Отзывы покупателей о Мышь Logitech G102 Lightsync USB Lilac (910-005854)

Оценка пользователей 4.33/5
  • AI аналіз відгуків
    284 відгуки:  Позитивні 65%, нейтральні 15%, негативні 20%
    Logitech G102 Lightsync — це одна з найбільш популярних бюджетних ігрових мишок в Україні, яку користувачі цінують за функціональність, якість сенсору, приємний дизайн і багату кастомізацію підсвітки. Користувачі відзначають зручну форму для середньої та малої руки, швидку реакцію сенсору і гарний баланс ціни та якості. Головні недоліки — обмежена довговічність кліків і коліща прокрутки (часті поломки через 1-2 роки), доволі прості матеріали корпусу, гучні кліки, а також недосконалий софт G HUB і іноді проблеми з гарантійним обслуговуванням. Для своєї ціни це оптимальний вибір, особливо якщо купувати по акції або рекомендувати як першу ігрову мишу, але не для тих, хто очікує довгострокового користування без проблем.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Вікторія М***

Дуже задоволенні

• друн д***

Найс мышь

Достоинства:
    идеальная, но из за шнура часто мешает
    Недостатки:
    шнур
  • Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

покупайте мишку якщо вам не дуже сильно потрібно колесо миши, я граю в ігри де потрібно постійно клацати на колесо миши і воно дуже сильно зривається, а іноді перестає працювати зовсім

Достоинства:
    сенсор не зриває удобна форма
    Недостатки:
    колесо миши
  • Любов Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Замовляла для сина. Працює добре. Підсвітка класна, але іноді буває підсвічується тільки синім кольором і не змінюється на інші кольори.

Достоинства:
    Працює добре
  • ЮРИЙ С***

За свої гроші норм.

• Євгеній С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В цілому мишою задоволений. За такий прайс (купував 04.2026) повністю влаштовує та виправдала свої очікування. Користуюсь 3й день, тому пізніше відпишу про довговічність.

Достоинства:
    ЛКМ і ПКМ супер. Миша приємного для мене розміру (рука середнього розміру), після великої миші досить легко звиклось.
    Недостатки:
    Не подобається колесо миші і те як воно обертається, відчуття жахливі. Поріванюю з bloody V7
  • Анатолій

Поки що все добре

Достоинства:
    точний плавний курсор, чудово працює на глянцевому столі, є регулятор швидкості
    Недостатки:
    ЛКМ і ПКМ дуже легко нажимаються якщо просто покласти руку, тоді треба вище трохи мишку тримати, підсвітка постійно ввімкнена
    • Анатолій

також ролик добре крутиться і нажимається

• hestia
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Одна з найгірших миш по якості.
    Зручна? Так. Але це все.
    Це друга миша цієї моделі в мене. Що перша, що друга - через 6-8 місяців починаються проблеми з колесом миши та боковими кнопками. Колесо: натискається через раз із великим зусиллям, скроллінг стає рандомним - крутиш вверх, скроллить вниз і навпаки. Бокові кнопки: залипання, дабл кліки.
    І з кожним днем все гірше.
    І це при досить обережному користуванні та регулярній чистці миші 1 раз в 2 тижні.
    Якщо вас влаштовує змінювати мишу кожного року - варіант непоганий, але на більше її навряд чи вистачить. Хто володіє мишкою 2+ роки і немає жодних проблем з нею - вам пощастило. В даному випадку, в цієї моделі - погана якість / брак - це закономірність, нормальна робота 2+ роки - виключення з правил. Хоча має бути навпаки.

Достоинства:
    Зручна, хороший сенсор, приємно користуватись доки вона справна
    Недостатки:
    Жахлива якість
    • Дмитрий Г***

Не знаю про яку ви жахливу якість кажете. Користуюсь майже 2 роки мишкою, не було ніяких проблем, хоча навіть падала один раз. Пластик якісний, як і збірка. З мінусів можу лише виділити потрапляння пилу в бокові кнопки, але некритично. Може ви її поняли чи не слідкуєте за нею. Чи протираєте ви її, чи не роняли її?

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Вже вдруге замовляю її, рекомендую

Достоинства:
    Надійна, підсвітка, зручна
  • Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Лиловый

Купував цю мишку декілька років тому. Десь через пів року колесико почало працювати несправно (скролл працював у рандомному напрямку, а не туди куди крутиш колесо). Ще через пів року почали даблклікати ЛКМ та ПКМ. Згодом всі кнопки почали даблклікати, і я отримав на 100% несправну мишку за 1 рік використання. Хотів віддати в сервіс по гарантії, але помітив що серійний номер на мишці та в заказі не збігаються, тобто гарантії немає бо мені прислали мишку не з тим серійним номером. Не рекомендую.

