Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Тушь для ресниц L'Oreal Paris Paradise Big Deal Черная 9.9 мл (30189096)

• Печатнова М***

Немає абсолютно ніякої упаковки

Представник бренду

Доброго дня, Мария! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Тюбики з тушшю для вій L'Oreal Paris, які надходять від виробника та поштучно продають в інтернет-магазинах і роздрібних торгових точках, не упаковані в плівку/слюду і не мають жодних пломб. Компанія L`Oreal, до якої належить бренд L'Oreal Paris, відмовилася від целофану та різних видів упаковок, які вдруге не переробляються, на користь турботи про екологію. Бажаємо Вам гарного дня!

• Ирина

Чудесная!

Представник бренду

Ирина, добрий день. Щиро вдячні за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені тушшю для вій L'Oreal Paris Paradise Big Deal. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!

• Юля Д***

Представник бренду

Юля, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що туш L'Oréal Paris Paradise Big Deal Вам сподобалась. Вона дійсно дарує об'єм і неймовірний ефект, роблячи вії розкішними. Сподіваємось, що вона буде і надалі приносити Вам задоволення!

• Діана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Туш дуже гарно подовжує і розділяє вії, але мені не підійшла. Сильно печуть і сльозяться очі((

Представник бренду

Діана, добридень! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок, що ділитесь своїм досвідом використання туші для вій L'Oreal Paris Paradise Big Deal. Реакція Вашого організму може бути індивідуальною, можливо, у Вас є чутливість до одного з компонентів формули. Ми рекомендуємо припинити використання продукту та проконсультуватися з лікарем, якщо симптоми зберігаються. Хочемо також зауважити, що всі продукти L'Oreal Paris проходять дерматологічний та офтальмологічний контроль, що означає, що вони тестуються на безпечність для шкіри, включаючи чутливу шкіру навколо очей. Бажаємо Вам тільки приємного досвіду з косметикою!

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Наноситься рівномірно, вії не злипаються, змивається легко

Представник бренду

Ірина, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що туш для вій L'Oréal Paris Paradise Big Deal виправдала Ваші очікування, рівномірно наноситься та легко змивається. Ця туш створена для об'єму та комфорту в носінні, тож приємно знати, що вона Вам підійшла! Бажаємо Вам гарного дня!

• Евгения К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Не понравилась. Панорама лучше. Осыпается через 3 часа. Ресницы склеивает. Много слоев паучьи лапки.

Представник бренду

Евгения, доброго дня! Дякуємо Вам за зворотний зв’язок, що ділитесь своїм досвідом. Шкода, що туш L’Oréal Paris Paradise Big Deal Mascara не виправдала Ваших очікувань. Туші для вій L’Oréal Paris відрізняються щіточками, текстурами й формулами, за рахунок чого на віях виходять різні ефекти. Так само вії по різному сприймають формули туші, тому підбір туші є суто індивідуальним для кожного. Але ми раді, що Ви стали прихильницею туші L’Oréal Paris Panorama Mascara, яка надає панорамний об’єм без обтяження. Сподіваємось, наступна покупка принесе Вам тільки позитивні емоції! Бажаємо чудового дня!

• Обиход Я***

Звичайна туш . Нічого особливого . Panorama від L'Oréal набагато краща

Представник бренду

Яна, добрий день. Дякуємо за Ваш відгук! Нам шкода, що туш L’Oréal Paris Paradise Big Deal Mascara не зовсім виправдала Ваші очікування. Ваша думка важлива для нас, і ми раді, що Вам сподобалася туш для вій L'Oreal Paris Volume Million Lashes Panorama. Сподіваємося, що наступного разу Ви знайдете ідеальний продукт для себе серед нашого асортименту!

• Marina V***
    Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Я просто закохалася в пензлик з першого погляду. Він для мене неймовірно зручний. Розподіляє туш рівномірно без комочків. Гарно подовжує та підкручує вії. Легко нашаровується.
    Туш не осипається на протязі дня. А в останній час я просто розчарована в тушах, яку не куплю- вона осипається. Можливо проблема не тушах, а в тому як їх зберігають. Але з тушею L’Oréal я забула про цю проблемо. Має насичений колір.
    Ще один великий плюс який, я помітила - вона гарно змивається. І це при тому, що вона добре тримає на віях на протязі дня.
    Подобається дизайн упаковки, виглядає достойно, дорого.

Достоинства:
    Добре змивається/ не осипається
    Недостатки:
      Представник бренду

Marina, вітаємо. Дякуємо за чудовий відгук! Ми раді, що туш для вій L'Oréal Paris Paradise Big Deal справила таке чудове враження! Дійсно, ця туш створена для того, щоб надати Вашим віям максимальний об'єм та довжину, при цьому залишаючи відчуття легкості. Вона не тільки забезпечує ідеальний вигляд, але й дарує комфорт протягом дня. Користуйтеся тільки із задоволенням. Бажаємо, щоб Ваш погляд завжди вражав!