- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінно працює
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника
- Алексей И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень удобно что много розеток и качество материалов хорошее, в целом все норм
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нагружаю всі розетки прилади не супер мощні звістно але все тягне клас
Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника
- Дмитро Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший удленитель все соответствует описанию
- Достоинства:
- Качественный
- Заміра Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спочатку не зрозуміла одразу, але цей фільтр бʼє струмом , підключала ноутбук та пилесос, останній раз дуже вдарило струмом, негайно прохання зі мною звʼязатись для вирішення питання. І одразу скажу, що з розеткою проблем немає і прилади нові вмикала. Прошу поміняти або повернути кошти.
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре працює, у мене підключені 2 монітори, колонка та роутер
- Достоинства:
- Кількість розеток 6 та 16 А
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар сподобався,якісний
- Ол У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
радість від купівлі дешевого завжди коротша у порівнянні з купівлею якісного товару
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- трохи занадто з ціною
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все хорошо, надеюсь со временем пластик не просыпиться как это произошло с фильтром другого бренда.
- Вадим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все норм
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно працює, досить якісний мережевий фільтр. Раніше купив сірого кольору, з 5-ма розетками. Десь вже рік чи більше без питань до нього. Тому зупинив свій вибір знову на Логані.
- Дар'я Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Фільтр працю вже декілька місяців, нарікань немає.
- Достоинства:
- Міцний
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний мережевий фільтр. Доставили швидко.
- Роман Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої кошти ..супер!!!
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальный бытовой удлинитель с кучей розеток
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре співвідношення ціна-якість, витримує досить високе навантаження
- Дар'яОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довго вибирала мережевий фільтр. Зупинилася на цьому. Має доступну ціну, працює нормально.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Немаж
- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працюють, поки що норм.
- Антон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На вид відповідає товщині дроту.
- Віталій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний фільтр, колодка міцна, ізоляція проводу товста, вилка міцна. Пластик без запаху.
- Достоинства:
- Якість, низька ціна.
- Недостатки:
- Нема.
- Ігор З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив цей подовжувач — все супер. Є 6 розеток, досить багато, зручно вмикати і вимикати кнопкою всі одразу коли уходиш. Міцний, нічого не гріється, працює як треба. За таку ціну — те, що треба.
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цена-качество супер. Очень доволен покупкой
- Мария Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka