Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Сетевой фильтр Logan SFG3-1.8 1.8 м 3 розетки Grey

Оценка пользователей 4.39/5
  • AI аналіз відгуків
    120 відгуків:  позитивних ~60%, нейтральних ~25%, негативних ~15%
    Загалом, більшість покупців залишились задоволені подовжувачем Logan SFG3 1.8, відмічаючи його функціональність, доступну ціну та прийнятну якість за свої гроші. Позитивні оцінки стосуються основних очікувань: пристрій справно працює, зручно використовувати для побутових потреб. Однак, частина користувачів звертає увагу на нюанси якості збірки (брак, тугі розетки, невідповідний матеріал корпусу, різкий запах пластику, проблеми з упаковкою та гарантією). Також вказують, що не рекомендують використовувати фільтр для складної або потужної техніки. ШІ згенеровано на основі тексту відгуків клієнтів
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Андрій П***

Добрий фільтр. візьму ще такий на більшу кількість розеток для кухні

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
      Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника

• Александр Д***

Купую вже другий такий бо працює добре. Аподовжувачів багато не буває

Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
      Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника

• Анастасия М***

Придбаний для майстерні, навантаження витримує, по якості хороший

• Андрій П***

Співвідношення ціна - якість дуже вигідне. За свої гроші класний фільтр

• Александр Д***

Вже є вдома один такий, купую вже другий так як працює добре і всі перпади витримує

• Микола Б***

На коробке написано ,,мережевий подовжувач,, про фильтр не слова. Похоже на подлог. Как удлинитель работает нормально.

• Валентина Д***

Все працює. Є захист від дітей, тому потрібно сильніше включати вилку прилада.

Достоинства:
    Все працює.

• Альберт М***

Працює, негативних моментів не помітив

• Анастасія

Прийшло все як на фото, працює справно )
    Дякую продавцю і розетці.

Достоинства:
    Недорого
    Недостатки:
    Не знайшла

• Ткаченко М***

Куплено нещодавно. Поки що усе влаштовує

• Оксана

Якісний, недорогий, з довгим кабелем

Достоинства:
    Зручний,якісний
    Недостатки:
    Не виялено

Добрий день! Дякуємо, що зупинили свій вибір на нашому товарі. Нам щиро приємно знати, що покупка виправдала ваші очікування.

• Денис Т***

Норм. Трохи туго входе вилка.

Достоинства:
    Ціна, якість, шторки.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Ігор

Свої функції виконує

• Евгений К***

Порадувала ціна цього мережевого фільтру. Підключаю комп'ютер, колонки, монітор. Все працює, не вибиває. Колись вже був такий у мене, цієї ж фірми, при переїзді загубився. Купив цей на заміну.

• Андрей П***

Не знаю що поганого може бути в мережевому фільтрі. Свою функцію виконує добре, а що ще треба? За такі гроші - супер покупка я вважаю. Вже брав такі і на 3 і на 5 розеток, і всі працюють досі.

• Андрей Ж***

Кривой стремный корпус . Если бы такая картинка стояла на рекламе товара я бы не купил этот удлинитель. Еще упаковка не разорвав открыть не получиться . Нужно постораться что бы открыть аккуратно . Доверять такому товару нельзя (((

Достоинства:
    Ненашол
    Недостатки:
    Кривой корпус . Блеедая лампочка ка на удленителях двадцатилетней давности
    • Андрей Ж***

Хочу дописать что удленитель сам материал сильно воняет . В комнате держать такое нежелательно . У меня он воляется на балконе уже месяц запах непрошол . Покупкой полностью недоволен !(((

• Артур А***

все норм, працює

• Рыбалка Т***

за свої гроші дуже чудово. При цьому треба розуміти що можна підключати.

