- Лєна К***Продавец: Rozetka
Шампунь превосходна , взяла всю вашу линию , очень довольна ))) Пользуется вся семя , хоть и предназначено для ребенка =)) Цена меня приводит в шок , такое качество и так дешево , главное что мой ребенок доволен , это огромное счастья !!=Спасибо
- Достоинства:
- экономичность
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший, беру уже давно. Малышке 1 год 8 месяцев. Используем только его. Моет попу отлично.
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Не обнаружила
- ВалентинаПродавец: Rozetka
Привет всем !! Да здесь не поспоришь качество просто обалденное , а цена радует душу )) Девочки берите не пожалеете , уже не тока моя девочка пользуется а и вся наша семя переходит на этот шампунь
- Достоинства:
- Дешево и качественно
- Недостатки:
- нет не одного
- Катя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Завжди замовляю цю шампунь. Беру з 0 років, ще з пакунку малюка, бо знаю що не щіпає очі, не має сильного запаху, і ним можна мити все тіло дитині.
- Достоинства:
- Ціна, якість, не щіпає очі
- Представник бренду
Дякуємо за відгук !
- Катя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Люблю цю шампунь, волосся у малечі мʼяке після купання і не викликає сліз. Не має яскравого запаху
- Представник бренду
Дякуэмо за выдгук !
- РусланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороший шампунь. Волосся м'яке,блискуче ,легко розчісується. Гарно милиться, густий,хвате на довго. Підходить обом дітям ,вже й сама на нього перейшла.
- Достоинства:
- Стан волосся після митя. Економічний.
- Лилия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Легкий, приємний запах, гарно піниться.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пахне гарно, але заходить в очі - пробувала на собі. Для порівняння, шампунь Джонсонс Бебі не заходить в очі.
Як піна для купання підходить - різниться шикарно. Але голову малюку я не ризикну мити, він і так не любить цю справу.
Пробувала собі мити голову. Миється гарно, але витрати цього шампуню більші, ніж в дорослого шампуню. І волосся трохи більше плутається.
Я шкодую, що купила, бо доведеться все-одно купувати інший шампунь.- Достоинства:
- Дешевий
- Недостатки:
- Заходить в очі, швидко закінчується
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шампунь купила доченьки нам подошёл,но немного жыдковат а так пахнет приятно)
- Достоинства:
- Качество радует)
- Недостатки:
- Жыдковат