Отзывы покупателей о Проводной геймпад Logitech F310 PC Black/Blue (940-000135)
- AI аналіз відгуків196 відгуків: позитивний — 67%, нейтральний — 16%, негативний — 17%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Вадим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав для гри It takes two, все працює.
- Достоинства:
- Підключив і все працює
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Через місяць кнопка A почала відгукуватися раз через раз
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Іван В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий за свою ціну
- Артем О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупал давно, как показало время идеальный выбор)
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за відгук!
- Владислав Б***Продавец: Rozetka
До слова, в мене цей геймпад вже років зо 13, з проблем лише пів року назад стік трошки пошкрябався:) незнаю чи зараз з такою ж якістю роблять, проте в мене він невбиваємий.
- Достоинства:
- надійність
- Недостатки:
- звучання
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найулюбленіший геймпад!
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив вже другий через років 7 .перший начав підтуплювати одна кнопка.
- Достоинства:
- Якісний, все клас
- Недостатки:
- Не знайшов
- Мария И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручна та швидка доставка, якісний та улюблений товар
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Трохи шумні кнопки, але в цілому все добре.
Колір відрізняється, отой сірий на справді темно-синій, майже зливається з чорним (може для когось це важливо) - Віктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Один з кращий гейм-падів за свою ціну, дуже довговічний, хватає на кілька років експлуатації, як мінімум
- Достоинства:
- хороша якість від виробника
- Недостатки:
- не виявив
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Что сказать, это просто топ за свои деньги !!!
- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Через год перестал работать. Проблема с кабелем. Не советую. Лучше взять беспроводной и/или со съёмным кабелем type c.
- Достоинства:
- Хорошая совместимость с Windows 10/11, Linux (ubuntu, retroArch)
- Недостатки:
- Нет вибрации. Дороже аналогичных моделей. Кабель ненадежный.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже розчарований покупкою. Якість матеріалів дуже низька. Натискаючи клавішу, відгук і відчуття таке, наче дешеве китайське сміття. Раніше був геймпад с такою ж компановкою стіків, але від іншого виробника (по ціні такий же) - це просто небо і земля по всім параметрам (дизайн, матеріали, відчуття при натисканні). Жалію, що не взяв такий же. Ще й, здається, вібро немає. Наче повернувся на років 20 назад, коли або сміття або взагалі нічого. Тепер єдине питання - чи можна повернути, якщо вже упаковку відкрив.
- Достоинства:
- Не зламаний прийшов
- Недостатки:
- Дизайн, матеріали, відчуття при натискані, відсутність вібро.
- Роксолана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює без нарікань
- Роман Д***Продавец: Rozetka
За свої кошти не поганий геймпад. Дуже корисний у багатьох іграх.
- Достоинства:
- Можна використовувати в багатьох іграх
- Ален О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував цю модель вже 2 раз. Перший пропрацював 4 роки але почала заїдати L3 від чого в грі постійно несло в бік, почистив геймпад, якийсь час все було добре але потім знов почало заїдати. Замовив таку саму модель, пропрацював 4 місяці і виникла та сама проблема.
Краще купити модель дорожче бо з цим геймпадом якась лотерея.- Достоинства:
- Зручний, дешевий
- Недостатки:
- Може швидко вийти з ладу
- Олександр П***
Була така сама проблема з цією моделлю, в мене 2 роки він пропрацював, купляв дуже давно, йому ще ціна 350 грн була. Після того капив такий самий вже за 500, але якість значно гірша була вже і по збірці багато питань було і по матеріалам, провод вже не такий якісний був, навіть перепаював його. Потім декілька геймпадів брав найдешевших до 300 грн, поки не придбав GameSir t4 pro за 900 грн, і він би й досі працював якби не війна, все згоріло. Але все ж потім купив такий самий, тільки вже були версії з приставкою SE, працює 3 роки, без нарікань. Також ще взяв GameSir Cyclone 2 (з док станцією), щоб з дружиною і дітьми грати. Це небо і земля. Плюс t4 pro працює по бт, по донглу 2,4 ггц, по проводу. Тобто не тільки на пк а ще й на андроїд, свіч та айос. Дуже раджу переходити на інші геймпади.
- Владимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказал два разом, прекрасные геймпады. Отзывчивые, приятные на ощупь. Единственный минус – у одного геймпада из коробки был дрифт правого стика. Нести в сервис было лень, разобрал – а там стик не защелкнули до конца. Защелкнул, все работает.
- Достоинства:
- Цена/качество — один из лучших вариантов на рынке
- Недостатки:
- Дрифт стика из коробки
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук. Для нас дуже важливий зворотній звʼязок. Бажаємо вам лише позитивних емоцій і вражень під час експлуатації нашої продукції!
- Віталій З***
з котом граєш, составить компанію?))
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я так ним награвся
- Достоинства:
- Чутливість кнопок
- Тарас М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гаймпад на віка.
Маю три таких, два служать вже більше 10 років, жодних натяків на якусь проблему)
Лоджі це топ, рекомендую!- Достоинства:
- Дизайн, ціна, бренд
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Компанию вообще волнует самый главный изьян своего товара? Не увидел чтоб хоть капельку их это волновало, купил год назад, не пропользовался и нескольких дней как запал сначала 1 шифт, потом и 2ой, выход компания никакой не ищет, проблемы все те же, никому и никак не помогают в этом вопросе, зачем это вообще продают? Чтоб на имени бабла срубить? Отлично, самая не нужная покупка в жизни, очень жаль потраченного времени и денег
- Достоинства:
- В данноме товаре их нет
- Недостатки:
- Отношение компании к товару и к продавцам покупающим их. Качество товара на уровне брака.
