- AI аналіз відгуків82 відгуки: 68% позитивні, 19% негативні, 13% нейтральніВиберіть, щоб дізнатися більше
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Хороша мишка, можна натискати на кнопки і картинки на екрані міняються, топ за свої гроші
- Достоинства:
- Робить клац клац
- Алексей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Впервые доволен покупкой мыши полностью. Отлично собрана (как для Logitech так вообще ОГОНЬ).
Форма для средней руки очень удобная (ладонь 20см). По форме мне понравилась гораздо больше чем мои 305/703/602/604.
Легкая, приятный клик (чуточку туже и с немного другим звуком, как мне кажется, чем обычно у Logitech). Сенсор работает на любой поверхности (мой диван и правая нога подтвердят;)
Колесо с бесконечной прокруткой, но гораздо легче чем металлическое и крутить его приятнее, чем у 604( у 604 бесят эти дикие отсечки, вес колеса и при этом оно скользкое), ближе к 602 но четче отсечки (короче колесо у 502х отличное)
Боковые кнопки отличные, многих раздражает кнопка СНАЙПЕР на боковине, что мешает закрыть ее заглушкой, или переназначить ее на что угодно, я не понимаю. Переназначить можно все кнопки и движения колеса, кроме скролла.
Две дополнительные кнопки слева (на ЛКМ которые) имеют глянцевую текстуру в отличие от матовой у ЛКМ, отлично ощущаются пальцем, нажать случайно практически невозможно.
Резинки по бокам цепкие и приятные, на вид должны послужить приличное время.
Заряд держит очень хорошо (при использовании 5-6 часов в день дней 10 протянет думаю G-HUB утверждает, что 50% хватит на 76 часов, но что-то я ему не сильно верю)
Вердикт: Если есть бабки и нужна беспроводная мышь с более чем 2 дополнительными кнопками - покупайте не пожалеете.- Достоинства:
- Отлично собрана, приятные материалы, легкая, удобная форма для средней руки, теоретически без дабл клика.
- Недостатки:
- Ценник
- Александр
604, конечно, тяжелая дубина. Как скажете, ощущается облегчение по весу по сравнению с ней? Колесо вперед не перевешивает, как я понимаю (как в 604)? Как она по весу субъективно по сравнению с 305?
- ТарасПродавец: Rozetka. Цвет: Белый
Купував не тут, в офлайн-магазині свого міста. Мишка - майже витвір мистецтва, одна з найкращих великих та не полегшених ("важких") моделей серед безпровідних з додатковою кнопкою "снайпера". Маю досвід використання Razer Basilisk V3 безпровідної (загалом чудова, але не має вбудованої пам'яті, а фірмовий застосунок Synapse іноді не запускається, через що перестають працювати установлені мною DPI та забіндені функції кнопок). Глюки Синапса мені набридли, тому вирішив купити бездротову мишку від Логів з вбудованою пам'яттю - і не прогадав. Один раз налаштував мишу під себе через утиліту Onboard Memory Manager - і забув за глюкаві програми, без яких не працюють мої налаштування DPI, і насолоджуюсь стабільною роботою мишки як у Windows 11, так і в Linux Mint (інформація про працездатний аналог Synapse для Linux, розроблений ентузіастами - нагла брехня, бо не працює). Можливість роботи по кабелю, поки вбудований акум заряджається від ноута через кабель (в Китаї можна придбати гнучкий кабель-паракорд за 80 грн і радіти).
В підсумку поставив би мишці 4,4 бали, але Розетка не передбачає десяткових значень, тому заслужені тверді чотири зірки.- Достоинства:
- 1) Форма 2) Кнопка снайпера, яку можна встановити в 2х положеннях або вийняти, замінивши на комплектну заглушку. 3) Оптичні мікроперемикачі основних кнопок та енкодер колеса (мають слугувати довго та не повинні давати даблкліку) - але до специфічного металевого відлуння при натисканні ЛКМ і ПКМ треба звикати. 4) type c роз'єм для зарядки та не кастомізований (без "фірмових" виступів) тунель в корпусі, в глибині якого розташовано цей роз'єм (можна купити окремо ктайський м'який кабель-паракорд, не хвилюючись про те, що не ввійде в роз'єм)
- Недостатки:
- 1) висока ціна, але акційної пропозиції все-таки вартує (за більші гроші не купував би). 2) відсутність блютус-підключення 3) Незручна та неінформативна світлова індикація поточного рівня DPI та профайлу, а також незручно налаштовується в GHub колір цієї індикації, яка до речі дуже швидко гасне після зміни і розташована в поганому місці (користувач має страждати від цього, щоб віддати компанії Logitech +1000грн за аналогічну версію мишки, але з RGB-підсвіткою).4) Неможливість забіндити на кнопку зміни DPI біля ЛКМ функції подвійного кліку в режимі роботи миші із вбудованої пам'яті (лише через постійно працюючий у фоні системи GHub) 5) Мzkalo-рашистська мова застосунку GHub і відсутність української локалізації інтерфейсу (вимушений обирати англійську).
