Отзывы покупателей о Спрей-термозащита L’Oreal Paris Elseve Dream Long Легкое расчесывание для длинных и поврежденных волос 150 мл (3600523966684)
- Дарья В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарно діє. Дякую
- Оксана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легке розчісування, приємний аромат.
- Достоинства:
- Ціна -якість
- Недостатки:
- Не виявила
Представник брендуОксана, доброго дня! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір нашого спрею-термозахисту L’Oreal Paris Elseve Dream Long. Нам надзвичайно приємно, що засіб повністю виправдав Ваші очікування щодо співвідношення ціни та якості. Його легка формула розроблена спеціально для догляду за довгим волоссям, щоб полегшувати розплутування пасом, дарувати делікатне розчісування та надійно захищати локони від термічного впливу під час укладки. Раді, що Ви також оцінили його приємний фірмовий аромат! Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Дарья В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто знахідка. Дякую
- Достоинства:
- Допомагає расплутувати волосся
- Недостатки:
Представник брендуДарья, добридень! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір нашого спрею-термозахисту L’Oreal Paris Elseve Dream Long. Ми в захваті, що засіб став для Вас справжньою знахідкою, а його формула щодня допомагає Вам легко розплутувати волосся, полегшує розчісування та надійно захищає довгі локони під час укладки! Користуйтеся тільки із задоволенням!
- Маргарита Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
очень приятный запах
Представник брендуМаргарита, вітаємо! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір нашого спрею-термозахисту L’Oreal Paris Elseve Dream Long. Ми неймовірно раді, що Ви оцінили його дуже приємний та витончений аромат, який залишає чарівний шлейф на волоссі, водночас надійно захищаючи Ваші довгі локони під час гарячої укладки до 230°C! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталя Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре
Представник брендуНаталя, добридень! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір спрею-термозахисту L’Oreal Paris Elseve Dream Long. Ми неймовірно раді, що засіб залишив хороші враження, адже його доглядова формула розроблена спеціально для того, щоб надійно захищати Ваше довге волосся під час гарячої укладки, полегшувати розчісування та дарувати локонам бездоганну гладкість і блиск! Бажаємо Вам гарного дня!
- Вероніка Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах дуже приємний, приїхало дуже швидко. Всім раджу!
- Достоинства:
- Приїхало швидко, дуже приємний запах
- Недостатки:
- Намає
Представник брендуВероніка, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі чути, що спрей-термозахист L’Oreal Paris Elseve Dream Long сподобався Вам і приємно пахне. Його легка текстура допомагає легко розчісувати волосся, забезпечує термозахист та робить волосся м’яким і слухняним. Для ще більшого догляду можна доповнити Ваш ритуал бальзамом L'Oreal Paris Elseve Dream Long, який живить волосся та допомагає зменшити ламкість, роблячи його здоровішим і шовковистим - ссылкаБажаємо Вам чудового дня!
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спрей чудовий
- Достоинства:
- Легкий в використанні, не обтягує волосся, приємно пахне
- Недостатки:
Представник брендуЕлена, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що спрей-термозахист L’Oreal Paris Elseve Dream Long Легке розчісування Вам сподобався. Його легка текстура та приємний аромат дійсно створені для зручного використання і захисту Вашого довгого волосся щодня. Бажаємо Вам всього найкращого!