Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Мышь Logitech G705 Gaming Wireless/Bluetooth White (910-006367)

Оценка пользователей 4.9/5
  • Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Класна мишка підсвітку можна вимкнути . Як раз хотів всі девайси підключити по блютуз і щоб ві були на акамуляторах а не на батарейках. Заряду хватає на дуже довго хоча я включаю пк тільки на 2 годинки вечером але місяць і навіть більше можна не заряджати.

Достоинства:
    Акум і блютуз
    Недостатки:

Вітаємо вас! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки LOGITECH. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!

• Карина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

В користуванні вже пів року. Маю невелику руку. Мишкою дуже задоволена. Зручна, гарна для ока. Працює без нарікань та тримає заряд достатньо довго(при активному використанні вистачає - на тиждень), заряджається теж швидко.

Достоинства:
    Акумулятор, дизайн, фірмовий софт, якісна пастельна підсвітка
    Недостатки:

Вітаємо вас, Карина! Ми вдячні за те, що ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що ця модель миши від LOGITECH прийшлась вам до вподоби. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої експлуатації!

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Мишка трошки залили, але 20 хвилин після вдшки і все піднялось. мишка розбирається просто і без заклепок але знов блок кнопок не розібрати

Достоинства:
    Пережила залиття
    Недостатки:
    Блок колеса та кнопок нерозбірний
  • Виктория П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Пользуюсь больше полугода, для моей средней руки как раз идеально подходит. Заряд держит очень хорошо

Достоинства:
    Дизайн, батарея, фирменный софт, удобство
    Недостатки:
    Нету
      Представник бренду

Добрий день, Вікторія! Дякуємо вам за придбання продукції LOGITECH. Бажаємо завжди відмінних результатів з технікою нашого бренду!

• Слэшер Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Купил эту мышь для работы, и игр конечно же :) Пользуюсь один день, нареканий пока что нет, и надеюсь, не будет. В руке лежит хорошо, прям кайфую. Сразу скажу, мышь не под большие руки. До этого 3 года использовал Logitech G102, и боялся, что не понравится форма этой мышки после G102. Но всё оказалось отлично! По форме она очень схожа с G102, так что всем кто боится переходить на эту мышь из-за формы прошлой мышки, не бойтесь! Они практически идентичны по размеру и форме. Единственное, G705 чуть-чуть тяжелее по весу, дерзайте!

Достоинства:
    Приятный белый цвет, форма, долго держит заряд, огромные глайды
    Недостатки:
    Пока что не нашел, и очень надеюсь, что не найду :)
  • Віталій К***

Працює

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Дуже крута і зручна миша.
    Аккуму вистачає на довго.
    Взагалі не заморочуюсь з підзарядкою.

Достоинства:
    Дизайн, крута підсвітка та її налаштування.
    Недостатки:
    Ціна.
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Користуюсь майже рік цією мишкою, зручна у користуванні, швидка, довго тримає заряд (вистачає на тиждень якщо брати по 10 год роботи кожного дня). Ні разу не давала збій чи глюк при підключенні до нового пристрою.

Достоинства:
    Довго тримає заряд
    Недостатки:
    не має

Вітаємо вас, Олена! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки LOGITECH. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!

• Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Зручна і гарна мишка - купав для дівчини, їй сподобалась.
    Підключилась до Макбуку по блютузу без проблем і всяких свистків (не займає нелишній ЮСБ)
    Працює чудово навіть без GHub

Вітаємо вас, Максим! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки LOGITECH. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Купил сегодня, искал как для игр так и для работы. Главный критерий это 1000гц и переключения между устройствами - пока нашёл только эту мышь, есть ли конкуренты... Тут как подключение по bluetooth так и через ресивер lightspeed. Переключение мгновенное, без задержек, только неудобно нажимать кнопку, глупая идея помещать её на дно. До этого была G305, она мне кажется удобнее, но размеры не сильно отличаются, думаю можно привыкнуть. Колёсико ОК, нажимается очень легко(в сравнении с g305).
    Надеюсь на этот раз обойдётся без брака Logitech )))

Коробка пришла вскрытая, плёнки сняты, засунули кабель как попало...
    Как только включил мышь - на ноуте сразу появилось предложения подключить её. Ну типа Apple, я понял))

Достоинства:
    Эргономика, отсутствие лагов, переключение между устройствами Lightspeed и Bluetooth
    Недостатки:
    БУ от Розетки, размер, встроенный аккумулятор, кнопка переключение bt, только белая подсветка
    • Александра

для настройки подсветки скачайте приложение Logitech G HUB с офф сайта.

• Володимир

Я про цвет мыши, кмменты тут нельзя редактировать...

• Дмитро К***

Что бы не было проблем с колесиком на мышках любых производителей нужно покупать мышки с оптическим энкодером на колесике такие как Bloody LightStrike, Mad Catz Pro X, все Zowie, Logitech G502, G900/903, MX Master, MX Anywhere, G604, Coooler Master M720 и другие

• Тетяна П***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Миша не працює. Гарантійний талон в наявності . На талоні , виданому ROZETKA, вказані контактні номери сервісного центру, які не відповідають. От і виникла проблема - куди нести/відправити товар по гарантійному обслуговуванню ?....... Писала в чат бот на розетку. Дзвонила безпосередньо продавцю ТзОВ ОТК "ЄВРОПЛЮС" - телефони теж не відповідають.

Достоинства:
    Поки працювало - то добре. Як поламалось - то немає до кого звернутись