- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Лучшая водостойкая тушь! Хватает реально на месяцев 6 при ежедневном использовании. Смывается легко спец средствами,сказала бы даже "снимается" не вырывает реснички. Пользуюсь только лореаль,рекомендую любителям данной фирмы.
- Достоинства:
- Не смывается,на долго хватает,идеальный завиток
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Найкраща з водостійких
- Достоинства:
- Сумісна з лінзами
- Недостатки:
Представник брендуОксана, вітаємо. Щиро вдячні за Ваш відгук, за Ваші теплі слова. Для нас важливо, що водостійка туш для вій - L’Oréal Paris Air Volume Mega Mascara стала для Вас найкращою та задовольняє Ваші потреби. Бажаємо Вам гарного дня!
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Дуже гарна туш. Лягає на вії легко, без комочків. Змивається швидко, без всіляких засобів, просто теплою водою. Не сиплеться з вій.
- Достоинства:
- Швидко змивається.
- Інна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Водостійка, не сипеться, змивається просто теплою водою, навіть не так, знімається з вій двома пальцями, змочивши їх водою. Без погляда коали, що важливо)) Мабуть, найкраща водостійка туш, з масс маркету.
- Достоинства:
- Не розмазується, не потребує спец.засобів для змиття
- Недостатки:
- Може зклеювати вії після контакту з водою
Представник постачальникаІнна, добрий день. Ми щиро дякуємо за відгук. Раді, що Водостійка туш для вій L'Oreal Paris Air Volume Mega Mascara виправдала Ваші сподівання. Радимо спробувати Ультратонку водостійку підводку для контурів повік L'Oreal Paris Infaillible Microfine для ще більш виразного погляду. Бажаємо Вам чудового настрою!
- Наталья Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Дуже подобпється, беру вже неперший раз. Легко змивається звичайною водою ,не осипається, тримається довго.
Представник постачальникаНаталья, дякуємо, що ділитеся своїм досвідом користування Air Volume Mega Mascara. Ми раді, що туш виправдала ваші сподівання.
- Алина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Найкраща туш з усіх! Гарний об'єм вій, легко наноситься і змивається! Мої найкращі рекомендації!
- Достоинства:
- Описала вище.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуАлина, доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук! Раді, що водостійка туш L'Oreal Paris Air Volume Mega Mascara подарувала Вам гарний об’єм і легко наноситься. Приємно знати, що вона відповідає Вашим очікуванням і стає незамінним помічником у макіяжі. Ваші рекомендації надихають нас створювати ще кращі продукти!
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Гарна туш
Представник постачальникаОлександр, вітаємо! Ми високо цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців! Ми раді, що Ви залишились задоволені результатом після використання нашого продукту. Бажаємо приємного дня!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Влагостойкая, легко смывается
- Достоинства:
- Супер!
- Нина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Сподобалась
- Достоинства:
- Довго тримається
- Аня О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Купую не в перше і дуже задоволена формулою і результатом.Вії довгі,розділені.Порівняно з іншими брендами водостійку туш дуже складно змити,а тут можна обійтись навіть без міцелярного засобу і змити теплою водою.Хотіла зекономити і купила водостійку туш Maybelline sky high(не змити навіть гідрофільним маслом,тільки отримала подразнення шкіри,не користуюсь взагалі).Улюблені туші l'oreal лінійки air volume, сподобались всі три)
- Достоинства:
- Легко змивається,навіть(знімається) теплою водою.Добре тримається протягом дня.
- Недостатки:
- Засмучує,що туш ніяк не упакована
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Тушью осталась не довольна, осыпается и размазывается к концу дня, хоть и считается водостойкой.