Достоинства:
    Гарний бюджетний сенсор
    Недостатки:
    Швидко зламалося колесико, почали даблклікати абсолютно всі кнопки, не збігається серійний номер на мишці і в заказі, тобто гарантійного ремонту немає.
  • Дмитро Л***

Жодних нарікань

• Костянтин

Файна миша

• Владислав Т***

Класна миша

Достоинства:
    Класна миша
    Недостатки:
    Раніше не було такої класної миші
  • Тімур Г***

Мышка работает уже 3 года без нареканий

Достоинства:
    Все отлично
    Недостатки:
    Нету
  • Дмитро О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

За такі кошти дуже гарна мишка.

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Не рекомендую до покупки, не прожила навіть одного року, не те що два, як зявлає виробник.

Достоинства:
    Гарний зовнішній вигляд, тактильні відчуття чудові, підсвічування веселить, ціна в нормі. Спершу все чудово та прекрасно. Якщо активно юзати мишу, то головні мінуси з’являться потім.
    Недостатки:
    Надійність, точніше, абсолютна відсутність надійності - це головний мінус. З часом вилітає все підряд, від клікерів (починають глючити, дабл клікати при одному кліці), до сенсора, який також починає сходити з розуму. Як результат, ледве відпрацьовує один рік і все, у смітник.
  • Ляшенко Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Все добре. Дитина сказала-імбулька!

• Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

расходник ничего больше +из неприятного не работает на линуксе без костылей

Достоинства:
    норм мышка
    Недостатки:
    через меньше чем год перестала адекватно работать клик 3км тоесть нажатия на колесеко мыши
  • Дмитро З***

Проблем з товаром немає

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Окремий коментар - цей продукт для росіян. Зашквар тотальний. На коробці зі всіх сторін все руснявою мовою.
    Не всі товари звісно локалізовані під Україну, і українську важкувато знайти на таких продуктах, але тут прям все руснявою. І ти розумієшь - для русні створювалось. І якось стає огидно. Логітек йде в принциповий бан!

Недостатки:
    ДЛЯ РОСІЙСКОГО РИНКУ
    • Іван

Вас не бентежить те, що компанія офіційно вийшла з російського ринку з 1 вересня 2022 і наразі компанія Logitech не поверталася на російський ринок офіційно.

• Дмитро

Ви уважно прочитали те, що я написав? І те що написали ви? Коробка не локалізована під наш ринок. Якщо б там було все написано навіть китайською - питань немає. Але ж там все руснявою. І от це мене бентежить. Дивно, що ми взагалі про це говоримо під час війни. Я не знаю вийшла вона з болот чи ні, але я бачу те що бачу. Якщо у логітек немає поваги до українських геймерів, то в мене немає поваги до логітек. Але судячи з кількості дізлайків, українським геймерам подобається купувати продукт з мовою агросора і сидіти при цьому під обстрілими балістичними. Ганьба якась і сюріалізм. І звернить увагу, як представник бренду мовчки сидить і не коментує такі коментарі. Бо лячно і соромно.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Логітек, серйозно )) ? Що це за ультра дешман? Може тут якійсь супер сенсор, чи чудова швидкість, за не великі грощі, але це навіть перевіряти нема бажання. Я взагалі подумав, що коробка порожня, коли отримав у відділені її )) А потім дістав і крім сміху нічого не було. Ви кабель цей бачили? ))) Що це таке??? Знов ж таки - я все розумію, зараз скажуть - а навіщо інший? Але! Це ж реально ганьба. А потім береш в руку і взагалі не розумієшь на кого це розраховано. Вона не просто легка, її навіть не відчуваєшь, а так не має бути. Але це ж не все ))) Контрольний був тоді, коли клацнув кнопками :D Таких "пострілів" я вже давно не чув. Враження що крокодил зубама клацає. Я не кажу зараз про "дзвін" який буває від поастику, я кажу про гучність самого натискання. Сусіди ж будуть чути, коли я сідати буду за комп )))
    Коротше кажучі - колись були легенди по типу MX400 у Логітек, але ті часи в минулому. Згадувати марно. Але як можна випускати такий відвертий хлам? Купив нещодавно дитині HyperX Pulsefire, вона дешевша на 20%. І як не крути, але 20% це не мало. Так там береш в руку і не соромно за неї. Перфорація по бокам, вага, кнопки приємні на дотик і немає такого брутального !!КЛАЦ!! і кабель не виглядає як глист.
    Мда... Відверто поганий продукт. Ціна якому має бути гривень 400 не більше. Відправляється назад в магазин.