- Александр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Около 7 лет я пользовался Logitech G402, очень мне нравилось в ней всё, особенно форма. Но вот начале 2024 она у меня сломалась посреди рабочего дня и пришлось бежать в ближайший магазин техники и покупать мышь. Из Logitech там была только G403 Hero, поэтому взял её. Пол года смог на ней просидеть , мышь хорошая, ничего плохого сказать не могу о ней , но вот форма совершенно другая, я когда брал думал что это не будет такой проблемой, но получилось как получилось. Думал поискать беспроводной вариант G402 , но таких не оказалось и тогда я переключил своё внимание на эту мышку , G502 X. На фотографиях её форма казалась очень похожей на G402(фото всех трёх приложу) и конечно беспроводная, как раз то что мне нужно. А тут еще и плюшки подлетели - Коврик Logitech и скидка в честь победы Navi, так как Logitech один из их спонсоров. В общем выбор был очевиден. О мышке:
1) Форма: Бомба, то что мне надо было, сидит в руке отлично, а рука у меня вот именно что средняя
2) Подключение: Тут всё супер, отвалов нет, отличия между проводной и этой не замечаю вообще, потому что их нет. Logitech молодцы. Еще приятно что если отходишь , то мышка уходит в подобие режима сна, для экономии заряда, но возвращается из него молниеносно, затыка нет.
3) Кнопки: Ну тут на любителя, мне хватает 2-ух боковых "Вперёд"/"Назад", но если вам нужно больше - больше есть)
4) Цена: Я и так думал её брать за полную стоимость, для такого продукта это приемлемая цена, но попасть на скидку было очень приятно
Ну и бонусом коврик, видел что многим в комментариях он не пришёл. Что тут сказать, мне пришёл, наверное лотерея или действительно досадная ошибка в вашем случае.
В заключение скажу что я давний фанат бренда Logitech, у меня от них и наушники и клавиатура, проблем не было никогда, так что если вы ищете хорошую беспроводную мышь от проверенного годами бренда - берите эту, не пожалеете- Достоинства:
- Форма, подключение
- Недостатки:
- Не обнаружены
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за вашу довіру до техніки нашого бренду та фото, прикріплене до відгуку. Нам приємно, що ви високо оцінили нашу продукцію. Бажаємо вам легкої та довготривалої експлуатації!
- Roman S***
Казочки не розказуй, збоку лежить G Pro перша, якій пів року (дабл клік + колесико поломане), біля неї лежать наушники G Pro, не працює одне вухо через рік гри, ні разу не падали і біля них спочиває клава за 8.5тис гривень (G815), в ній відвалилось декілька свічів, до 2 років не особливо активної гри і клава дохла.
- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже задоволена мишкою. Якщо ви не дуже сильні в комп'ютерній техніці, то добре, щоб був хтось, хто допоможе. Мені син допоміг запрограмувати, пояснив, як працювати з додатком. Виявилося, що є дуже багато дій, які можна спростити і не використовувати дві руки для комбінації клавіш, а просто кликати мишкою. Як приклад зміна мови чи копіювання. Чудова річ для роботи з таблицями. Про геймерів нема рації говорити, вони самі такі штуки знають.
- Достоинства:
- ергономічна, раціональна
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Кінець 4-го місяця. Замовив, бо регулярно брав ноутбук з дому й дріт (власне, дротової) миші почав не витримувати такого приколу. Цю ще легше й швидше збирати й транспортувати.
Миша клацає і мені це подобається. Первинне встановлення й налаштування ПЗ було зрозумілим. Те саме з налаштуванням макросів (прямими інтеграціями з програмами типу Discord не користувався, не підтримує режим рації, тільки увімк/вимк мікрофону/динаміків).
