- Александр И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Давно хотів поміняти клавіатуру і мишу, тут підвернулася хороша можливість.
Мене навіть не дуже турбувало, що розкладка з російськими літерами в деяких містах налазить на точки і коми англійської, але ось те, що вони почали стиратися, залишає неприємний осад- Достоинства:
- Приємна на дотик і стильна в порівнянні з іншими клавіатурами
- Недостатки:
- Через 6 місяців почала стиратися розкладка деяких літер
- Марко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довго сумнівався, чи купувати, так як і в описі до товару, і в відгуках зазначалось що клавіатура йде з жахливим укр\ру гравіюванням. Я навідь сет кейкапів купив з виключно eng гравіюванням на всякий випадок. Але коли розпакував клавіатуру, приємно здивувався - виключно eng гравіювання!!! Світчі GX Brown tactile хороші, хоч і доволі тяжко звикнути після оптичних лінійних від Razer, так як для активації треба прикладати значно більше сили ніж в опт-лінійних. Але, тим не менше, хороші. Легенди і шрифт доволі специфічні - надто великі, як на мене, яле нічого надзвичайного. Єдине, що мене злегка розчарувало - прорезиненийб а не плетений, кабель, тим більше micro USB, а не USB - C.
Але, в цілому, клавіатурою задоволений. Через тиждень-другий користування обновлю відгук, якщо буде що добавити.- Достоинства:
- Стильний тематичний дизайн, адекватні світчі, хороша підсвітка, виключно ENG гравіювання
- Недостатки:
- ...стабілізатори пробіл\шифт\бекспейс клавіш могли б бути кращими.
- Марина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Клавиатурой доволен)
- Достоинства:
- Отклик 1 мс. Игровой режим который отключает кнопку "Win". Мне он очень помог когда путаю alt с win. Из за этого я отвлекаюсь от игры потому что открывается панель задач. Не скользит, есть 3 уровня наклона. Дизайн классный. Оформление этой клавиатуры круче девайсов с этой серии с таким дизайном.
- Недостатки:
- Цена.
- Алан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для странных людей может быть недостатком то, что какие-то там буквы не так хорошо пропечатаны. Но эта клава не для мимочеликов, фанатам немножко пофиг. Берите, только если собираете под определённый стиль сетап, тем кто просто хочет купить хорошую клавиатуру - рекомендую обратить внимание на другие варианты от конкурентов, которые дешевле и лучше.
- Достоинства:
- Клава отличная, стилистически все оформлено на высшем уровне, и коричневые тактилки как всегда на высоте
- Недостатки:
- Цена, при наличии у конкурентов клав лучше и дешевле. Мне как фанату - самое то.
- Серж М***Продавец: Rozetka
Нынче ложитек уже не тот что раньше.
- Достоинства:
- Я за українську кирилицю
- Недостатки:
- Плохо видно буквы на кнопках когда не используется подсветка
- Олександр Г***
світло в комнаті вкл