Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Удилище спиннинговое Lineaeffe Vigor Living 2.40 м до 30 г (2826024)

• Василь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 30. Общая длина: 2.4

Спінінг - бомба

• Вита П***

Всі задоволені

• Назарій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 30. Общая длина: 2.1

Як повернути товар? Мені прийшло не те що я замовив, мемі прийшов 5м телескопічний спінінг

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 30. Общая длина: 1.95

Топ за свої гроші. Легке і міцне вудилище

Достоинства:
    Недороге
    Недостатки:
    Не виявив
  • Татьяна Н***

До товару претензій не має, але розетка самовільно відправила товар на інше відділення!

• Похил І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 30. Общая длина: 1.8

Имба

• Олег Т***

На щуку тільки з нею, вудочка відпрацьовує чудово, я задоволений.

Недостатки:
    Ніяких
  • Роман

Найзручніша вудочка в моєму арсеналі, маю різні, але повертаюсь часто до цієї. Чутливість хороша і при цьому витривала до навантажень

Достоинства:
    Хорошая якість та ціна, вдалий розмір, вага, все ок
  • Максим З***

Користувався такою минулого сезону але загубив, придбав нову. Рекомендую

Достоинства:
    Міцна та якісна
    Недостатки:
    Для себе не знайшов
  • Владислав Г***

Спінінг що треба! Якість деталей порадувала, вага теж невелика, довжина оптимальна, чекаю на велику здобич, має витягнути.

Достоинства:
    Надійна удочка, хороша знижка