Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Шариковый дезодорант-антиперспирант L’Oréal Paris Men Expert Защита Магния 50 мл (3600524027087)

Оценка пользователей 3.5/5
  • Євгеній Д***

Мне он нравится, запах не через чур сильный, умеренный и приятный для меня, ближайший год им только и пользуюсь.

Достоинства:
    Нравится запах
      Представник бренду

Євгеній, добридень! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Нам приємно знати, що дезодорант-антиперспірант L’Oréal Paris Men Expert Захист Магнію став Вашим надійним вибором та подобається своїм приємним і ненав’язливим ароматом. Ми цінуємо Вашу довіру і бажаємо Вам щоденного відчуття свіжості та комфорту разом із L’Oréal Paris Men Expert!

• Владимир С***

Краще вибіріть інший кульковий дезодорант-антиперспірант L’Oréal

Недостатки:
    Мені не дуже сподобався

Доброго дня, Володимир! Дякуємо Вам за відгук. Нам прикро, що антиперспірант Вам не сподобався. Зверніть увагу, компанія L’Oréal Paris на вибір споживачеві випускає кілька лінійок та форматів дезодорантів-антиперспірантів, з різними за дією, складом та запахом, з ними можна ознайомитись за посиланням: ссылка
      Антиперспірант наноситься тільки на суху зону пахв. Перед кожним використанням засіб струшувати. Бажаємо гарного дня.

• Валерій
    Продавец: Rozetka

При найменшому активному русі тіла нанесений на тіло антиперспірант стає вологим. Посилює запах поту, перемішується з ним і утворює страшенно неприємний запах. І найголовніше - лишає жовті плями на сорочках і футболках. Категорично не рекомендую цей антиперспірант. Можливо, підійде людям, котрим холодно в літню спеку +30 і вище.

Достоинства:
    Взагалі немає
    Недостатки:
    Один суцільний недолік - це цей антиперспірант

Доброго дня, Валерій! Дякуємо за Ваш відгук, нам завжди цікаво знати, що думають споживачі про нашу продукцію.
      Необхідно розуміти, що тип шкіри та інтенсивність потовиділення у кожної людини різні. Тому підбирати дезодоранти слід з урахуванням типу шкіри та ступеня її чутливості, інтенсивності потовиділення, вираженості індивідуального запаху. Наноситься дезодорант на чисту, добре висушену шкіру пахв (не вологу), одяг одягати тільки коли дезодорант повністю висохне. Бренд L’Oréal Paris Men Expert на вибір споживачеві випускає кілька лінійок та форматів дезодорантів-антиперспірантів зі своїми певними властивостями, діями, ароматами, текстурами та складом (вони представлені на сайті Rozetka).
      Зверніть увагу на лінійку дезодорантів-антиперспірантів "Непереможний" для придушення сильного потовиділення та запаху: ссылка

• Тарас Т***
    Продавец: Rozetka

Абсолютно не виконує свою функцію, підсилює запах поту, придбав два штуки на запас, а довелось викинути...

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Всі.
      Представник бренду

Доброго дня, Тарасе! Дякуємо за зворотний зв'язок. Дуже шкода чути, що дезодорант-антиперспірант L’Oréal Paris Men Expert Захист Магнію не виправдав Ваших очікувань і навіть підсилював запах поту. Ваш відгук дуже важливий для нас, і ми передамо його в відповідний відділ для детального аналізу якості продукту. Можливо, цей засіб не підійшов Вашому типу шкіри або індивідуальним особливостям організму. Щоб антиперспірант проявив максимальну ефективність, радимо наносити його на абсолютно суху та чисту шкіру пахв після душу. Це дозволяє активним компонентам краще розподілитися й блокувати потоутворення. Якщо шкіра ще волога, засіб розбавляється водою і не створює необхідного захисного бар’єра, що може призводити до зниження його дії та появи небажаного запаху. Рекомендуємо звернути увагу на інші варіанти лінійки Men Expert, які можуть краще відповідати Вашим потребам. Дякуємо за чесний відгук і бажаємо знайти ідеальний для Вас продукт!

• Олена
    Продавец: Rozetka

Чоловік уже більше 5 років користується дезодорантами лореаль але саме цей повне розчарування. Підсилює запах поту, не висихає і залишає після себе вологий фініш.
    Викинули в смітник і купили перевірений лореаль карбон

Достоинства:
    Недостатки:
    Не виконує свою функцію

Добридень, Олено! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися своїми враженнями про кульковий дезодорант-антиперспірант L’Oréal Paris Men Expert Захист Магнію. Нам дуже прикро, що цей продукт не відповів Вашим очікуванням і не забезпечив потрібного захисту. Можливо, дезодорант не підійшов через особливості типу шкіри чи рівня активності, адже антиперспіранти працюють індивідуально для кожного. Тому компанія на вибір споживачеві випускає кілька лінійок та форматів дезодорантів-антиперспірантів різних дій.
      Ми раді, що Вам подобається інший продукт бренду і він підійшов Вашому чоловіку, такий як L’Oréal Men Expert Carbon. Якщо Ви шукаєте альтернативу з більш потужним захистом, можемо рекомендувати спробувати антиперспірант L’Oréal Paris Men Expert Invincible 96H, який спеціально розроблений для інтенсивного захисту в будь-яких умовах. Дякуємо за Вашу відданість бренду та бажаємо тільки приємних покупок у майбутньому!