Отзывы покупателей о Сетевой фильтр Logan SFG3-5

Оценка пользователей 4.54/5
на основе 41 отзыв

• Костянтин

Непоганий фільтр.Але трохи якійсь заломи на ізоляції кабеля.Обігрівач на 2000 Вт працює від нього без проблем.Зібраний якісно,пластик без стороннього запаху.За таку ціну це оптимальний варіант.Брав по акції

Достоинства:
    16Ампер.3680 Вт.Ціна
    Недостатки:
    Ізоляція кабеля

Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
      Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника

Все добре

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
      Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника

• Юрій С***

Є негативні відгуки (брак?), придбав 2 (для оновлення внутрішних електричних мереж), оба відповідають опису, працюють. Увага - ці подовжувачі не розраховані на "велике" навантаження, для звичайних приладів - саме то (співвідношення ціна - якість). Дякую виробнику та Розетці. Слава Україні!

Достоинства:
    Співвідношення ціна-якість

• Павло Д***

Добротний

• Віталій У***

Прийшов брак... З заводу плавлений кабель.

Достоинства:
    не було.
    Недостатки:
    брак.

• Олена М***

Зручний, легкий. Саме те, що потрібно зараз.

• Оксана

Пластмасса конечно не супер качества,но за эти деньги оно того стоит

• Роман С***

Все ОК

Достоинства:
    толстенный кабель,внешний вид
    Недостатки:
    кривенькая сборка по длине,что не критично

• Николай Ш***

удлинитель соответствует описаню

Достоинства:
    Можно подключать бойлер и электрообогреватели
    Недостатки:
    Недостатков нет

• Виктор Б***

Купив два. Якість гарна. Все як в описі товару.

Достоинства:
    Якісна річ

• Ирина Ш***

Гарний фільтр, зручний. Все працює

• Сергей

Пройшло пів року з момента придбання як вийшла з ладу кнопка вимикання напруги(((.

Достоинства:
    Недорогий, переріз провіда 1.5 квадрата
    Недостатки:
    Слаба кнопка вимикання і вмикання(((

Добрий день! Дякуємо вам за зворотний зв'язок і приносимо вибачення за доставлені незручності. Ми уважно ставимося до кожного звернення і обов'язково посилимо контроль якості, щоб надалі такі ситуації були виключені. З повагою, представник постачальника

• Сергей Т***

Рівно місяць як знаходиться на діагностиці в сервісному центрі. Місяць Карл як наче супер складний пристрій це піпець. Це ненормально

• Юля Г***

Чудовий подовжувач)

• лариса к***

Все як в опесі

• Александр С***

Хорошая длина шнура 16а.не греется.

Достоинства:
    Розетка

• Дмитро С***

Вмерла за місяць

• Ольга В***

Фільтр чудовий, надійний. Провід добре укріплений. Задоволена придбавши саме його. Дякую. Користуюсь більше 4-х місяців

Достоинства:
    Вказала вище

• Руслан С***

Порадовал длинный шнурок, довольно плотный. Сам фильтр без постороннего запаха, специально искали с защитой от детей

• Лиля Т***

Розетки плотные, вилки не болтаются в них. Не греется при работе. Все отлично

• Дмитро С***

Гарний подовжувач

• Евген К***

Спочатку все виглядало досить добре - але помітив що після початку роботи в нього починає нагріватися конпка ввімкнення (та сама що світиться червоним) - гарячою її не назвеш - але вона відчутно тепла ( сам корпус і дріт холодні ) до фільтру підключено лише один компютер з монітором і все.

Хтось ще стикався з цим? це брак попався ?

Достоинства:
    на перший погляд виглядає досить якісно,довгий провід
    Недостатки:
    нагрівається кнопка-вмикач

Вітаємо! Вдячні, що обрали нашу продукцію і поділилися враженнями. Нам важливо знати, наскільки ви залишилися задоволені, і особливо - що могло залишити у вас негативне враження.

З повагою, представник постачальника

• Сергій

Малувато навантаження щоб кнопка нагрівалася, але так працює автоматичний вимикач - він нагрівається від струму що йде на навантаження, коли нагрівається достатньо спрацьовує пружина і вимикач вимикається. Кнопка при цьому буде помітно тепла.

• Ніна К***

Материал отличный, сборка тоже — ничего не скрипит, не люфтит, не трещит. Провод толстый. красная кнопка-переключатель. Розетки вставляются немного туговато, но держатся надежно. Покупал исключительно, чтобы подключать к сети два ноутбука и монитор.

• Сергей

Нормальний подовжувач. 3.5 квт витримує без проблем

Достоинства:
    Якісна річ
    Недостатки:
    Не виявив

Добрий день! Дякуємо за вибір нашої продукції та за залишену оцінку.
      Якщо у вас є додаткові запитання або пропозиції, завжди раді їх почути і допомогти. З повагою, представник постачальника

• Вероника К***

работает

Достоинства:
    работает
    Недостатки:

Добрий день! Дякуємо, що зупинили свій вибір на нашому товарі. Нам щиро приємно знати, що покупка виправдала ваші очікування.

• Олександр К***

думав щось із телефоном чи пристроєм швидкісної зарядки, надто нагрівався блок зарядки і видавав лише 15вт, увімкнув напряму у розетку і все запрацювало нормально, без перегрівів та з видачею 33 вт, інші прилади працюють через фільтр наче без проблем

Достоинства:
    гарний дизайн і хороша ціна, функції виконує
    Недостатки:
    дуже нагріває швидкісні зарядні пристрої

Добрий день! Дякуємо за вибір нашої продукції та за залишену оцінку.

• Юрий Г***

Нормальный

• Светлана Ч***

Мережевий фільтр сподобався, шнур довгий, все працює.

Достоинства:
    Якість

• Руслан С***

Досить не поганий. Шнур товстий, не переламається. Загалом свою функцію виконує

• Лиля Т***

Досить якісний фільтр. Довжини шнура мені вистачило, роботу свою виконує. Наступного разу куплю такий же, тільки на більшу кількість розеток

• Віталій У***

Підійшов відмінно.

Достоинства:
    Підійшов для обігрівача.
    Недостатки:
    Немає поки що

• Кирило Д***

Хороший товар. Рекомендую.

• Вадим

Непоганий

Достоинства:
    Шнур товстий
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Никто Н***

Нормально.

Достоинства:
    Довгий, товстий шнур, кнопка включить/ виключить.
    Недостатки:
    Чогось трохи пошкрябаний,не одразу помітили
  • Анастасия

Толстый шнур, сечение 1.5, покупался для обогревателя, летом пойдет к кондиционеру, не перегревается, не пахнет, выглядит добротно