- AI аналіз відгуків28 відгуків: позитивний: 80%, нейтральний: 10%, негативний: 10%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Яна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобалось
- Ганна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую продавцю! Чудова гра! З нею вчити математику значно цікавіше! Всім рекомендую!
- Достоинства:
- Все
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добра якість.
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Игра ребенку понравилась
- Світлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляла гру для доньки 5 років. Дуже сподобалася, карти легкі для сприйняття, цікаві маленькі пінгвінчики, які чудово ставляться на чашечку. Гарно проводити час ввечері з дитиною і навчатися в ігровій формі
- Достоинства:
- Легко для сприйняття
- Світлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В наборі не було цифр 3 та 9
- Дар'я І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна, цікава гра
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
- Немає інструкції
- Представник бренду
- Надія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після спілкування з оператором Розетки та представником компанії Lindo знайшли порозуміння. Через Нову пошту нам надійшов дзьбик. Нарешті іграшка укомплектована. Дякую!
- Надія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розпач. Купляли на подарунок.
- Достоинства:
- Дуже чудова ігра, дитині сподобалась, але .... у пінгвіна відсутній дзьоб, немає позначки на ціферблаті. Корпус подряпаний. Купляли на день народження, настрій зіпсован.
- Недостатки:
- Стрілка не відповідає навантаженню на вісах.
- Виталий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная игра!
- Достоинства:
- Все
- Тетяна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарна іграшка, внук був задоволений
- Тетяна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова гра. Все якісне, ціле. Дитині 4 років і 9 сподобалось.
- Недостатки:
- Все таки інструкція потрібна була б, не дуже розумієш як пояснити деякі завдання на карточках
- Представник бренду
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова гра! На маленьких пінгвінах є незначні дефекти,але не критично. Я та дитина задоволені грою.
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брали на подарунок, спадобалось
Дякуємо за відгук!
- Валерия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже цікава іграшка. Ваги відповідають: цифра - кількість пінгвінів. Дитина в захваті. Сами ваги трішки хлюпенькі, але працюють вірно. Нічого поцарапаного немає, як писали у відгуках.
- Достоинства:
- Цікава розвиваюча іграшка
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Представник бренду
Дякуємо за відгук
- Анжела К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як ваги вони не працюють
Інструкція на китайському та англійському
Пінгвіни дуже смердять фарбою
Не коштує гра абсолютно своі грошей - Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер, играем с удовольствием)
- Недостатки:
- Качество весов могло быть лучше , хпенькие
- 2507Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
все типи заказали, игрушка супер, все детали на месте , на удивление думала ,что будет поцарапанные,как у всех, но нет повезло все красиенькое
- 2507Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Думаю вот покупати игру или нет, вроде такая интересная задумка..Читаю про царарины ,смотрю на фотках на сайте они тоже есть, то есть типа обмана нет, уже изначально товар продають в такому виде..можете задумка..а можете просто бракованная партия.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволені! Можна використовувати картки з завданнями (їх багато!), можна вигадувати свої ігри. Чудовий спосіб познайомити дитину і з поняттями "більше/менше", і з арифметичними діями, і навіть просто із зважуванням. Можна використовувати, щоб закріпити у найманої знання цифр і навички рахування. Відчуваю, що ці пінгвіни з нами надовго :)
- Достоинства:
- Класна ідея, нормальна якість
- Недостатки:
- Немає. (Ну ок, стрілка на животику пінгвіна не дуже рівно стоїть, але це не заважає)
- Коток В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
приехал набор в ужасном состоянии!!!одной детали не хватает!!!поцарапаный пингвин!!такое,чувство что уже ИМ ИГРАЛИ,И ОЧЕНЬ ДОЛГО!!!