Представник постачальникаДоброго дня, Наталья! Дякуємо за зворотній зв'язок. Нам дуже шкода, що туш Air Volume Mega не виправдала Ваші очікування. Туші L'Oreal Paris
відрізняються щіточками, текстурами і формулами, за рахунок чого на віях виходять різні ефекти. Так само вії по різному сприймають формули туші, тому підбір туші суто індивідуальний для кожного. Зверніть увагу на інші туші для вій бренду L'Oreal Paris, які відрізняються від туші Air Volume Mega за своїми властивостями, нанесенням та щіточками. Посилання: ссылка
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Прочитавши коментарі, я взагалі вражена, кому може подобатися така туш. Відпечаталася на обличчі, не витреш, треба терти. Вії павучка, бо з комочками на кінцях, Щіточка не відповідає картинці, в мене вона гумова, а на картинці як щітка. і змивати важко, ці трубочки потім по всьому обличчю не збереш. Сором за таку туш від лореаль. Як не купувала туш лореаль, то і купувати не буду
- Достоинства:
- відсутні
- Недостатки:
- Не пухнаста щіточка як на картинці, а гумова, відпечатується, погано змивається, що теплою водою, що засобом, вії павучка
Представник постачальникаДоброго дня, Олено! Дякуємо за зворотній зв'язок. Нам дуже шкода, що туш Air Volume Mega не виправдала Ваші очікування. Туші для вій L'Oreal Paris відрізняються щіточками, текстурами і формулами, за рахунок чого на віях виходять різні ефекти. Так само вії по різному сприймають формули туші, тому підбір туші є суто індивідуальний для кожного. Водостійка туш Air Volume Mega легко змивається теплою водою без додаткових засобів, знімається трубочками. Завдяки технології трубочок туш створює мегаоб'єм, а суперстійка формула не розтікається.
- Олена К***
Ви не уважно читали коментарій. Щіточка на фото пухнаста зі щетинками, а насправді вона просто силіконова. І після того як нафарбуєш вії, і трішки відпечаталося на шкірі, то теплою водою не змивається, треба дуже сильно терти шкіри, щоб відмити вашу туш. Просто зніміть таку туш з виробництва, бо ця туш, це якийсь жах
- Лозенко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Обсипається зразу, торкнешся рукою протягом дня-все по обличчю
- Недостатки:
- Сипеться
- Ольга К***Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
Змивати засобом для зняття макіяжу марно. Після вмивання туш довго відпадає шматками. Більше таку не куплю.
- Достоинства:
- Туш гарно тримається,не залишає слідів
- Недостатки:
- Дуже погано змивати
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга! Дякуємо Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання туші. Водостійка туш Air Volume Mega легко змивається теплою водою без додаткових засобів, знімається трубочками. Завдяки технології трубочок туш створюємо мегаоб'єм, а суперстійка формула не розтікається.
- Кучеренко Ю***Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
І забула додати, що комочки на віях залишає
- Кучеренко Ю***Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
В мене ще такої не було, погано стирається водою, змити взагалі неможливо, хіба що разом зі своїми віями. Таку туш лореаль соромно випускати… якби мені безкоштовно її давали, то я в житті б такої не придбала. Прочитавши відгуки, то повелася на них, але дівчата не викидайте гроші на вітер, тому що будете ддддуже розчаровані
- Достоинства:
- Великий нуль
- Недостатки:
- Відпечатка, погано наноситься, змивається. Мінус 5 зірок
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок. Нам дуже шкода, що туш Air Volume Mega не виправдала Ваші очікування. Туші L'Oreal Paris відрізняються щіточками, текстурами і формулами, за рахунок чого на віях виходять різні ефекти. Так само вії по різному сприймають формули туші, тому підбір туші є суто індивідуальний для кожного. Водостійка туш Air Volume Mega легко змивається теплою водою без додаткових засобів, знімається трубочками. Завдяки технології трубочок туш створює мегаоб'єм, а суперстійка формула не розтікається. Зверніть увагу на інші туші для вій бренду L'Oreal Paris, які відрізняються від туші Air Volume Mega своїми властивостями, нанесенням та щіточками: ссылка
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный
С первого же использования получила прелестное побочное действие в виде жуткой аллергии ( выпала из жизни на 3 дня, светобоязнь, слабость, сонливость и т.п.). Немного удивлена. Пользуюсь косметикой и тушью Лореаль, в том числе водостойкой, много лет, но не из этой линейки. Не аллергик по жизни. Да, точно на тушь (((
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сплошной недостаток
Представник постачальникаДоброго дня, Оксана! Дякуємо за зворотній зв'язок. Нам дуже шкода, що водостійка туш не виправдала Ваших очікувань і Ви спостерігали подібну реакцію на Вашій шкірі. Всі продукти бренду L'Oreal Paris перевірені під дерматологічним та офтальмологічним контролем, але індивідуальної реакції Вашого організму на той чи інший інгредієнт ми не можемо виключити.
Будь ласка, для урегулювання питання, зв’яжіться з нашим відділом консультування споживачів в компанії "Лореаль Україна" по електронній пошті : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення і прикріпіть фото продукту, якщо є довідка від дерматолога також це вкажіть. З Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо.