Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Тканинная маска L'Oreal Paris Ревиталифт Клиникал Витамин C 26 г (3600524070090)

• Лариса Б***

Неймовірно хороша маска. Помолоділа років на 30 )))

Достоинства:
    Зручна у використанні. Кілька днів тримається ефект пружності та свіжості шкіри.
    Недостатки:
    Не виявила
      Представник бренду

Лариса, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий яскравий і позитивний відгук про тканинну маску L'Oreal Paris Ревіталіфт Клінікал Вітамін C! Нам надзвичайно приємно, що маска справила на Вас такий вау-ефект і подарувала відчуття свіжості та пружності шкіри на кілька днів. Формула з вітаміном C створена для надання сяяння, більш рівного тону та візуального оновлення шкіри, а зручний формат тканинної маски дозволяє легко додати інтенсивний догляд до Вашої рутини. Дякуємо за довіру! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Юля

Сподобалась маска. Шкіру робить більш гладенькою та сяючою. Зволожує. Тонізує.

Достоинства:
    Ефект є.
    Недостатки:
    Рідина помаранчевого кольору, її багато, потрапила на білу футболку, але відіпралося. Тож треба обережно))

Юля, вітаємо. Дякуємо за зворотній зв'язок. Ми раді, що продукт виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам настрою!

• Денис Х***

Гарна маска відчутно освіжає обличчя.

Достоинства:
    Освіжає обличчя
      Представник бренду

Денис, добридень! Дякуємо за відгук! Щасливі знати, що тканинна маска L'Oréal Paris Revitalift Clinical з вітаміном C справила на Вас приємне враження та подарувала відчуття свіжості. Дякуємо, що обираєте L'Oréal Paris!

• Оксана К***

Маска супер !!!!

Достоинства:
    Качество отличное
      Представник бренду

Оксана, доброго дня. Вдячні Вам за коментар. Ми раді, що тканинна маска з вітаміном С L'Oreal Paris Revitalift Vitamin C Вам сподобалась та подарувала гарний результат. Бажаємо Вам гарного дня та задоволення від використання!