- АнтипатрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую до придбання. Проста як "угол дома".
Добре продумана конструкція. Надійна і якісна.
На голову вище складних газо-поршневих аналогів і у зборі, і у простості регулювання та використання.- Достоинства:
- Міцна, проста, надійна
- Недостатки:
Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Компактний, мінімалістично виглядає, легко збирається, в комплекті всі ключі, хороша якість металу, нічого на скрипить, регулюється плавно.
- Достоинства:
- хороша якість за мінімальний прайс.
- Недостатки:
- жодних.
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер, брал для второго монитора помощника, очень прочный метал, ощущение что не для экрана, а как минимум для пк
- Достоинства:
- Прочный
- Недостатки:
- Не заметил
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую за якісний товар, ціну та обслуговування
- Достоинства:
- Якість радянської мясорубки! Дзвенить як танкова броня. Якісно пофорбований. Якісні гвинти, усі в наявності. Ключи до них теж в комплекті. Зручні регулювання по висоті, нахилу та куту перегляду. 32 дюймовий Самсунг просто прилип до столу!!! Головне, що звільнилося місце на столі від штатної (жахливої, великої, шаткої) підставки монітору.
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника
- Ярослав Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий кронштейн. Якраз відповідає своїй вартості.
- Достоинства:
- Недорогий
- Недостатки:
- Поки що непомітив
- Леша О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кріплення міцне, тримає стабільно, без люфтів. Регуляція нахилу і обертання працює плавно. Дизайн компактний, не виступає зайвих елементів, виглядає акуратно.
- Андрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відповідає картинкам якісний товар
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Не має
- Максим О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жодних проблем, тримає монітор впевнено, регулювання без ривків. Монтаж пройшов легко, в комплекті є все необхідне, дизайн мініатюрний та акуратний.
- Рита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Радує, що кронштейн міцний і без люфтів, фіксує монітор точно так як треба. Нахили/оберти працюють чітко й без скрипу, і в комплекті всі кріплення, нічого не довелося докуповувати. Також кабель менеджмент дуже зручно і не висять провода.
- Вова К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кріплення дуже стійке і не хитко сидить на столі. Регулювання нахилу, обертання та поворот працюють плавно, дисплей підлаштовується зручно. Дизайн компактний, акуратно виглядає без зайвого металу навколо.