- Леонід З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пластик якісний, міцний, без запаху. Сам фільтр не гріється, є виходи юсб та шторки на розетках
Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника
- Леонід Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна річ, все протестував, буду купувати ще один для дому
- Леонід З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже порадувала якість пластика та зовнішній вигляд
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника
- Леонід Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Такий стильний пдовжувач,створений вже під сучасні потреби. І роз'ємиє, і розетки зі шторками
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую, дуже корисна та якісна річ. Брала для гаджетів на кухню, дуже задоволена якістю ще буду замовляти для кімнати!
- Достоинства:
- Якість, ціна, швидка доставка
- Недостатки: