Отзывы покупателей о Поглотитель влаги Logan HD50-230

Код:  567752071
Оценка пользователей 4.91/5
  • Саша К***

Брали такі від різних фірм і оці кращє поглинають. Реально сухіше стало в шафі речі не вологі

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
      Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника

• Анастасия М***

Працюэ. Вологи стало значно менше. Повністю не прибрав, але зменшилось. Думаю що треба купити ще парочку таких повісити, благо вони не дорогі

Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
      Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника

• Андрій П***

Працює класно, за свою ціну взагалі топ. Ще замовлю декілька штук розвісити по всім кімнатам

• Олександр

Працює , якщо оцінювати по 5 бальній системі 4,3 поставлю .

• Кирило Є***

Поставили цей поглинач у кутку, де завжди було сиро і різниця помітна. Вологість знизилась, запах затхлості майже зник

• Свят Д***

Купив, бо набридло провітрювати шафу щодня. Поставив і питання закрилось, речі без запаху, всередині сухіше. Подобається, що він не привертає уваги і працює сам по собі

• Александр Д***

Повісив у шафі і сирість перестала відчуватись. Працює тихо, без електрики, просто висить і робить свою справу.

• Ася К***

Не требуется электрика или батарейки, при этом реально заметно уменьшает влажность и неприятные запахи.

• Игорь Г***

Поставили цей поглинач у кутку кімнати, де завжди було сиро і проблема перестала кидатися в очі. Нічого не шумить, не потребує уваги, просто спокійно виконує свою функцію, клас

• Аня Е***

Взяли цей поглинач без особливих очікувань, але він реально виручив. Повісили у шафу і зник той неприємний сирий запах

• Алексей И***

Повісив у шафі і одразу відчуваєш різницю, одяг і речі не пахнуть затхлістю. Не треба жодних батарейок чи розеток, просто висить і робить свою справу.