Достоинства:
    не пзнайшов
    Недостатки:
    реальний дешман

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук про Logitech G102 Lightsync USB Black (910-005823). Ми цінуємо, що ви поділилися своїм досвідом, навіть якщо він був негативним.
      Що варто знати про G102 Lightsync:
      Легка вага (85 г): це зроблено спеціально для геймерів, які віддають перевагу швидким рухам і мінімальному навантаженню на руку.
      Кнопки: використовуються механізми, які забезпечують чіткий і гучний клік. Для ігор це вважається перевагою.
      Сенсор: встановлений Logitech Mercury Sensor з точністю до 8000 DPI - він забезпечує високу швидкість і точність.
      Якщо ви уточните, для яких завдань плануєте використовувати мишу - ігри, робота, навчання чи щось інше, ми зможемо порадити найбільш відповідну модель із нашої лінійки.

• Дмитрий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Более года пользуюсь мышкой. Думал о покупке блютуз мышки на акуме для ноутбука, но решил все таки эту брать. У меня уже брат такую покупал, и работает уже более 2 лет. Я же пользуюсь более года, проблем не было ни разу. Пластик хороший, программа для настроек удобная. За самой мышкой слежу, хотя под боковыми кнопками немного видно грязь

Достоинства:
    Подсветка, количество клавиш, удобная программа для настроек подсветки, dpi и прочего
    Недостатки:
    Нету
  • Виталий Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

дуже задоволений покупкою. спочатку сумнівався, бо попередня мишка була завелика для моєї долоні, а ця стала просто ідеально. активно граю в ігри, де треба різко крутити колесо та швидко рухати мишкою по килимку — все відпрацьовує моментально. приємно, що є окрема програма для тонкого налаштування dpi/чутливості й макросів. рекомендую.

Достоинства:
    ідеальний розмір для невеликої/середньої долоні, зручно лежить у руці користуюсь трохи більше пів року — жодного збою сенсор реагує миттєво, без зривів навіть при різких рухах колесо прокрутки працює чітко, витримує активне “кручення” в іграх є софт для детального налаштування чутливості та макросів
    Недостатки:
    поки що не виявив
  • Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

В мене була така сама модель чорна але Кітайскої збірки,замов цю прийшла В’етнамської збірки.Якість на порядок вище,не хрустить та не люфтить.Дуже сподобалась ця миша,подивимось як буде працювати надалі.Дякую вам за якісний товар.

Достоинства:
    Якісна
    Недостатки:
    не знайшов
  • Артем Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Через год начала даблкликать правая кнопка мыши, за такие деньги есть мышки куда лучше

• Человек

Если лень сдать в сервис ,то можно самому легко исправить даже без пайки. Микрик легко вскрывается, чистится и закрывается обратно. Единственное,что не отрывать все глайды, только верхние и под наклейкой, по крайней мере на простой 102 там болты. И отрывать под корень,чтобы можно было приклеить обратно.А так мышка неубиваемая и без глюков.Ютуб в помощь.

• Тимофій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

За свої гроші дуже гарна. Можна міняти колір за допомогою офіціальної програми на компʼютер. Не дуже розумію що означає 8000 dpi, але звучить цікаво.

Достоинства:
    Гарний матеріал, Колір підсвітки змінний
    Недостатки:
    Поки нема
  • Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крута мишка. Трохи важча за вайпер міні

Достоинства:
    Ціна - якість
  • Андрій Б***

Працює

• Дмитро Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Отличная мышка за свои деньги. Вторая моя такая мышка.

Достоинства:
    Цена, качество.
  • Василь В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Все добре і дуже швидко.

Достоинства:
    Всі 4 режими dpi працюють, кнопки всі теж працюють, оптика працює теж без дефектів.
  • Эдуард К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Норм, тільки з додатком так і не розібрався

• Покупець
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Товар оригінальний. Додаток GHub повністю підтримує цю мишку, можна сміло брати, бо замовляв раніше подібну з Китаю, але прийшла підроброка.

• В'ячеслав Т***

15 листопада купив, 3 січня натиск на коліщатко перестав працювати

• В'ячеслав Т***

як скористатися гарантією?

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Роман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отличная мышка. Мне очень понравилась. Приятно нажимать кнопки и упругое колёсико.

• Юрій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

менше року і даблклік.і це вже третя у використанні.

Достоинства:
    ніяких
    Недостатки:
    недовговічне
  • Алексей М***

Удобная, практичная, симпатичная.
    Всё хорошо в ней!

Достоинства:
    Все