пів року, чому так?

• Представник бренду

Привіт! Зверніться, будь ласка, за номером 4767 – наші експерти допоможуть. Дякуємо!

• Игорь П***

Купив швидко зі мною зв'язались відразу з сервісу.

Достоинства:
    Все для покупця
    Недостатки:
    Не знайшов.
  • Наталия К***

Якісний,стіки Fiit більше подобаються,чим Heets.Тільки в чат -боті знайшла пояснення ,що таке "сеанс 5 хв",тобто включаєш без стіка,чекаєш-якщо 5 хвилин горить голубий,то все Ок,або 14 затяжок.Для активації гарантії на девайс треба зарєєструвати девайс на сайті IQOS або в чат-боті телеграм/вайбер.Мені написали,що гарантія до 12.01.24,хоч купила 30.04.23 ,має бути рік-буду розбиратися по тел.4767.

Достоинства:
    Зручний,красивий.
    Недостатки:
    Стіки згорають не повністю,в IQOS більше.
    • Представник бренду

Привіт! Дійсно, гарантіє діє 1 рік з моменту покупки. Тому рекомендуємо звернутися в службу підтрими, щоб ми могли вирішити цю проблему!
      Сеанс 5 хвилин означає, що одного стіку вистачає на 5 хвилин використання або 14 затяжок.

• Ольга

Рекомендую!

Достоинства:
    Чудовий, легкий у використанні. Це вже другий пристрій мій, перший подарував знайомий, але він падав та зломалася верхня кришка, що не є естетичним, а так працює гарно.
    Недостатки:
    Немає.
    • Eduard P***

Для чистки - изопропиловый спирт. Всегда будет, как новый.

• Катерина Л***

Я обирала між Айкос і Ліл, обрала Ліл, сподіваюсь, не прогадала)
    Ззовні виглядає стильно, просто, дорого, досить тяжкий пристрій (але для мене то перевага)
    Заряджається швидко, ще не використовувала, після того доповню коментар. Але поки я задоволена. З того що бачу, то даний пристрій раджу))

Достоинства:
    Зовнішній вигляд: матеріал хороший, колір гарний глибокий синій, все необхідне для роботи є
    Недостатки:
    Глянцеві елементи корпусу, стіки не настільки поширені в продажу, як, наприклад, Хіітс
    • Катерина

Я використовую хітси з цим девайсом вже більше року . Підходять і ті, і ті, різниця лише у виробниках.

• Eduard P***

Здравствуйте. К нему Хитсы идут, что и к айкосу. Для чистки используйте изопропиловый спирт.

• Войтюк Т***

Задоволена , рекомендую ! Зручний у використанні

Достоинства:
    Сучасний та зручний
    Недостатки:
    Часто потрібно чистити
    • Александр

У вас просили паспорт на почте?

• Войтюк Т***

Паспорт не просили-номер замовлення нова почта

• Дмитрий

Перешел на лил с гло, и понял что это кардинально другие системы. В гло, для меня большой недостаток это слишком химозные стики, от одного вкуса у меня жутко болит голова, к тому же, единственный со всей линейки мой любимый был. Хитсы поприятнее намного, даже тем, что вкусы не так ярко выраженные и не перебывают вкус табака. Но за лилом нужен более тщательный уход чем за гло, для меня пока что, это единственный недостаток.

Достоинства:
    Широкая линейка стиков
    Недостатки:
    Частая и тщательная чистка
  • Павел Ш***

Хороший дизайн, очень удобно производить чистку,стики входят легко.

Достоинства:
    Качество девайса, конечно отличное, неубиваемый!
    Недостатки:
    Нет той накурености как например у IQOS 24+! Поэтому, кто ожидает от этого девайса чего-то большего чем от обычного IQOS,не советую!!!
    • Дмитрий

Может вы просто стики легкие курите. Попробуйте хитс бронз, они самые крепкие

• Ростислав Р***

Купив на заміну старому lil - виглядає більш стильно

Достоинства:
    Новий дизайн, збільшено сенс до 5 хвилин
    Недостатки:
    Глянцева поверхня збирає подряпини
  • Ія З***

покупкой довольна

Достоинства:
    отлично работает, приятная цена
  • Віра К***

Покупкою задолена, колір чудовий.
    Давно хотіла тай купила

Достоинства:
    Можна використовувати стік за стіком, і не чекати 5 хвилин
  • Максим Р***

Дуже стильна річ, легка у використанні. Розетці дякую за сервіс. Через сайт дешевша ніж у фізичних магазинах

Достоинства:
    Дизайн, ціна
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • liveevil
    Продавец: Rozetka

Вещь конечно классная. Никогда не думал, что с помощью "lil solid" брошу курить обычные сигареты, но так оно и случилось. Теперь вкус обычных сигарет, для меня просто противный. На новый год брал первую версию lil, т.к. и цена была подходящая, и простота в использовании (в отношение Iqos 3). Вышла версия 2.0 - взял только из-за внешнего вида. Теперь он намного круче и не так стыдно показаться с ним на людях. Полностью курить с ним конечно не так просто, но некоторым удается. Поэтому советую.

Достоинства:
    1) Классный внешний вид, по сравнению с первой версией. Смотрится куда лучше, чем тот же IQOS. 2) Type-C. 3) Простота и удобство пользования
    Недостатки:
    1) Очень маркие глянцевые панели. 2) Увеличения времени курения до 5 мин., так и не заметил. 3) Думал, что синий цвет будет немного ярче, чем на картинках
    • Роман Л***

вы не правильно поняли 5 минут это не время самого сеанса роботы. можете воткнуть стик и включить, он будет работать 5 минут! а так у вас есть как у обычного любого айкоса только 14 затяжек! У третьего идёт 6 минут сеанс или 14 затяжек!
      ==================================================================

• Добровольський І***
    Продавец: Rozetka

Виглядає преміально,тактильно дорогий,вібрація стала коротшою і схожою до 'Aple'. По відчуттях,нагрівається довше,але час паріння збільшено.Маю обидві версії апарату,першу практично не використовую)) Скоро будуть змінні панелі глянцеві так розумію,бо ці знімаються.Кастомізація від IQOS не пройшла мимо)) Рекомендую всім,хто хоче мати преміальний вигляд за дуже адекватні гроші.

Достоинства:
    Дорого виглядає,зібраний круто,вібро,з'йомні панелі.
    Недостатки:
    Немає)
    • Валентина М***

Для хитстиков подходит?

• Добровольський І***

Він для них і зроблений))

• Дмитрий П***
    Продавец: Rozetka

Внешне, гораздо приятней первого. Заряжается быстрее. Только вибрация стало, какой-то «детской».
    Отличное устройство.