- Юрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным
Визуально очень красиво
- Достоинства:
- Может быть цена
- Недостатки:
- Не нашел
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным
Мишка, дуже сподобалась
Сверхлегка, майже не відчуваєш, як продовження руки
Довго тримає заряд- Достоинства:
- Найкраща мишка якою користувався
- Недостатки:
- Ціна мабуть і шумне колесо
- AresОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным
Хороша мишка, користуюсь 1 день і я в захваті
- Достоинства:
- Вібро-кліки, вага, зручна форма, хороший софт
- Недостатки:
- Центр тяжіння в передній частині, набридливі сповіщення від софту, коли мишка виходить з сліп-мода(можна пофіксити).
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш вибір!
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным
Все отлично, мышка топ. Не думайте что после покупки она сама будет место вас стрелять, скила она вам не прибавит, но вот реакцию которую вы отачивали возможно предаст чуть больше импакта
- Достоинства:
- 10-10
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш вибір та коментар!
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным
Это лучшая мышь что я знаю, перепробовал много вариантов, но никак не мог найти идеал, и вот не зажал денег и купил эту мыш. Не жалею ни капли.
- Достоинства:
- Идеально лежит в руке, очень приятный клик, идеальна тактильно, и очень комфортна в играх
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным
Хайп та й все) або я поки не відчув різниці. Прикольний тихий клік. Але це все ніщо коли в тебе ще клавіатура логітеч ТКЛ магнітка як клікає на всю квартиру)
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки тільки ціна
- Виталий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным
Перешел с razer v3 pro, до этого был первый суперлайт. Как по мне мышь имба, и в первую очередь это про форму, мне она идеально подходит(v3 pro поюзал пол года и понял что форма не для меня). Новые магнитные кнопки ощущаются по новому и с ними реально проще спамить, рапид тригер реально влияет на легкость нажатия. Единственный момент, могу понять если глайды могут не зайти... но любителям control глайдов будет норм. Советую всем любителям fps и соревновалок.
- Достоинства:
- Форма, магнитки
- Недостатки:
- Глайды
- ЮраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным
Надійна мишка яка не підведе в важливу секунду ігри...
- Достоинства:
- Ідеальна по вазі, зручна для руки, майже не реально розрядити... Сенсор не зриває.. не має аналогів на ринку.
- Недостатки:
- Немає це ідеал в світі компютерних мишей
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным
Я цю мишку взагалі не зрозумів. Таке відчуття що окрім нової технології кліків тут взагалі нічого немає. У мене до цього було 2 мишки від цієї компанії і вони були чудові. Це g403 і g502 x. Там все виглядало якісно і приємно. Круте покриття, приємний матеріал, і в цілому дивишся і є відчуття хорошої дорогої миші. В порівнянні з ними, ,береш superstrike і не розуєш це точно logitech? Таке відчуття що мені дали якусь дешеву підробку. Мишка зроблена з дуже неякісного пластику, і вигялядає так само. Глайди.. я не впевнений що це взагалі так можно назвати. Мишка на них не ковзає і вони пластикові. Покриття.. ну як на самій звичайній мишці економ класу.
Нові кліки - єдине що потенційно хоч якось її відрізняє. Теоретично може дати перевагу у швидкості кліку. Але тоді мишка буде клікати коли до неї ледве доторкнувся і вас постійно будуть хибні спрацьовування коли ви цього не хотіли.
Короче я не зрозумів що в ній такого і повернув. Чи нормальна мишка? Ну нормальна, юзати можна. Але від 2-3 тисяч гривень є безліч варіантів краще. Тобто за ціну цієї мишки можно купити 3-4 мишки які будуть набагато кращі і приємніші.
Тому я не рекомендую цю мишку нікому.- Достоинства:
- не знайшов
- Недостатки:
- великі шви на стиках, дешевий пластик, жахливе покриття, пластикові глайди
- Іван
Ця мишка для Про гравців cs2...А для простого користувача пк хватить і мишки за 1500 гривень...
- Віталій І***
Я 21 рік катаю на мишах Logitech. У мене були миші Logitech mx518, G400s, G103, G403, G304 і G Pro 2 Lightspeed, і, повірте, якість у всіх на висоті. І в цій теж. Якщо ви граєте в л2 то вам точно вона не потрібна.
- РотиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным
Стреляти в кс краще нібито став
- Достоинства:
- Мишка як Мишка
- Недостатки:
- Завищені очикування
- Максим
Ой, не розповідайте цю мантру про якихось «про-гравців»... Ця мишка дає настільки мало «переваг», що все це буксує на фоні ціни.
