Отзывы покупателей о Наушники Logitech G ASTRO A20 X Lightspeed с технологией PlaySync Audio Black (939-002247)

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Дуже задоволений. В онлайн іграх нарікань немає.

Достоинства:
    Легкі, швидкі, гарні
  • Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Я 33 летний мужик который играет в кс и всякие другие шутеры, до этого у меня была гарнитура jbl quantum 100. Решил сделать себе подарок на др и купить хорошие наушники. Все с кем я играю восхитились качеством микрофона, вот прям решили что я купил отдельный микрофон. Программа настройки от лоджитек очень простая, разобрался даже не особо напрягаясь. Качество звука на 5- чтобы сделать лучше, нужно крутить эквалайзер и уметь в него, на что я успешно забил так как дефолтные настройки устраивают. Отдельно кайф это одновременное подключение и к пс5 и к пк через радиоприёмник или нз как это называется.

Достоинства:
    Микрофон, и ещё раз микрофон
    Недостатки:
    Нз, возможно кому-то не нравится оголовье которое полностью не регулируется
  • Vlad
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

До цієї гарнітури в мене були:

HyperX Cloud 2 (через 2 роки стали непотребом: кабель задубів, пластик став липким і трохи обліз).

Logitech G435 (кайфово легкі, але проблема з незнімним оголів'ям, частими відвалами від донгла; оголів'я через 2 роки втратило пружність, і вони ледь притискаються до голови; також акум втратив ємність — вистачає десь на 6–8 годин роботи).

У порівнянні з попередніми, ці більш зручні, гучніші (за G435 точно), краще тримаються на голові та притискаються. За рахунок еластичної стрічки під оголів'ям (як у 535 та 733) вони не тиснуть на голову, наче пластиковий обруч. Мають коліщатко регулювання гучності, але ця гучність окрема від гучності «вінди». Тож у «вінді» можна поставити 100%, а регулювати навушниками. Оновлення ПЗ через G-Hub у мене пройшло без проблем, оновилися сама гарнітура і донгл окремо. Відвалів поки не було. Був один раз глюк: підсвітку в G-Hub вимкнув, закрив його повністю, і підсвітка повернулась, але це було лише раз, і проблема не поверталася.

У підсумку можу рекомендувати саме їх, навіть у порівнянні з G522. Саме через донгл та можливість підключення до декількох девайсів з легким перемиканням. За ціною також вважаю, що це «золота середина».

Достоинства:
    Мікрофон!!! Нерешті в гарнітурах популярних брендів нормальний мікро, а не щось рипляче в бочці))) Швидке перемикання між джерелами звуку. Якісні матеріали, енергономічна посадка. Донгл через кабель можна поставити вище ПК або консолі і отримати більше охопленняпо відстані.
    Недостатки:
    Є маленька полоса глянцевого плстику на кожній чаші, на якій видно відбитки. Але це дрібниця (на фото видно). Основний недолік, до якого треба звикнути - чаші (амбушюри) не дуже глибокі і трохи торкаються навіть моїх маленьких вух. Не критично, але треба звикати.
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Приємно відчуваються на вухах(амброшури чудові тут), легкі та майже не відчуваються на голові. Дуже зручне перемикання між консолью та ПК (однією кнопкою). Чудово тримають заряд, особливо якщо вимкнути підсвічування. Гарний додаток через який можна гнучко налаштувати як мікро так і звук

Достоинства:
    Якісний звук, чудовий мікро, зручні, довго тримають заряд.
    Недостатки:
    Не знайшов.
  • Данііл
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Найкраща гарнітура, точно вартує ціни. Мікрофон - окремий плюс, бо він навіть краще, ніж мій HyperX Solocast. Звук гарний, акумулятор тримає довго, кількість пресетів для аудіо прям вражає, ще й є окремий розділ с користувацькими пресетами. Гарно виглядають, не завеликі на голові, дуже комфортно сидять на голові

• Роман В***
    Продавец: Rozetka. Цвет: White