Дуже класний манеж. Дитина в ньому часто і їй комфортно. Любить стояти і дивитись що відбувається навколо (ще не ходить).
Манеж просто чудовий!!!
Все чудово!
Все дуже добре
Хороший манеж за свои деньги, легкий в сборке и удобно собирается, очень компактный. У кого не получается собрать/разобрать, есть видео в интернете)
Мінімалістичний принт та дизайн.
Не займає багато місця, легкий.
Якісна робота та матеріали, які не мають неприємного запаху.
Дитина із задоволенням грається в манежі, навіть повзає в ньому.
Забрала сегодня манеж с почты,вскрывши упаковку увидела,что сетка манежа грязная в какой то ржавчине.Прежде чем отправлять такой не дешёвый товар вы бы хотя бы проверили его!!
Доброго дня Яна. Просимо вибачення за дану незручність! Для обміну чи повернення даного товару, будь-ласка зверніться в службу підтримки!
Так Розетка же не проверяет товар перед отправкой. Как получили от производителя (в заводской упаковке), так и отправили.
Отличный манеж, легкий, надежный. Удобно что есть боковой вход
Манеж виглядає добротним, розкладається легко. Досвід користування ще замалий, щоб робити висновки стосовно довговічності/практичності.
З мінусів: немає москітної сітки і кілець для вставання дитини, колеса до підлоги ледве дістають, тому щоб пересунути манеж, його треба добре підняти за протилежну сторону.
Дякуємо за Ваш відгук. В даній комплектації манежу, виробником не передбачена наявність москітної сітки та кілець.
Конструкція із 2 коліс призначена для зручного пересування манежу по дому, шляхом підняття протилежної сторони виробу (без перебування в ньому дитини).
З плюсів тільки те що дуже швидка доставка, напевно 2 дні тільки прийшлось чекати, а все решту не дуже. Взагалі не розумію для чого в описі писати про москітну сітку якщо її взагалі немає хотя ціна як за повний комплект тому і куплялось саме тут, розраховуюче на те що буде вся комплектація, великий мінус що зовнішній вигляд також відрізняється від заявленого!!! Браку немає і це радує, склали швидко і легко. Матрац як на мене дуже твердий спати там точно буде складно, прийдеться щось стелити додатково.
Комплектация
Манеж, сумка
Характеристики смотреть надо, а в описании доп инфа что может быть вместе с ним если это докупить
Тоді краще це взагалі забрати з опису або позначити як те що це можна докупити, а не вписувати в Опис, тоді кожний буде знати що він купляє і на що розраховує.
Отличный манеж, спасибо магазину Розетка, еще не разу не подводила.
Манеж очень просто, но (вроде) надёжно, раскладывается и складывается.
Внутри размер 120×60×63. Высота от пола до дна манежа ~10см.
Хорошо прошит.
Дно в манеже твёрдое, хоть и есть небольшой поролон, это хорошо для стоп и устойчивости, но плохо при падении для малышей которые только учатся стоять и ходить. Хорошо что размер стандартный и можно положить обычный матрас и застелить.
В комплекте идёт только манеж, матрас и сумка.
К сожалению, москитной сетки и колец не было. И хочется узнать, это какая-то ошибка? Или поменяли комплектацию, а на сайте не изменили?
Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
Погнулася металева дужка менше ніж за місяць. Тепер одна стінка не фіксується, манеж сам складається і дитина може з нього вилізти. Дитина маленька вагою 10 кг.
Брав для сина, який залюбки там грається! Швидко складається. Коли в подоріж то тільки з ним.
Манеж отримали не у повній комплектації, нема москітної сітки та кілець для підтягування. Звернувся у службу підтримки, оформили запит на доукомпектування, а через декілька днів повідомили що на сайті застаріла інформація і наразі в комплектації такого і не передбачено виробником.
Коробку викинули і повернути, на жаль, не вийде.
Оплачено як за повну комплектацію, а отримали лише манеж, хоча на коробці було вказано що в середні має бути москітна сітка та кільця.
