- Симчишин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graphite
Спочатку думав такоє, тепер знаю, що вааау
- Достоинства:
- Світлокорекція, мікро, стабільність, плавність зображення
- Недостатки:
- Зображення видається наче під невеликим bloom еффектом
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graphite
All good, якість зображення топ, працює з kvm на моніторі між ПК і маком. Єдиний нюанс: опис стверджує, що клейка основа багаторазового використання, і це дійсно так, але вона відчутно гірше тримає після переклеювання з монітора на монітор.
- Достоинства:
- Якість зображення, мікрофону
- Недостатки:
- Клейка основа могла б бути тривкішою
- Станислав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graphite
Чомусь при включенні ПК потрібно перепідключати камеру кожного разу (витягнути з пк та вимкнути знову), бо ПК перестає її бачити. Можливо це не проблема камери, а якихось налаштувань материнської плати з розʼємом, але кожного разу лазити під стіл - не дуже зручно.
Мій компʼютер має вбудований вхід Type-C.- Достоинства:
- Прцює
- Недостатки:
- Потрібно перепідключати
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graphite
Непогана камера з недостатньо надійним кріпленням
- Достоинства:
- Якісна зборка.
- Недостатки:
- Якість кабелю зʼєднання - слабкий, вузел кріплення камери не досконалий: на багатьох дісплеях важко закріпити стандартним способом. Фіксація по вертикальні осі слабка: камера інколи змінює орієнтацію по напряму
- Лев П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
не відповідає тим грошам, які коштує.
намагався налаштувати рідним софтом в ручному режимі, але допомагає не дуже.
спробував записати відео, пише з камери на максимальній гучності, та це ніяк не регулюється
по швидкості зміни кадрів таке враження що там 15Гц, тормозить.
вже зідрав наклейку на кріпленні, тому повертати не став...- Достоинства:
- дизайн, два мікрофони
- Недостатки:
- сама дешева матриця
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Все что касается качества изображения, у данной вебки просто на высоте, плюс приятное программное обеспечение.
К недостаткам отнесу кабель подключения type-c. Если у Вас системник стоит рядом со столом, длинны кабеля, чтобы повесить вебку на мониторе как Вам хочется не хватит. Была идея подключить её в usb хабу на столе, так не с одним из переходников она работать не захотела, а я их купил аж 3 штуки разных фирм и цены! Пришлось думать куда её ставить...- Достоинства:
- Подставка, крепление, шторка
- Недостатки:
- Кабель type-c
Представник брендуДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що знайшли час, щоб написати розгорнутий відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі. Ми дуже цінуємо вашу думку стосовно техніки нашого бренду. Бажаємо вам легкої та довготривалої експлуатації!
- Володимир Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Rose
У мене немає порту Type C в персональному комп'ютері, довелось ризикувати та купувати адаптер та камеру не знаючи чи вони запрацюють. Ось цей адаптер - ссылкапрацює. Також якщо хтось обирає камеру для Linux, то Brio 500 працює на Ubuntu 22.04
- Достоинства:
- Якісна збірка, приємні матеріали, гарна якість камери та мікрофону, працює на Linux
- Недостатки:
- Підключення через Type C