Отзывы покупателей о Сетевой фильтр Logan DNS5 Black
- Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 4.5
Нормальний подовжувач
- Анастасия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 4.5
Якість топ. Мак по TypeC заряджає, ще 3 розетки залишаються вільними. Прикольний фактурний пластик - на столі виглядає круто. Зібраний відмінно.
- Достоинства:
- Дизайн, якість, гнучкий провід.
- Недостатки:
- Не знайшла.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 4.5
Чудовий виробник. Все зручно . Все працює такого не бачила ніде. Багато портів type c. Хоча коли всі порти вмикаю то падає швидкість заряду але це прописано це зрозуміло
- Достоинства:
- Ціна, якість
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 4.5
Якщо ви купуєте, бо думаєте, що у нього є кріплення на стіну, то це не так(хоча в характеристиках зазначено, що воно є)
- Достоинства:
- Розʼєми
- Недостатки:
- Відсутнє кріплення
Добрий день! Щиро дякуємо за ваш відгук та за те, що обрали нашу продукцію. Нам прикро, що товар не повністю відповідав вашим очікуванням або заявленим характеристикам. Ми завжди прагнемо надавати максимально точну та достовірну інформацію про кожен товар, тому інформація про наявність кріплень на стіну прибрана із характеристик та фото. З повагою, представник постачальника
- Ковтун В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 4.5
Нема кріплення на стіну. Обман. Хоча на коробці є.
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд, пластик без запаху, багато портів (але один USB тип A зі слабко входячим кабелем)
- Недостатки:
- Гріються виходи без навантаження (чи повинні?), металевий дзенькіт кнопки ввімкнення/вимкнення.
- Тетяна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 4.5
Не знаю ещё как в работе, но покупала потому что было заявлено, что есть места крепления на стену, увы нет. Печально.
- Недостатки:
- нет возможности для крепления на стену
Ми завжди прагнемо надавати максимально точну та достовірну інформацію про кожен товар. Якщо сталася помилка в описі або виникла плутанина — ми обов’язково перевіримо і, за потреби, виправимо неточності. З повагою, представник постачальника
- Денис О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 4.5
Купив і дуже задоволений. Працє відмінно
Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника
- Єгор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 4.5
Стильний та незамінний помічник на робочому столі з купою виходів для гаджетів
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 4.5
Хороший
- Достоинства:
- Длинный толстый провод,много портов
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника
Тут все продумано і все зроблено дуже зручно. А на Type C швидка зарядка, супер
Для робочого столу незамінна річ. Зазвичай не так потрібно розетки підключати, як гаджети, а тут купа виходів. Та і сам він по собі не поганої якості
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 4.5
Купив вже другий . Гарна ціна та є всі необхідні порти . Включно type C. Переріз кабелю 1,5 мм то може витримувати 3,7 квт.
- ЮууОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 4.5
Хороший подовжувач з USB виходами що дуже потрібно при живленні низьковольтних пристроїв не обтикуючись блочками живлення
- Достоинства:
- USB виходи, USB Type-C
- Недостатки:
Дякую за гаджет. Все добре працює . Є швидкий тайп ц.
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 4.5
Приїхало то що і замовляв , все влаштовує і все працює .
- Достоинства:
- На дотик не погано , начебто пластмаса не погана . Юсби порти працюють, швидка зарядка присутня. Провід грубий .
- Недостатки:
- Поки не зрозумів як заниматься кріплення на стінку , нема інструкції.