Достоинства:
    дешевий, простий
    Недостатки:
    не виявив
  • Ольга Р***

Нормальний фільтр. Стоїть на кухні. Приєднали мікрохвильовку, мультиварку і кавоварку. Одночасно не включаємо все разом, бо режим використання - різний час доби. Пази доволі тугі, штекер вставляється з зусиллям. Кнопка-відсікач працює. Поки норм.

• Олександр Г***

Не знаю що митна очікувати від мережевого фільтра. Ноут і монітор тягне. Бойлер, праску і духовку одночасно не під'єднував.

Достоинства:
    Ціна, якісь
  • Ігор Р***

Нормальний мережевий фільтр. Дешевий, доволі тугий, але свою функцію виконує. Поки шо без пожеж

• Михайло С***

Шукав саме такий звичайний мережевий фільтр без наворотів, з не дуже довгим шнуром і за невелику вартість. По факту фільтр влаштовує повністю, вже ним користуємось.

Достоинства:
    Саме такий, як шукав, робочий і нічого зайвого
  • Юрко Х***

Вже є в користуванні мережеві фільтри цієї фірми, тому взяв ще один, бо він надійний. Максимальне струмове навантаження - 10 А, має 3 євророзетки з заземленням. Підключив холодильник та телевізор на кухні, нормально працюють, як очікувалось.

Достоинства:
    Надійний, довговічний
  • Данил С***

Невеликий за розміром, займає небагато місця, працює згідно до опису. Кнопка теж робоча та корисна, зручно вимикати всі пристрої одночасно, одним натисканням.

Достоинства:
    Зручний в користуванні, працює добре, недорогий
  • Алина Л***

Зручний та компактний

Достоинства:
    Усе працює на відміно.
  • Олена Г***

Рекомендую не для обігрівачів. Лише для телевізора і зарядження телефонів

Достоинства:
    Кооір, індикатор увімкнення.
    Недостатки:
    Не витримує обігрівач -конвектор! Перегорає резетка!!!
    • павел

Логично, что перегорает.
      Там "розетка" из двух пар полос - может даже стальных :). Чтоб контакт был хотя-бы "сносным" - нужно каждую пару дополнительно скрепить между собой. С плохим контактом длительное время - нагрев места плохого контакта, можно и пожар получить.

• Віктор З***

За свою цену идеален. Но для дорогой техники не подходит.

Достоинства:
    Плотный кабель
    Недостатки:
    Нету
  • Олена

Прекрасний товар на свої гроші. Замовила ще такий тільки на 4 розетки

Достоинства:
    Виконує всі свої функції.
    Недостатки:
    Не має
  • Наталья О***

Все сподобалось))
    Але поки зайшла в розетку, щоб написать відгук ,пройшла кучу паролів наче в ЦРУ .

Достоинства:
    Зручний
  • Марина П***

Доставка быстрая, все работает! Немного туговато заходят вилки.

• Марія

Попри очікування найгіршого - тягне хлібопічку на кухні вже майже 3,5 роки.
    Скрін замовлення додаю - висновки про постачальника робіть самі.

Достоинства:
    Працює 3+ роки, не розвалився
    Недостатки:
    подорожчав у 2-3 рази
  • Ігор Я***

Нормальний фільтр за свій бюджет.

• Анна Ф***

работает отлично

Достоинства:
    цена
  • Леся К***

Хороший качественный удлинитель, нормальная цена. Все разъёмы подходят под евро

Достоинства:
    Цена
  • Иван

Работает уже несколько месяцев, всё ок. Поначалу было туго выкать евровилку, потом гнезда разрабатываются.

• Сергей

Весьма бюджетненький удлинитель для тех, кому одной розетки мало для подзарядки нетребовательных гаджетов.
    Сечение провода; пайка; облой по корпусу - всё указывает на его простоту. И да, я не бы не стал доверять ему сложную технику, типа ТВ/компьютеров. А для подзарядок/новогодних гирлянд самое то.

Достоинства:
    Цена, размер
    Недостатки:
    Накрузка, исполнение