Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Конфеты Lion Стандарт 2 кг (4823000914148)

Оценка пользователей 4.4/5
  • Шуточкин О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 2000

Купил повторно где то месяцем позднее, чем перед этим - всё абсолютно ГУД - свежие и вкусные.
    Ни каких замечаний.
    Спасибо!

• Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 2000

Цукерки для насолоди. Оформили замовлення швидко, надіслали оперативно. Якість цукерок висока. Добре запаковані. Наша сім'я залишилась задоволена.

• Павло Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 500

Смачні цукерки
    Дитина полюбляє, зручний формат упаковки
    Швидка доставка

• Сергей С***
    Продавец: Rozetka. Общий вес: 2000

Дети съедают очень быстро!Очень вкусные конфеты,отличная начинка,особенно карамель с воздушными шариками,глазурь сладкая

• Юрій Т***
    Продавец: Rozetka. Общий вес: 2000

Мега пакування всім відомого Lion, якраз в цей період, перед різдвяними святами і Новий роком, досить зручно, цукерок багато. Просто смачно, дуже цікаве поєднання вафлі, карамелі, для мене кріспи навіть не зайві, вони м'якенькі і добре, що не зовсім схожі на повітряний рис(його я не полюбляю). Виробник Україна(раніше це був імпорт), зараз вітчизняний виробник, але якість цукерок Lion хороша. Сподобається для любителів вафельних солодощів. Хрумка, ніжна цукерка, глазур хороша. Дуже подобається.

Достоинства:
    смачна цукерка, зручний формат, багато в пакуванні
    Недостатки:
    відсутні
  • Шубочкин О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 2000

Свежие, но как на мой вкус - недостаточно выражен вкус шоколадного верхнего слоя.
    Ощущается только карамельная насыщенная сладость с имитацией богатства начинки.
    Возможно это единичная партия, и качество других конфет вернётся в норму.

Достоинства:
    Название
    Недостатки:
    Экономят какао
  • Кирило
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 2000

Мои любимые конфеты, но эти твердые что зубы можно сломать. Срок годности содран с коробки.

Достоинства:
    Форма
    Недостатки:
    Старые

Добрий день, Кириле!

Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте. Компанія Nestlé завжди піклується про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості, мала неперевершений смак та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.  Для того, аби детально розібратися у даній ситуації, просимо Вас звернутися до нас за телефоном безкоштовної Лінії турботи Nestlé: 0 800 50-09-50, щоб наш представник зміг зв'язатися з Вами.

Дякуємо!