МАКРОСИ (профілі) ВШИВАЮТЬСЯ В ПАМ'ЯТЬ і НЕ ЗАЛЕЖАТЬ ВІД ПЗ НАДАЛІ (дехто пише зворонє), для цього треба перемкнути на режим на on-board. Можна за раз зашити 5 профілів і користуватися ними спокійно, навіть на іншому ПК.
Працює під час зарядки.
Індикатор - молодець, показує рівень заряду та стан підключення. Якщо страшно прогавити момент зарядки - крім миші, ще ПЗ нагадує окремо (при 20%). Працює кілька днів мінімум (якщо в режимі on-board, має режим сну).
Універсальна для роботи та ігор (з останніми немає затримок).
Лежить зручно, на вагу комфортна (мені).- Достоинства:
- Налаштування, заряд, зворотній зв'язок (індикатор/ПЗ)
- Недостатки:
- Не виявив
- ГеоргийПродавец: Rozetka. Цвет: Белый
5 лет сидел на Logitech G502 Hero и потом она начала давать какие-то сбои в клике клавиш и решил поменять мышку. Отходить сильно от формы G502 не хотел, но хотел и беспровод тем временем, так как по сей день для меня она [мышка] самая удобная, потому присмотрел вариант G502 X. Сижу на мышке уже больше полугода и особой разницы с Hero версией не заметил. Разве что эта издаёт приятные клики (и сами переключатели вроде качественнее намного Hero версии) и дополнительные кнопки большего размера. Также присутствует возможность поменять Sniper-button на заглушку, если вы ей не пользуетесь.
Заряд при активном использовании (16 часов в день) держит около 2-х недель спокойно. Если пользуетесь меньше, то может и подавно больше. Заряжается за пару часов до 100%.
Комплектный кабель конечно оставляет желать лучшего, но если им только иногда заряжать мышку, то пойдёт. Из-за этого рекомендую доплатить и взять именно беспроводную, оно того стоит.
Болячка с прорезиненным местом под большой палец что была на Hero версии так и здесь осталась. Спустя уже 3 месяца начала протираться и обсыпаться. Не так сильно конечно, но просто сам факт неприятен.
Ещё, честно сказать, 5к за такую мыш это слишком много. Рекомендую дождаться скидок и урвать за тыщи 4 максимум. За такой прайс мышка вполне будет хорошим вариантом.- Достоинства:
- Приятные клики, можно поставить заглушку вместо Sniper-button и в целом всегда любил G502 за форму и практичность
- Недостатки:
- Что на Hero, что здесь осталась болячка с прорезиненным местом для большого пальца. Через 3 месяца оно начинает протираться и обсыпаться.
Представник постачальникаДоброго дня, Георгій! Дякуємо вам за високу оцінку LOGITECH. Раді, що ви задоволені використанням техніки бренду LOGITECH і знайшли час, щоб поділитися власним досвідом експлуатації. Бажаємо подальшої успішної експлуатації та завжди відмінних результатів!
- Евгений Д***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Мышь прекрасна. Один вопрос к представителю – это нормально, когда ЛКМ и ПКМ отличаются по звуку (у ПКМ щелчок более громкий)?
- Матвей К***
Ето обсалютно нормально
- Денис А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже цікава миша, прям вся ідеальна. Багато кто каже, що занадто гучне колесо. Так воно звучить, але звучить не так вже й голосно(я б сказав звучить дорого)). Брав мишу як для роботи в програмах EXEL, Word... А також звісно для ігор. У роботі з такими програмами це незамінна річ. Велика кількість кнопок та зручне налаштування через програму Logitech заощаджує купу часу. Час - це гроші, а гроші - це миша G502 X. Таким чином ви купуєте трішечки часу)
- Достоинства:
- Заряд тримає довго, дуже зручна програма для налаштування, комплектація "зручних" проводів.
- Недостатки:
- Немає (але звучить дорого))
Представник брендуВітаємо вас, Денис! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки LOGITECH. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!
- Євген Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудова мишка, ні разу не пожалкував що придбав її. Неймовірно довго тримає заряд. Софт на висоті, можна налаштувати абсолютно все. Ергономіка під великі руки те що треба, в руці виглядає як наче кинжал.
Стабільність з'єднання по безпроводу чудова, не разу не відвалювалась.
І так, це правда - скрол у звичайному режимі у неї дійсно гучний- Достоинства:
- Дизайн. Софт. Швидкість. Якість.
- Недостатки:
- Тепер мій кіт боїться мишей
Представник брендуДобрий день, Євген! Дякуємо вам за придбання продукції LOGITECH. Бажаємо завжди відмінних результатів з технікою нашого бренду!
