- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Ідеальні для нас і по якості і по ціні.
Ніч витримує.
Ніяких алергічних реакцій чи попрілостей. Без стороннього запаху.
Я прям дуже задоволена, ще й українське виробництво. Пробувала інші підгузки нашого виробництва, то вони й рядом не стояли по якості. Ці прям чудові!!!- Представник постачальника
Олено, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Валерия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Не рекомендую, підгузки прийшли з запахом плісняви та в маленькі цятки були плісняви були на всіх підгузках.
- Недостатки:
- Не належне зберігання або матеріали з яких виготовили
Валеріє, дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що трапилася така неприємна ситуація. Напишіть нам будь ласка на пошту [email protected], щоб ми могли вияснити причини та звісно відшкодуємо вам замовлення.
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Чи то памперси такі від виробника чи то Розетка так їх зберігала. Запах цвілі. Смужка вологості не жовта, а в краплинки сині, наче воно вже дійсно поцвіло і висохло. Всередині якийсь клей вонючий, їм склеєна середина памперса в деяких памперсах. Як таке можна допустити в товарах для шкіри дітей…
Анно, дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що ви залишились незадоволені нашою продукцією. Хочемо розібратися в даній ситуації. Чи могли б ви нам написати на пошту [email protected], і надіслати номер партії, що зображено на боковому шві пакета. Дякуємо!
- Евгения Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Доволі гарні трусики, мінус зірка за те що протікли пару разів. Але на них не алергії, ні сипиться з них нічого.
Євгеніє, дякуємо за високу оцінку нашої продукції! Сподіваємося, що з часом буде від вас 5 зірок!
- Погребна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Без запаху
Не викликають алергію
Тримають ніч- Представник постачальника
Анастасіє, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Ніч не витримують. Сповзають. Мають різкий неприємний запах
- Достоинства:
- Недостатки:
- Цілковитий недолік
Альоно, дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що ви залишилися незадоволені нашою продукцією. Проте хочемо звернути увагу, можливо ви не вірно підібрали розмір, якщо підгузок сповзає з дитини? Рекомендуємо вам спробувати менший розмір.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Сподобались, тонкі , вмісткі, хороша резиночка добре тягнеться не давить, без запаху, на 8,5 кг підійшли чудово.
На фото зовнішня та внутрішня частина- Представник постачальника
Анастасіє, дякуємо за високу оцінку нашої продукції.
- Наталия Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Хороші підгузки за свою ціну, приємні на дотик, без посторонніх запахів, алергії у дитини не викликали. Єдине, що на дитину 10 кг "впритик".
- Достоинства:
- Недостатки:
- Маломірять
Наталіє, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Татьяна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Трусики-підгузники сподобалися. Я взяла їх для вулиці ( вдома вже не користуємося), то не підвели жодного разу, хоча дитина п'є багато і в хододну пору. Не має сторонніх і різких запахів, добре тянеться поясок. Міцні шви, бо донька сама вже їх одягає в ні один не порвався. Не викликають подразнення.
- Достоинства:
- Не протікає, немає сторонніх запахів, міцні шви.
Тетяно, дякуємо за високу оцінку нашої продукції
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Приємні та тоненькі ,дитині зручно,
- Достоинства:
- Ціна,тоненькі,приємні до тіла
- Недостатки:
- Інколи наніч мало,але на день супер
Тетяно, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Не можу рекомендувати до покупки, тому що з ними бути впевненими в сухості неможливо, один попісь, і той десь протече(
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ненадійні
Анно, дякуємо за ваш відгук. Можливо ви неправильно підібрали розмір і вам потрібен менший. Зазвичай в тому проблема.
- Вікторія В***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30
Все дуже індивідуально. Особисто на мого сина 12,5 кг 4 розмір сів гарно і по фігурі так би мовити (на відміну від Joy, які дуже дивно між ногами і в дупцю легко залазять). Це не супер-підгузки, але ціна прийнятна для їх якості. Зручні, тонкі, мʼякі - мені сподобалися. Не протекли жодного разу. Але, можливо, секрет в своєчасній заміні підгузка, як це і має бути :)
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- нема
Вікторіє, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!