- Никита У***Продавец: Rozetka
Покупал 6лет назад и по сей день в строю
Для простых игр рекомендую!
Цена немного кусается зато бренд- Достоинства:
- Простой и лёгкий надёжный (ломаться не чему)
- Недостатки:
- Нет вибро и отдачи
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий геймпад, підходить під любі ігри, всі його бачать.
- Достоинства:
- Усі ігри бачать його.
- Недостатки:
- Нажаль немає вібрації
- Людмила В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую. Швидка доставка.
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный джойстик
- Достоинства:
- Цена=качество
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий пристрій, якщо порівнювати з есперанзою за 100 грн.
Рекомендую для, щоб грати в ігри дітям до 5 років. Далі це трата коштів. Реально ніколи нікому не буду рекомендувати компанію Logitech (буду рекомендувати, якщо ціна буде 300 грн за цей геймпад).- Достоинства:
- Якась штука пластикова є, яку прийдеться викинути на переробку пластику в переспективі через років 100500....
- Недостатки:
- Якщо враховувати, що перестають кнопки працювати - то не знаю, що є перевагою.
- Руслан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував ще в 2020 році. Враження позитивні. Гарна збірка, зручний. Ніяких проблем з підключенням немає, розпакував, вставив і грай. Для мене особисто велика перевага що є функціонал на кнопці, який змінює режим (щоб рухи в грі були не на стіку, а на хрестовині, так як на стіках грати просто не моє). Є ігри де в середині гри ти не можеш це змінити програмно (ось тут в нагоді ця кнопка), наприклад в Little Nightmares 2.
Тепер до мінусів :
Якщо тріснула контактна гумка (внутрішня на кнопках, тоді грати нормально ти не зможеш, кнопка де тріснула/порвалась, просто втопиться і все). Так в мене сталось, трохи не дотягнувши до 4 років (але це не мало, до терміну немає питань). Так от, купити цю гумку не зможеш ніде. Вона просто не продається. Була думка може в СЦ є і за оплату вони поміняють, може в них є. По зверненню в СЦ сказали впринципі те як я і думав (найгірший варіант) без "канібалізма" не обійтись, а "донора" (іншого геймпада з якого можна її зняти і поміняти) 99,9% в СЦ не буде, і в продажу гумки немає. І виходить що через одну тріснувшу гумку на одній кнопці доведеться купувати новий геймпад, що доволі тупо враховучи скільки вони коштують, а проблема ця може наступити раніше ніж за 4 роки і ти з цим нічого не зробиш.
Побажання до компанії Logitech :
Виставте в продаж ці гумки, щоб користувач міг пролонгувати термін експлуатації. Це не складна задача. До прикладу в DualShock вони продаються без проблем.- Достоинства:
- Гарна збірка, зручність, функціонал.
- Недостатки:
- Відсутність в продажу і в СЦ внутрішніх контактних гумок, через що джостик можна сміливо викидати на смітник.
- Роман М***
Є варіант купити поюзаний, або навіть неробочий для донорства.
- СтаниславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный геймпад, открыл для себя новый вид гейминга, мне всё нравится
- Достоинства:
- Хорошая сборка
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала для дитини 9 років. Це перший наш такий геймпад, тому порівняти нема з чим. Брала такий, щоб для дитячої руки був не завеликий та щоб були контрасні та зручні кнопки. Дитина швидко навчилась ім грати, сподобвся) я спробувала, згадала дитинство, як на мене він дуже приємний в руках, приєма гумова поверня, забуваєшь взагалі що в руках щось є та всеціло понурююшся в гру. Коротче для не профі, для звичайних людей та діток - класна штука. Рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Егор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Геймпад дуже прикольний свою ціну,але рб лб перестали клацати через місяць користування,мені здається краще трохи додати та купити джойстик від пс 4
- Достоинства:
- Недостатки:
- Кнопки рб лб швидко перестали клацати та почали натискатися з великим зусиллям
- Никита П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший геймпад, пользуюсь уже год. Работает без нареканий.
- Достоинства:
- Качество=цена
- Недостатки:
- Не выявлено
- ВикторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінний джойстик! Прийшов скоріше ніж обіцяли! Син дуже задоволений.
- Достоинства:
- Якісний , швидко доставили, у поштомат, безкоштовно
- Недостатки:
- 2 місяці користування, нема
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший геймпад (по крайней мере, пока новый)
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
через місяць роботи запала клавіша RB , тепер натискается через раз, і треба сильно натискати , читав відгуки багато людей кажуть що це невбиваемий геймпад )) так на місяць )) тепер потрібно здавати по гарантії , і чекати відповіді ще місяць. Краще взяв би speedlink або RZTK за ті самі гроші
- Владимир Г***
Від розетки геймпад краще?
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Саме форма класичного геймпаду мені до вподоби. Дещо розчарувала хрестовина, як на мене занадто м'яка. Аналогові стики працюють добре.Витягнути геймпади з коробки ще та задача, як правило коробка втрачає свій первісний вигляд, чому не замінити на паперову коробку ? Повну ціну вважаю завеликою а от якщо є акційна ціна можна купувати.
- Достоинства:
- Класична форма, Мала вага, Ціна за акцією (999грн), Перемикач режимів Xinput \ DirectInput, Довжина кабеля 1.5 м
- Недостатки:
- М'яка хрестовина, Ціна без акції, Незручна упаковка
- Владислав Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий ґеймпад
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
найкращий в своїй категорії. користуватися одне задоволення
- Достоинства:
- довговічність,співвідношення ціни до якості просто вау
- Недостатки:
- простенький пластик