Доброго дня, Павло! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
Нет москитной сетки, колец и дуг для качания. Хотелось бы решить этот момент.
Добрый день, Юлия! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для решения проблемы, мы с Вами свяжемся.
Сколько можно ждать? Со мной до сих пор никто не связался.
Отличная вещь как для родителей так и для ребенка! Пользуемся почти год. Ни разу не пожалели о покупке!
Доброго дня, Оксана! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось.
Манеж всем понравился , пришло все в полной комплектации , постороннего запаха манеж не имеет , просторный в комнате много места не занимает . Удобно будет брать с собой на дачу / природу
Хелп!
Купила манеж «Lionelo».
Почала його розкладати, але чомусь одна коротка сторона не фіксувалась. Я все ж його розклала, не фіксуючи. Думала, що зафіксується в процесі розкладання. Не зафіксувалася. Потім спробувала скласти... То з’явилася інша проблема: не складається! А саме: тягну за ручку ( ту, що в центрі) вертикально догори, а манеж не складається. Вже всі пробували - і ніяк️
Що це? Брак!? Можливо, в когось була така проблема! Допоможіть, порадьте, що потрібно зробити, щоб його скласти. Але якщо це брак, повернути його я не зможу((
Допоможіть, будь ласка!
Посмотрите видео в ютубе как складывать эту модель манежа, вы наверняка не в правильной последовательности это делаете
Вирішила написати далі як склалася моя покупка манежу. І так… Попробувала скласти ще в 100 раз і нарешті вийшло! Але тепер дно не стає до упора (горизонтально), але так як була проблема з фіксацією і складанням, то цю проблему не помітила, навіть не звернула уваги. Звичайно, я повернула назад на Розетку. Протягом двох тижнів мені підтвердили що манеж з браком(. І дали вибір або я замовляю на таку суму манеж або повертають гроші. Я обрала повернення. Мені їх швидко повернули після заяви на наступний день. Дякую! Р.S. Дуже шкода, що мені не пощастило(. Манеж доставив стільки проблем, розчарування та забрав часу, що я не була впевнена, що я його хочу )️
Але можу сказати, що манеж великий, гарно виглядає, є москітна сітка, сумка для переноски.
Купил этот манеж ребенку. В комплекте не было дуг для качания, хотя в описании товара написано, что они должны быть.
Розетка или представитель компании, ответьте пожалуйста. Я что-то неправильно понял по описанию или их просто не положили?
Выбор пал на этот манеж только из-за функции качания. Если ее не будет, вынужден буду вернуть его обратно.
Добрый день, Вадим! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
Ставлю покищо 3 . Нам прийшов без кілець,щоб дитина вставала:((хоча в інших судячи з відгуків були. Питання: де кільця?
Доброго дня, Ольга! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
Дуже дякую за швидку доставку: ваечері замовила - зранку доставили. Круто, молодці!!!
Дуже зручний, нічого зайвого.
Малюк з задоволенням грається в манежі спостерігаючи через сіточку за дорослими та що відбувається навколо.
Главное чтобы ребенку нравилось там находится.
Отличный манеж сделан качественно, не скажешь что всего полторы стоит.
Здравствуйте! Сегодня приобрели манеж, но в комплекте нет колец. Судя по просмотренным отзывам и фото они идут в комплект. Подскажите пожалуйста как быть в сложившейся ситуации?
Кольца не указаны в комплектации. Видимо, в разных партиях разная комплектация.
Очень понравился манеж, яркий и стойкий. Немного сложновато было разложить)))но мы справились.
Манеж хорошый, ребёнок в нем играется как в домика, боковушки мы открыли и он сам заползает к себе в пещеру игрушек.
немає кілець для того шоб дитина вставала
Доброго дня, Володимир! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
Мега крутой манеж.без запаха клея.легкий.легко собирается. Прочный.красивый
Входит ли в комплект ножки для укачивания и кольца для малыша чтоб вставал ?