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Дуже задоволений мишою -- точна, плавна, швидка, заряджается з нормального порта. Так, прямо супер гучний скрол в сегментному режимі, але, як на мене, то не така й проблеиа -- не буде випадкових прокручувань. Судячи з усього цей екземпляр буде дуже ремонтопридатний -- шуруп для розбирання ніхто й не намагався десь приховати, оптичне колесо і датчики набагато довше прослужать (і таки запчастини потім, я впевнений, знайдуться якщо що). Так, це відгук скоріше не від геймера а від інженера -- в руці сидить зручно і від технологій в захваті, а що ще треба))))
- Достоинства:
- Дуже зучна для великих рук, мабуть дуже ремонтопридатна
- Недостатки:
- нема відсіка куди запхати оту маленьку заглушку)))
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо вам за придбання і високу оцінку LOGITECH. Раді, що ви задоволені використанням техніки бренду LOGITECH і знайшли час, щоб поділитися власним досвідом експлуатації. Бажаємо подальшої успішної експлуатації та завжди відмінних результатів!
- Дмитро
Як інженер ти міг здогадатись, що під глайдами ще 6 гвинтів
- Тігран Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Приємна на дотик, зручна, якість збірки на високому рівні
Наразі єдиний недолік це програма від Logitech, явно багато недоробіток- Достоинства:
- Якість збірки, дизайн, кнопки
- Недостатки:
- Програма Logitech G Hub
Представник брендуВітаємо вас, Тігран! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки LOGITECH. Ваша думка важлива для нас. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!
- Влад
Logitech Onboard Memory manager працює без проблем.
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Певне найкраща миша що в мене була. Зручна, класно виглядає, гнучка в налаштуваннях, батарею заряджаю раз в місяць, правда граю не так щоб й багато, життя таке :( Але ж не миша тут виновата, пра?
- Достоинства:
- Сидить в руці (навіть я б сказав, лежить!), непоганий софт, батарея
- Недостатки:
- Довелось купляти даний ензепляр всім домашнім ігроманам
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудова миша. Після майже 20 років (з 2007) використання G9 (потім G9X) думав, що звикнути до іншої форми буде тяжко. Але звик за декілька годин. Вона є зручна, легка (легша за G9), але не занадто легка - відчувається, що щось тримаєш в руці. Для моєї руки (18 см) майже ідеально підіходить для хвату долонею. Всі клавіші гарно попадають під пальці, клавіша "снайпер" абсолютно не заважає (багато хто на це жалівся), хибних спрацювань немає. Софт не ставив, оскільки дуже багато негативних відгуків + є досвід поганої роботи старого софта під G9. Тому одразу поставив Memory Manager (чи якось подібно), налаштував все, що потрібно (окрім макросів - бо не користуюсь) і з задоволенням використовую. Не дуже подобається звук при кліку основних клавіш - він якийсь занадто гучний і занадто металевий, у омронівських перемикачів звук тихіший і приємніший, але мені на це абсолютно все-рівно, може лише викликати проблеми, якщо використовувати у кімнаті, де сидить ще хтось. Також колесико не сподобалось, його зробили суттєво легшим і тепер запустити безконечний скрол або крутнути з великим прискоренням - проблематичніше, ніж було на старіших моделях з тяжким металевим колесиком. Дуже швидка зарядка. Про розрядку поки не скажу, але тиждень тому зарядив до 100%, працює 4-8 годин в день, поки не розрядилась. Жодних посмикувань, довгого пробудження і аналогічних улюблених глюків безпровідних мишей не спостерігав.
- Достоинства:
- Довго писати, їх багато
- Недостатки:
- Занадто гучний і не дуже приємний звук кліка основних клавіш, занадто легеньке колесико
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Поки ще не зміг відчути всі її переваги, але однозначно це найкраща мишка яка в мене була, зручна, гарна автономність.
- Достоинства:
- Їх багато
- Недостатки:
- Не дуже сподобався софт
- Іван Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
На перший погляд, дуже переоцінена мишка.
Від попередньої почала боліти рука, з цією проблема була вирішена, гарно лягає в руку та має не велику вагу.
Трішки незручно розміщені кнопки для перемикання dpi. Легко місклікнути по ним.
Якісне виконання матеріалів, не скрипить, не глючить.
