Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Сетевой фильтр Logan SFG3-1.5 1.5 м Grey

• Света Л***

Изготовлен с хорошего пластика, вилки сидят плотно и не греются, все ок

Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
      Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника

• Ярослав М***

Хороший подовжувач, вилки плотно сидять. Тільки шнур можна було б довше. А так все ок

• Оксана Т***

Пользуемся, довольны. Можно было шнур подлинее, но то такое. А так по качеству вопросов нет

• Віталій У***

Те що треба, На короткі відстані....

Достоинства:
    Підключився, до станції щоб не лазити в розетку.
    Недостатки:
    немає.

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
      Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника