- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Використовую для роботи, для нарад.
Звук нормальний, мікрофон - нормальний.
Легкі, але сидять не дуже комфортно.
Або матеріал амбушур жорсткий, або здавлюють вуха. Довго сидіти в них не зручно.
По матеріалам і дизайну виглядають дешевше ніж очікувалось.
Кнопка вимкнення мікрофона на шнурі є, але вона не синхронізована з Windows індикатором та застосунками.
Є індикація на самій кнопці у вигляді миготіння червоного індикатора, але користуватись не зручно.
Це було несподівано і з'ясував вже після придбання, на сайті logitech. Синхронізація працює в більш дорогих моделях.- Достоинства:
- Звук, мікрофон - нормально
- Недостатки:
- Не дуже зручні - тиснуть на вуха. Не синхронізована кнопка mute mic.
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Моїм навушникам 2 роки. Щоденне використання по 11 годин. Вони як нові. Рекомендую
- Достоинства:
- Якісь
- Недостатки:
- Не виявила
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Rose
забрала, поміряла, зрозуміла, що до кінця дня я з ними довбануся - тиснуть на вуха дуже, хоча голова у мене не велика. Покрутила-покрутила, віддала доньці. Їй підійшло. То моя голова не тої системи))
- Достоинства:
- Приємний колір, хороша якість звуку
- Недостатки:
- не на мою голову
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Нет шумоподавления
Собеседника который за 4 метра сидит, слышно так же хорошо как и человека на котором наушники.- Достоинства:
- Недостатки:
- Шумоподавления отсутствиет напрочь
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Rose
Навушники брала для роботи. Спершу було ок, але останній місяць почалось короткочасні пропадання співрозмовника і так само мене чують уривчасто. Може хтось з таким стикався?
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Просто супер
- Гарбуз А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Хорошие наушники, звук отличный, 5 часов продисела в них спокойно, уши не давят. Есть кнопка отключения микрофона с индикатором, удобно!
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Пока не нашла
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Чудові стильні навушники. Гарний звук. Дитина задоволена. Брала по відгукам і не помилилась
- Достоинства:
- Ціна. Якість.
- Євгеній Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Перед цими користувався sennheiser 6 років! Вирішив поміняти бо почала сипатися ізоляція проводів від віку. Купив ці в листопаді 23 року. після місяця користування помітив тріщинку в корпусі тримача правого вуха. Користувався далі сьогодні тріснуло повністю. Звук і функціонал хороший. Використовую для роботи кожного дня. Можливо мені так "пощастило".
Питання до представника це гарантійний випадок?- Достоинства:
- Хороший звук і функціонал
- Недостатки:
- дефект пластику. тріщина і подальше руйнування корпусу
- Сергій
В мене така ж проблема. Заліпив скотчем та так користувався. А тепер зовсім звук пропав, ще рік не прослужив.
Представник постачальникаДоброго дня! Шкода, що у вас трапилась така ситуація. Прохання звернутися до сервісного центру за номером телефону 0 800 30-09-11 або за посиланням ссылкаСпеціалісти сервісного центру проведуть оцінку девайсу.
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
пишу коментарий по прошествии пяти лет они до сих пор работают Карл))
- Достоинства:
- живучие просто жесть)
- Недостатки:
- облезли и провод жестковат
- Юлия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Я завжди обираю навушники цієї фірми, бо вже впевнилися, що вони найкращі.
- Достоинства:
- Я добре в цих навушниках чую і мене теж співрозмовники добре чують без зайвих сторонніх шумів. Інтенсивно кожен день користуюся саме цими навушниками більше півроку, лишилися цілими, непотертими, в гарному стані так і тримаються, добре працюють.
- Недостатки:
- Якщо користуюся більше 6 годин підряд, починають боліти вуха, відчуваю як на них трохи тиснуть навушники, але, коли зосереджуєшся на роботі, цей дискомфорт зникає)))
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо вам за придбання і високу оцінку техніки LOGITECH. Раді, що ви задоволені і знайшли час, щоб поділитися власним досвідом експлуатації. Бажаємо подальшої успішної експлуатації та завжди відмінних результатів!
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Все ок
- Достоинства:
- USB вихід. Регулятор гучності, вимкнення мікрофону на проводі, довжина проводу
- Недостатки:
- Не виявив
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
розетка самый ужастный сайт если речь идет о покупке подарочных сертификатов. невозможно применить на данный товар по непонятным причинам.
- Сергій С***
Так напишіть в саппорт Розетки, нехай допоможуть розібратися.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Rose
Довго вибирала собі навушники на свою невелику голову. Потрібні були навушники з гарнітурою для робочих дзвінків на віддаленій роботі. Навушники легкі на голові, амбушюри м'які, мікрофон працює чудово, шнур довгий, товстий, є гачок для зачіпки на одяг механізму управління навушниками, щоб він не чіплявся за стіл при рухах (не самий зручний, краще б був у вигляді прищіпки для більшої зручності, але і так непоганий, краще ніж нічого). Трохи тисли навушники з боків, тому чіпляла їх на невелику подушку, більшу за мою голову, щоб розтягнути їх трохи - стали менш тиснути. Взагалом якістю задоволена. Звук не супер вау звісно, але у цьому у мене великої потреби і не було. Музику під час роботи слухати можна.
- Достоинства:
- Навушники легкі на голові, амбушюри м'які, мікрофон працює чудово, шнур довгий, товстий, є гачок для зачіпки на одяг механізму управління навушниками, щоб він не чіплявся за стіл при рухах
- Недостатки:
- Трохи тисли навушники з боків, але можна розтянути
Представник постачальникаВітаємо вас, КАтерина! Ми вдячні за те, що ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що ця модель навушників від LOGITECH прийшлась вам до вподоби. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої експлуатації!
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Легкі. Іноді забуваю, що вони на вухах. Гарний мікрофон, чудова якість звучання. Одним словом - якісні
- Достоинства:
- В усьому
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо вас, Наталія! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки LOGITECH. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Звук хороший, шумодав присутній, проте конструкція непродумана і використано дубовий дріт з дебелим таким пультом.
- Достоинства:
- Мікрофон з шумодавом, звук
- Недостатки:
- Конструкція
Представник брендуДобрий день, Олександр! Дякуємо що поділилися своїми враженнями. Ми завжди уважно ставимося до зауважень та побажань наших покупців. Бажаємо вам легкої експлуатації!
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
гарне рішення для спілкування онлайн
- Достоинства:
- Якість звука
- Недостатки:
- незнайшов
Представник брендуВітаємо вас, Андрій! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки LOGITECH. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Класний товар за свої гроші
- Достоинства:
- Звук, дизайн
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо вас, Юлія! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки LOGITECH. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!
- Lans L***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Це уже 2 мох таки навушники нажаль у перших перебився кабель, є підозра що ці чекає така сама доля. Приблизно на півтора року їх вистачає
- Достоинства:
- Чудовий звук
- Недостатки:
- кабель
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хороші у співвідношенні ціна/якість, чудовий звук і мікрофон, але шнур у верніхній частині дуже поганий...
- Достоинства:
- Звук, мікрофон
- Недостатки:
- Кабель
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Rose
Звук отличнейший, легкие, не жмут и не давят даже не взирая на плотное прилегание и то что я очкарик. Вполне комфортно отрабатываю в них 7-ми часовую смену. На микрофон тоже нареканий нет, вполне удобно.
- Достоинства:
- Качество звука, легкие, юсб вход.
- Недостатки:
- Пока не обнаружила
Представник брендуВітаємо вас, Ірина! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки LOGITECH. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!
- Татьяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Rose
Навушники супер ,звук чудовий ,мікрофон не мішає , по мікрофону чутно дуже добре. Рекомендую
Представник брендуВітаємо вас, Тетяна! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки LOGITECH. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
пользуюсь пятый год все еще работают я в шоке уже надоели)))
- Достоинства:
- долговечные))
- Недостатки:
- облезли и провод жесткий а так боьба
- Рома М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Користувався такими більше 3-х років, до того як купив у домашній офіс. Якісь передачі звуку - на висоті, динаміки, відверто кажучи лише для роботи. Слухати музику - не годяться. Кріплення мікрофону в порівнянні з трирічним аналогом - ковзає відчутно гірше. Клавіша вимкнення мікрофону не працює(або можливо я не налаштував, регулювання гучності при цьому працює).
- Достоинства:
- Вцілому задоволений, оскільки купив ще одні для дому. Ергономіка подобається, на тривалих нарадах дискомфорту немає
- Недостатки:
- Кріплення мікрофону не допрацьоване
- Илья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Посадка на любителя
- Достоинства:
- Неплохой микрофон, хороший звук
- Руслана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Співробітникам сподобались!
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Однозначно стоят своих денег. Выполнены очень качественно. Звук отличный, ощущения при использовании - очень комфортно. Покупкой доволен.