на почте не открывали не осматривали!теперь ребёнок не сможет играть,т.к главной стрелки на животе НЕТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЗАМЕНА ВОЗМОЖНА,ИЛИ ПЕРЕСЕЛКА ДЕТАЛИ ХОТЯ-БЫ!!!- Достоинства:
- Недостатки:
- есть
- Анастасия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер. Детям интересно
- АлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупали на подарок. Задумка интересная, но качество материала ужасное. Животики у пингвинов поцарапаные
- Достоинства:
- Обучение
- Недостатки:
- Дешёвый пластик
- Светлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качество хорошее, все детали в наличии. Вот только инструкция китайском/английском языке
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая игра, ребенку понравилась. Очень хорошо что есть карточки с заданиями.
- Достоинства:
- Развивающая игра.
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Александра В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобалася гра. Є кілька варіантів гри. Якщо дитині подобається рахувати, то це саме та гра, яка потрібна як їй, так і її батькам.
- Достоинства:
- для розвитку дитини
- Недостатки:
- маленькі пінгвини мають подряпини
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Интересная игра и ребёнку и взрослому. Ребёнку нравится уравнивать цыфру и количество пингвинчиков.
- Маргарита Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобалась швидкість виконання замовлення. Замовила, сплатила на сайті, наступного дня отримала замовлення - швидко і чітко спрацювали. Дякую щиро! Іграшку замовляла синочку (3 роки). Від іграшки в захваті і старші діти
- Виктория А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Игра очень хорошая. Все детали пришли в хорошем состоянии. Детям понравилось изучать математику в игровой форме с использованием этой развивающей игрушки.
- Достоинства:
- Цена. Быстрая доставка.
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всі фігурки пінгвінчиків з плямами на животі, схожими на подряпини. Можливо, це така задумка, на фото товару цього не акцентують, тому це стало сюрпризом.
Плюс, як би донести виробнику/дистрибютору, що українською кажуть "вага", а не "ваги": на фото назва гри англійською, а фактично приїхала з написом "Математичні ваги" (калька з російської "весьі")- Достоинства:
- Все працює
- Недостатки:
- Подряпини на пінгвінах, неякісна локалізація назви
- Павлина П***
То мабуть виходить математичні вага Розсмішили. Або ви не правильно пояснили, або прочитайте правила. Ніякої кальки немає. Ваги це правильно українською.
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Іграшка прийшла в неповній комплектації: у пінгвіна не вистачає дзьоба, отвори для нього є, а самої деталі немає. Дитина була розчарована. Написала листа в сервісну підтримку, але вже 3 дні ніхто не відповідає.
- Достоинства:
- Дитина була зацікавлена коробкою, хотіла погратися
- Недостатки:
- Але потім були всі розчаровані. Дитина зовнішнім виглядом пінгвіна, а я тим, що марно витратила гроші.
- Представник бренду
Добрый день ! Вы получили деталь от пингвина ?
- Светлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Игрушка очень понравилась. Хорошо учиться считать, много задач с карточками. ребенку нравятся маленькие пингвинчики, он все время их перекладывает. Игрушка высокого качества, все продумано. Мы очень довольны.
- Достоинства:
- качество высокое, очень интересно
- Оксана Я***Продавец: Rozetka
Гра прийшла розкомплектована, не вистачає блакитних частин гри: підставки, та тарілочок на ваги. В такому вигляді це просто купка сміття. Гратися так не можливо.
- Достоинства:
- Даю одну зірочку за задум, мала би бути цікава гра.
- Недостатки:
- Розкомплектована, низька якість, животики в пінгвінів обдерті.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- ИринаПродавец: Rozetka
Хорошая игра
- Достоинства:
- Развивает логику, учит считать
Прекрасное качество, замечательная цена
- Валерия С***Продавец: Rozetka
Покупали на подарок племяннице.Очень познавательная игра и интересная для ребёнка.
- Достоинства:
- Цена.Качество.Развитие.
- Вікторія Н***Продавец: Rozetka
Очень понравилась игра, подойдёт деткам которые умеют считать до 10,пингвинчики просто супер, маленькие и гладкие, приятно держать в руке, а большой пингвин - весы красивый и задумка игры отличная.