Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Сыворотка L'Oreal Paris Elseve Full Resist Aminexil Для ослабленных волос 102 мл (3600524075408)

Код:  415820010
Оценка пользователей 4.71/5
  • Елена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 102 мл

Продукцією L'Oreal Paris користуюся постійно. Сироватку купила вже другу упаковку, щоб мазати 6 рекомендованих тижнів, але особливого ефекту не помітила. Втираю,щоб укладати зкуйовджене зранку волосся. Мабуть, на цьому експеримент і закінчиться.

Представник бренду

Елена, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук про сироватку L'Oreal Paris Elseve Full Resist Arginine + Aminexil. Нам дуже шкода, що Ви не відчули очікуваного ефекту щодо зменшення випадіння волосся. Варто пам’ятати, що для комплексного рішення цієї проблеми важливо регулярне і системне застосування засобів із цієї серії, а також підтримка зсередини — правильне харчування та догляд. Рекомендуємо спробувати також шампунь та маску з серії Elseve Full Resist, які посилять дію сироватки та допоможуть зміцнити волосся. Бажаємо Вам знайти найкращий догляд і міцного здоров’я Вашому волоссю!

• Владимр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 102 мл

Отличная сыворотка. Волосы начали лучше расти, приятный запах.

Представник бренду

Владимр, раді вітати. Вдячні Вам за відгук. Ми цінуємо те що Ви з нами, довіру до бренду - L'Oreal Paris та таку високу оцінку для нашої сироватки для ослабленого волосся - L'Oreal Paris Elseve Full Resist Aminexil. Бажаємо Вам вдалого дня та всього найкращого!

• Литвинова Т***

Спасибо

Представник бренду

Добрий день, Татьяна. Ми вдячні Вам за оцінку нашої сироватки L'Oreal Paris Elseve Full Resist Aminexil Для ослабленого волосся. Користуйтеся тільки із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Аня Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 102 мл

Отлично уже виден эффект волосы не выпадают

Представник бренду

Аня, доброго дня! Дякуємо за Ваш позитивний відгук, за довіру до бренду - L'Oreal Paris. Ми раді, що сироватка L'Oreal Paris Elseve Full Resist Aminexil Для ослабленого волосся виправдала Ваші очікування і ефект Вам до вподоби. Бажаємо краси!

• Аліна І***

Сироватка сподобалась
    Не жирнить волосся, хоча одразу при нанесенні здавалось, що буде як олія. Але все добре, волосся залишається чистим. Мені подобається як вона відчувається на шкірі голови. Думаю, що буде дієва, бо шампунь дієвий з цієї серії.

Достоинства:
    Не жирнить волосся, склад хороший
    Недостатки:
    нема
      Представник бренду

Аліна, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук про сироватку L'Oreal Paris Elseve Full Resist Aminexil для ослабленого волосся. Ми раді, що Вам сподобалась текстура продукту та те, як він впливає на шкіру голови й волосся, залишаючи їх чистими та свіжими. Здоров’я волосся починається зі здорової шкіри голови, тому правильний догляд, справді важливий. Сподіваємося, що вона виправдає всі Ваші очікування. Дякуємо, що обираєте L’Oreal Paris! Бажаємо Вам гарного дня!

• Інна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 102 мл

Інна, вітаємо. Вдячні за Ваш відгук, що ділитесь враженнями після використання продукту. Ми в захваті, що Вам все сподобалось. Бажаємо Вам краси та здоров'я!

• Наталья Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 102 мл

Сыворотку купила впервые. Шампунь давно нравится. Действительно волосы становятся крепче.

Достоинства:
    Эффективное средство для ослабленных волос.
    Недостатки:
    Цена завышена.

Наталья, раді вітати. Вдячні Вам за відгук. Ми цінуємо те що Ви з нами, довіру до бренду - L'Oreal Paris. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Алена Ш***
    Продавец: Rozetka. Объем: 102 мл

Товар не доставили в течение 8дней, никто не написал и не связался по поводу заказа.

Недостатки:
    Товар не доставили в течение 8дней.