- Достоинства:
- Очень качественные и удобные наушники
- Ирина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Нормальные наушники, удобные. От предыдущих болела голова после нескольких часов работы, в этих все нормально, хоть и сидят плотнее . Иногда, правда, бывает, что при шевелении провода пропадает звук на доли секунды.
- Булава Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
#мояраспаковка
- Достоинства:
- Отличное качество звука и микрофона
- Юлия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Я оплатила доставку на поверх, там були навушники.
Кур'є сказав, що не буде піднімати на поверх поки я його не зустріну на центральному вході
і потім віг разом зі мною підніме мені на поверх мої навушники.
Навіщо кур'єри відмовляються робити доставку на поверх та обманюють покупців.
Доставка на поверх, яка окремо оплачується, означає, що мені його на поверх і піднімуть, а не я буду бігати за кур'єром і разом з ним носити все собі на поверх.- Достоинства:
- якість навушників
- Недостатки:
- доставка кур'єра
- Юрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
в целом неплохие но второй раз некуплю за три года надоели))
- Достоинства:
- удобные как для моих маленьких ушей) уши не давят дискомфорт не наблюдаю сижу в них по 5-6 часов в день
- Недостатки:
- цена
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Приобретал для колл центра, при долгом использовании "потеют" уши, так же достаточно плотно прилягают, поэтому создают давление, которое через время создаёт дискомфорт, но это если сидеть более 3х часов.
Качество звука динамиков и микрофона хорошие, кнопки управления (громкост/микрофон) - цифровые, есть индикатор Mute.- Достоинства:
- Микрофон с шумодавом, указана на оф.сайте производителя
- Недостатки:
- Создают давление на уши, достаточно жаркие для ушей
- Адам Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Наушники хорошие. Нам на работе такие выдали, а теперь я ещё и сыну ровно такие купил домой. Правда немного жмут когда сидишь в очках.
- НикитаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Через пару недель редкого использования отлетела деталька, фото прилагаю. Качество - мусор, и это не за 100 гривень, это в десять раз дороже! Плюс нерабочая кнопка выключения микрофона - итого наушники полностью бесполезны, брать не рекомендую. Это не первые мои проблемы с Логитеком, так что впредь постараюсь избегать этого бренда.
- Достоинства:
- Старая ревизия, которая на фото в Розетке.
- Недостатки:
- Кривая новая ревизия, качество.
- антонио
вам попался брак
- НикитаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Предыдущие развалились за 4 года, но качество наушников и микрофона меня устраивало, поэтому взял ещё. 4 года - не слишком много, если новые тоже за такой срок умрут, опять их брать не буду.
Логитек поменял дизайн - теперь наушники полностью чёрные и, увы, глянцевые во многих местах. И вместо надписи "Логитек" теперь какое-то "логи". Ну да ладно, это не то, ради чего я их брал.
А вот главная фишка прошлой версии - аппаратная кнопка выключения микрофона, утеряна. Кнопка есть, если нажать - мигает, но как только комп хочет начать слушать микрофон - мигание превращается в свечение, звук с микрофона идёт. И получается, если кто-то внезапно захочет прослушивать микрофон - он беспрепятственно это сделает. Лучше бы кнопки этой вообще не было, чем она есть в таком нерабочем виде. Если что, это не брак одного экземпляра - у меня их два.
Качество звука меня по-прежнему устраивает.- Достоинства:
- Адекватное качество и наушников, и микрофона.
- Недостатки:
- Нерабочая кнопка выключения микрофона, странный глянцевый дизайн.
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Отвратительно удивила розетка. Перестал работать микрофон у наушников. Отдал в ремонт по гарантии в розетку. Вернули через 2-3 недели. Включаю - та же самая поломка. Пришлось ехать опять. В почтоматы розетка не отправляет. Вернул наушники с заявлением на возврат денег. Пришлось купить другие чтобы избежать простоя сотрудника колцентра. Итог: деньги возвращать отказываются. Наушники сказали утилизируют через пол года. Какие либо попытки обратиться к руководству ни к чему не привели . Все обрывается на колл центре. Операторы колл центра только обещают связь с менеджерами. Как итог - ложь магазина Розетка. Вопрос не тысячи гривен. Вопрос в том, как такой крупный магазин, позволяет себе такую ужасную коммуникацию с клиентом. Реально возникло желание переходить на другой магазин. Буду рекомендовать поступить также всем своим знакомым.
- Достоинства:
- Достоинства именно в этом заказе: первично доставили вовремя
- Недостатки:
- Отвратительное впечатление от магазина Розетка. Коммуникация с клиентом на 2 из 5
Эксперт RozetkaДобрый день, Андрей! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.