Заряду вистачає на 1-2 тижні, залежить від використання. Швидко заряджається.- Достоинства:
- Якісна, довго тримає акум.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Дуже задоволений мишею. Перед покупкою довго вагався, бо звик до важких мишей. Всі попередні мишки робив максимально важкими. Але після покупки швидко до неї звикаєш і пристосовуєшся. Вона прекрасно лягає в руку. Дуже приємно здивований наскільки довго вона тримає заряд. Єдине що не подобається, вона довго «прокидається» після без діяння. Як це налаштувати чи вимкнути, так і не зрозумів.
- Достоинства:
- Ергономіка. Добре тримає заряд
- Недостатки:
- Довго прокидається
Представник постачальникаВітаємо вас, Олександр! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки LOGITECH. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!
- Андрей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мишка - бомба. Але треба звикнути - вона дуже легка, в порівнянні з першим поколінням, бокові кнопки здаються трохи вищими, а кнопка зміни профілю часто задіваєш випадково (я забіндив на неї чутливість) і це бісить. Здається, що це та ж джи 502, але це взагалі інша мишка.
- Достоинства:
- Легка, жовго тримає заряд, без підсвітки, яку я завжди вимикаю на всіх мишах своїх, ще з першого сенсея від стілсів.
- Недостатки:
- Ергономіка, здається, що кнопки змістили трохи, а кнопка зміни профілю і режиму колеса стали натискатись занадто легко, що приводить до їх випадкового прожимання, чого не було на старому поколінні.
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Вже майже рік працює без нарікань, максимально задоволений)
Представник постачальникаВітаємо вас! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки LOGITECH. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!
- Владислав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мишка виправдала очікування і відповідає своїй ціні
- Достоинства:
- Довго тримає заряд, підходить для ігрових активностей
- Недостатки:
- Не помічено
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Ой це просто бомба. Супер легка але й не занадто, щоб все ж таки щось відчувалося.
Купив до неї безпровідниковий коврик для безпровідної зарядки , просто 10 з 10. Жалкую що не взяв таку ж але з підсвідкою - orkinОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
лучшая модель для замены старой g700's(2012)
- Ваня Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Мені все сподобалось рекомендую
- Достоинства:
- Багато кнопок, зручно лежить в руці,довго тримає батарею,красива на вигляд
- Недостатки:
- Ще не знайшов жодного
Представник постачальникаВітаємо вас, Іван! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки LOGITECH. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!
- Артем Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Мышь стоит своих денег на все 100%
Лёгкая, держит долго заряд, удобная в руке, в общем доволен.
К самой мышке ни одной претензии, не очень понравился софт Logitech hub, но это больше дело привычки- Достоинства:
- Время работы больше 95ч при полном заряде, лёгкость, удобная форма
- Недостатки:
- По сравнению с другими мышками очень громкое колесо прокрутки
Представник постачальникаДобрий день, Артем! Дякуємо за відгук. Ми дуже цінуємо вашу думку про мишу Logitech G502 X Lightspeed. Бажаємо вам лише позитивних емоцій і вражень під час експлуатації нашої продукції!
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Загалом мишка класна, думаю прослужить купу років, заряд в мене триматиме місяцями, що чудово. на дотик приємна, кнопки всі нажимаються класно і все можна переназначити і назначити будь які сценарії і варіанти. Легенька справді. Єдина щоб я змінив це зробив би щоб вона була майже безшумна) По розміру вона буде для великих рук. По геймінгу не скажу, не граю ігри
- Недостатки:
- В мене все життя топові мишки лоджітек, і в цій він самий гучний. Також не зовсім зручний той G hub програма
- Влад
Logitech Onboard Memory Manager скачав - про проблеми забув.
- Руслан В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Користуюсь кілька місяців, миша супер.
- Достоинства:
- Зручна, приємно сидить в долоні, є два режими скролла, регулювання DPI прямо на миші, зручний софт
- Недостатки:
- Трохи гучна, бокові кнопки не зовсім зручні
- Мілан М***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
В цілому, щодо миші, загалом лише позитивні враження. Я шукав модель з багатьма кнопками і бездротовим з'єднанням. Перейшов з Bloody J90s, огляди казали, що вона важка, але для мене її вага "люкс". Моя попередня миша була симетричною, але після півгодини використання G502X, повертатись до симетрії стало незвично :D
Що стосується недоліків, скрол дуже шумний, а кліки мають металевий, довгий і дзвінкий звук, який мені не сподобався. В оглядах я бачив, що люди скаржаться на кнопку "снайпер", але мені вона подобається. Гірше те, що друга кнопка (ближче до логотипу), розташована не дуже зручно поряд з ЛКМ. За своїм розташуванням вона не є дуже ергономічною для використання.- Достоинства:
- Вага, кількість кнопок, бездротова, форма ідеальна для мене
- Недостатки:
- шумний скрол. шумний клік.
