Отзывы покупателей о Ультратонкая водостойкая подводка для контуров век L'Oreal Paris Infaillible Microfine черная 1 мл (3600524048907)
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З цією підводкою виходять найкращі стрілки, дуже стійка, тримається цілий день. Насичений чорний колір
- Достоинства:
- Дуже зручно малювати
Представник постачальникаТетяна, раді вітати. Вдячні Вам за відгук. Раді, що продукт подарував Вам такі приємні враження. Ми щасливі бути частиною Вашого макіяжу та допомогти Вам досягти бажаного результату. Бажаємо Вам чарівності!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класно малює, водостійка, тонкий кінчик.
- Достоинства:
- Водостійка
- Недостатки:
- Перестала нормально малювати за 2 тижні... дуже мало.. і трусила і перевертала.. жаль
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Нам шкода, що так сталося з підводкою для очей. Будь ласка, для урегулювання питання, чому так сталося з підводкою, зв’яжіться з нашим відділом консультування споживачів в компанії "Лореаль Україна", до якої належить бренд L'Oreal Paris, електронною поштою : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення і прикріпіть фото продукту. З Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо. Гарного дня!
- Максюк Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підводка малює на руці,але на оці ні!Вона суха,я хочу повернути товар,нажаль…
Представник постачальникаДоброго дня, Евгения! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Нам шкода, що підводка для очей не виправдала Ваших очікувань. Для урегулювання питання, чому так сталося з підводкою, будь ласка, зв’яжіться з нашим відділом консультування споживачів в компанії "Лореаль Україна", до якої належить бренд L'Oreal Paris, електронною поштою : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення і прикріпіть фото продукту. З Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо. Гарного дня!
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна та якісна
Представник постачальникаАнастасія, раді вітати! Щиро вдячні Вам за відгук, для нас це важливо. Ми раді, що ультратонка водостійка підводка для контурів повік L'Oreal Paris Infaillible Microfine виправдала Ваші очікування та сподобалась її ефективність. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо краси та чудового настрою!
- леся М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Закінчилася через тиждень
Представник постачальникаДоброго дня, Леся! Дякуємо за зворотній зв'язок. Щоб підводка -фломастер довше працювала, можна її струснути та потримати ковпачком вниз, щоб фарба надходила на аплікатор. Гарного дня!
- леся М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підводка жахлива розтікається, скочується абсолютно не водостійка.
Представник постачальникаДоброго дня, Леся! Дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Нам шкода , що підводка Вас розчарувала. Рекомендуємо наносити стійку підводку на обезжирене віко, щоб вона довго трималася та не скочувалася, бо вона жиророзчинна. Бажаємо гарного дня!