- AI аналіз відгуків120 відгуків: позитивних ~60%, нейтральних ~25%, негативних ~15%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий фільтр. візьму ще такий на більшу кількість розеток для кухні
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купую вже другий такий бо працює добре. Аподовжувачів багато не буває
Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника
- Анастасия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбаний для майстерні, навантаження витримує, по якості хороший
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Співвідношення ціна - якість дуже вигідне. За свої гроші класний фільтр
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вже є вдома один такий, купую вже другий так як працює добре і всі перпади витримує
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На коробке написано ,,мережевий подовжувач,, про фильтр не слова. Похоже на подлог. Как удлинитель работает нормально.
- Валентина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює. Є захист від дітей, тому потрібно сильніше включати вилку прилада.
- Достоинства:
- Все працює.
- Альберт М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює, негативних моментів не помітив
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшло все як на фото, працює справно )
Дякую продавцю і розетці.- Достоинства:
- Недорого
- Недостатки:
- Не знайшла
- Ткаченко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Куплено нещодавно. Поки що усе влаштовує
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний, недорогий, з довгим кабелем
- Достоинства:
- Зручний,якісний
- Недостатки:
- Не виялено
Добрий день! Дякуємо, що зупинили свій вибір на нашому товарі. Нам щиро приємно знати, що покупка виправдала ваші очікування.
- Денис Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм. Трохи туго входе вилка.
- Достоинства:
- Ціна, якість, шторки.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Свої функції виконує
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Порадувала ціна цього мережевого фільтру. Підключаю комп'ютер, колонки, монітор. Все працює, не вибиває. Колись вже був такий у мене, цієї ж фірми, при переїзді загубився. Купив цей на заміну.
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не знаю що поганого може бути в мережевому фільтрі. Свою функцію виконує добре, а що ще треба? За такі гроші - супер покупка я вважаю. Вже брав такі і на 3 і на 5 розеток, і всі працюють досі.
- Андрей Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кривой стремный корпус . Если бы такая картинка стояла на рекламе товара я бы не купил этот удлинитель. Еще упаковка не разорвав открыть не получиться . Нужно постораться что бы открыть аккуратно . Доверять такому товару нельзя (((
- Достоинства:
- Ненашол
- Недостатки:
- Кривой корпус . Блеедая лампочка ка на удленителях двадцатилетней давности
- Андрей Ж***
Хочу дописать что удленитель сам материал сильно воняет . В комнате держать такое нежелательно . У меня он воляется на балконе уже месяц запах непрошол . Покупкой полностью недоволен !(((
- Артур А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
все норм, працює
- Рыбалка Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
за свої гроші дуже чудово. При цьому треба розуміти що можна підключати.
- Достоинства:
- дешевий, простий
- Недостатки:
- не виявив
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальний фільтр. Стоїть на кухні. Приєднали мікрохвильовку, мультиварку і кавоварку. Одночасно не включаємо все разом, бо режим використання - різний час доби. Пази доволі тугі, штекер вставляється з зусиллям. Кнопка-відсікач працює. Поки норм.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не знаю що митна очікувати від мережевого фільтра. Ноут і монітор тягне. Бойлер, праску і духовку одночасно не під'єднував.
- Достоинства:
- Ціна, якісь
- Ігор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальний мережевий фільтр. Дешевий, доволі тугий, але свою функцію виконує. Поки шо без пожеж
- Михайло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шукав саме такий звичайний мережевий фільтр без наворотів, з не дуже довгим шнуром і за невелику вартість. По факту фільтр влаштовує повністю, вже ним користуємось.
- Достоинства:
- Саме такий, як шукав, робочий і нічого зайвого
- Юрко Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вже є в користуванні мережеві фільтри цієї фірми, тому взяв ще один, бо він надійний. Максимальне струмове навантаження - 10 А, має 3 євророзетки з заземленням. Підключив холодильник та телевізор на кухні, нормально працюють, як очікувалось.
- Достоинства:
- Надійний, довговічний
- Данил С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Невеликий за розміром, займає небагато місця, працює згідно до опису. Кнопка теж робоча та корисна, зручно вимикати всі пристрої одночасно, одним натисканням.
- Достоинства:
- Зручний в користуванні, працює добре, недорогий
- Алина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручний та компактний
- Достоинства:
- Усе працює на відміно.
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую не для обігрівачів. Лише для телевізора і зарядження телефонів
- Достоинства:
- Кооір, індикатор увімкнення.
- Недостатки:
- Не витримує обігрівач -конвектор! Перегорає резетка!!!
- павел
Логично, что перегорает.
Там "розетка" из двух пар полос - может даже стальных :). Чтоб контакт был хотя-бы "сносным" - нужно каждую пару дополнительно скрепить между собой. С плохим контактом длительное время - нагрев места плохого контакта, можно и пожар получить.
- Віктор З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свою цену идеален. Но для дорогой техники не подходит.
- Достоинства:
- Плотный кабель
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасний товар на свої гроші. Замовила ще такий тільки на 4 розетки
- Достоинства:
- Виконує всі свої функції.
- Недостатки:
- Не має
- Наталья О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все сподобалось))
Але поки зайшла в розетку, щоб написать відгук ,пройшла кучу паролів наче в ЦРУ .- Достоинства:
- Зручний
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доставка быстрая, все работает! Немного туговато заходят вилки.
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Попри очікування найгіршого - тягне хлібопічку на кухні вже майже 3,5 роки.
Скрін замовлення додаю - висновки про постачальника робіть самі.- Достоинства:
- Працює 3+ роки, не розвалився
- Недостатки:
- подорожчав у 2-3 рази
- Ігор Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальний фільтр за свій бюджет.
- Анна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
работает отлично
- Достоинства:
- цена
- Леся К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший качественный удлинитель, нормальная цена. Все разъёмы подходят под евро
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Работает уже несколько месяцев, всё ок. Поначалу было туго выкать евровилку, потом гнезда разрабатываются.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Весьма бюджетненький удлинитель для тех, кому одной розетки мало для подзарядки нетребовательных гаджетов.
Сечение провода; пайка; облой по корпусу - всё указывает на его простоту. И да, я не бы не стал доверять ему сложную технику, типа ТВ/компьютеров. А для подзарядок/новогодних гирлянд самое то.- Достоинства:
- Цена, размер
- Недостатки:
- Накрузка, исполнение