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Довго тримає заряд, крутяк, забуваю коли заряджав
- Михайло Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
миша топ!
- Достоинства:
- макроси, комфорт, АКУМУЛЯТОР тримає так довго, що ви не будете пам'ятати коли заряджали її і коли треба в майбутньому її зарядити, дійсно чудовий давач - миша здатна працювати навіть на склі
- Недостатки:
- працює або через юсб кабель або через фірмовий 2.4 приймач НЕ має можливості підкдючення через блютуз
- VitalyОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Бесподобная мышь — как и почти все мыши из этой линейки, да и вообще этого бренда. Если в каких-то моделях этого бренда и встречаются недостатки — кабель, дабл-клик или колёсико, — то у этой мышки всё замечательно. Не нравилась проводная G502 из-за ужасного провода, хотя сама мышка по качеству не уступает этой. Здесь провод намного лучше, да и если с ним что-то произойдёт, его легко можно заменить на качественный Paracord-провод. Впервые держу беспроводной девайс, у которого вообще не ощущается задержка. Крайне рекомендую, окупает каждую гривну.
- Достоинства:
- Фирменные технологии бренда, которые дают: отсутствие как таковой задержки, качественный и долговечный даб-клик и один из лучших сенсоров на рынке.
- Vitaly
качественный и долговечный клик*
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
- Достоинства:
- Бездротова
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Зарядка тримається довго. Є юсб подовжувач ( не знала про це і була приємно здивована). Дуже зручно налаштовувати профілі під різні ігри і швидко переключати. Класно лежить в руці. Кнопка під вказівним пальцем вище ніж під середнім, це додає зручності. Але для маленької руки мишка, мабуть, не підійде. Приємні на дотик матеріали. До всіх кнопок зручний доступ, класне розташування. Я не задіваю їх випадково, але і тягнутися не треба. Кнопка прицілу просто супер, не знаю як жила без неї раніше) До цієї миші була Logitech G305 Wireless. Колесико, як на мене, однакові і по гучності і по тугості. Але в цій можна увімкнути безкінечну прокрутку колесика і це великий плюс. Звісно, під час гри це не актуально, але для інших випадків - супер. Довго вагалася чи брати з підсвіткою, зараз думаю, що треба було))
- Достоинства:
- Дизайн, кількість кнопок, заряд, налаштування
- Недостатки:
- Нема rgb))
Представник брендуДобрий день, Вікторія! Дякуємо за відгук. Ми дуже цінуємо вашу думку про мишу Logitech G502 X. Бажаємо вам лише позитивних емоцій і вражень під час експлуатації нашої продукції!
- ЄжіОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Раджу купувати тим, кому подобається подібний дизайн і хто вміє і може спростити собі життя програмуванням клавіш.
Для тих, кому миша треба щоб розкладати пасьянс чи крутити слоти - раджу звернути увагу на більш дешеві варіанти.- Достоинства:
- Одна з кращих мишок в історії Logitech
- Недостатки:
- Ціна. Аксесуар за $100 - це занадто.
- Jamms
Миша це не аксесуар а основний інструмент роботи з компом
- ВолодимирПродавец: Rozetka. Цвет: Черный
В користуванні вже 3 роки з бездротовим ковриком. Брав тільки заради додаткових клавіш для ммо. За 3 роки користування проблем жодних, до цього була такаж тільки дротова - досі жива. Єдина проблема - глайди за півроку стираються, замінив на скляні.
- Достоинства:
- Багато клавіш
- Недостатки:
- Глайди, додаток
- Володимир М***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Користуюсь цією мишкою бездротовим ковриком 3 роки, до цього була такаж тільки дротова.
З мінусів - нижній глайд в мене стерся через півроку, що на старій що на новій мишці, можливо проблема хвату, замінив на скляні.
Другий мінус - затирається резинка під великим пальцем.
В іншому - це найкраща мишка для поціновувачів ммо де потрібно багато клавіш.(нага в мене була - але в ті 20 кнопок на одній панелі ще спробуй попади)- Достоинства:
- Багато клавіш
- Недостатки:
- Дрібні
- Миша Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Суперська мишка