- Дмитро З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным
Чудова миша. Порівняно з попередніми поколіннями повністю безшумна. Дуже приємний клік, і швидкість. Задоволення покупка принесла.
ссылка- Достоинства:
- Тиха, usb-c, щось цікавіше ніж просто чорне, дуже приємний клік.
- КСОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным
Дуже приємне відчуття від натискання, інпут відчувається набагато швидше, начебто тільки ти подумаєш про те, щоб натиснути, а дія вже відбувається. Форма норм, але mad r яка в мене була раніше формою мені більше подобалася, ще вона трохи важче. В цілому дуже хороша миша і явно надасть перевагу, якщо ви вже непогано граєте.
- Достоинства:
- нова технологія натискання, можливість налаштувати повністю під себе
- Недостатки:
- є варіанти легші ніж ця, якщо вам важлива мінімальна вага, але я не можу сказати що ця важка
- КС
Чомусь вже не можу відредагувати, але поставив би зараз 4, а не 5. Все ж таки різниця між 39 грамами і 60 тут дуже відчувається, особливо якщо у вашій грі багато потрібно трекати. Тому для тих у кого зараз миша легше ніж 60 раджу подумати, що для вас важливіше, функції чи вага.
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным
Одразу скажу, що я гравець 3k elo. Перейшов з Superlight 1 на X2 SuperStrike. За відчуттями мишка дійсно швидша — відгук і загальне відчуття руху краще. Глайд із коробки не найкращий, але це не критично. Магнітна — взагалі топ, особисто мені дуже зайшла. Колесо прокрутки спочатку крутиться досить туго, але якщо трохи покрутити, з часом стає легше, приблизно як було у моєї попередньої Superlight 1. Є вібрація кліку — цікава функція. Її можна повністю вимкнути, тоді не буде ні вібрації, ні звуку кліку. Усе налаштовується через G Hub, можна навіть регулювати силу цієї вібрації. Щодо акумулятора, якщо використовувати 8k Hz вібрацію кліку, батарея помітно швидше розряджається, але думаю більше тижня вона все одно тримає. Якщо поставити 1k Hz, тоді приблизно місяць або навіть більше. Загалом мишкою задоволений, сподіваюся вона прослужить так само довго, як моя Superlight 1 — та пропрацювала 3 роки без жодного ремонту і досі працює відмінно.
- Достоинства:
- Магнітні, швидкий відгук
- Недостатки:
- Глайд
- Олег Р***
1. Глайди міняв на кастомні?
2. Скинь посилання на свій профіль HLTV
- Едуард Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным
Встиг замовити та оплатити, адже буквально через годину товар вже був відсутній. Використовую поки що лише один день, але шок від досвіду використання просто неможливо описати. Це просто якийсь хайтек майбутнього зі світу комп'ютерних мишок. Якщо ви думаєте, шо ваша теперішня мишка була топовою/зручною/найкращою, то після першого ж використання Суперстрайку ви зрозумієте, що тепер ваше життя не буде таким, як раніше:) Ідеальий форм-фактор, мінімальна вага, квінтессенція технологій, неймовірні кліки, абсолютна тиша у порівнянні з тим, що ви чули раніше. Тепер можна спокійно грати і не хвилюватися, що дружина буде просити "не клікати, бо не може заснути":) Додам ще дуже і дуже гнучке налаштування через фірмове ПО, яке допомагає налаштувати мишу під індивідуальні потреби кожного користувача. Батарея за день звичайного використання сіла на 4% при 1800 дпі і 2000Гц. Як на мене - досить хороший показник.
Звісно, через рік-два у Суперстрайку з'являться більш доступні китайські аналоги, але наразі це абсолютний топ по всім параметрам.- Достоинства:
- Технології, безшумність, зручність, круте ПО. Стане справжнім відкриттям хоч для кіберкотлет, хоч для звичайних поціновувачів ігор/користувачів ПК. Адекватна ціна за такий това.
- Недостатки:
- Хтось скаже за баланс, хтось - за ціну, хтось - за матеріал ніжок. Але конкретно для мене мінус лише один - ціна. І не тому, що необґрунтовано дорого, а тому що завжди хочеться дешевше:)
- Anastasiia
Як по відчуттях зміна ходу? Бачила відгуки, що менш 4 ніхто не ставить бо важко звикнути