Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Помада для губ L'Oreal Paris Color Riche Nude Intense с сатиновым финишем № 601 4.5 г (3600524108045)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Рибальченко К***

Неймовірна колекція! Текстура дуже ніжна і м'яка, зволожує, майже залишає слідів і гарно тримається

Катерина, добрий день. Вдячні Вам за такий теплий коментар. Бажаємо Вам мати тільки приємні враження від використання помади для губ L'Oreal Paris Color Riche Nude Intense із сатиновим фінішем. Цінуємо, що наш продукт став для Вас неймовірним. Бажаємо Вам гарного дня!

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 550 Unapologetic Color Riche Nude Intense L’Oreal Paris

Мені дуже сподобався колір. Помірно яскравий, не блідий і не вирвиоко.

Достоинства:
    М'якість, колір
    Недостатки:

Ірина, добрий день! Дякуємо Вам за такий теплий відгук! Раді, що обраний відтінок сатинової помади - L'Oreal Paris Color Riche Nude Intense повністю відповідає Вашим очікуванням і що Ви задоволені своєю покупкою. Бажаємо Вам насолоджуватися помадою та гарного настрою!

• Надя М***

Супер, текстура, запах колір

Достоинства:
    Колір, ніжно кремово лягає
    Недостатки:

Надя, раді вітати. Вдячні за Ваш відгук, за довіру до бренду - L'Oreal Paris. Ми щасливі, що помада для губ сподобалась Вам текстурою, ароматом та кольором. Звертаємо Вашу увагу на новинку від бренду L’Oréal Paris консилер для обличчя True Match з сироваткою, у формулі якої 1,5% гіалуронової кислоти+кофеїн, має легку текстуру та натуральний сяючий фініш. (ссылка). Бажаємо Вам чарівності!

• Єлизавета М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 601 Worth It Color Riche Nude Intense L’Oreal Paris

Прекрасна нюдова губна помада), мені дуже сподобалось

Представник бренду

Єлизавета, доброго дня! Дякуємо Вам за теплий відгук! Нам дуже приємно чути, що помада L'Oreal Paris Color Riche Nude Intense Вам до вподоби! Сподіваємося, вона й надалі даруватиме Вам впевненість і гарний настрій! Дякуємо, що обираєте L'Oreal Paris!

• Татьяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 505 Nu Resilient Color Riche Nude Intense L’Oreal Paris

Помада дуже сподобалася, колір шукала саме такий, для мене ідеально! Не розтікається, на губах як шовк, не сушить (хоча страждаю постійно сухі губи).

Достоинства:
    Не розтікається, можна наносити без олівця
      Представник бренду

Татьяна, вітаємо! Дякуємо за чудовий відгук! Раді, що помада L'Oreal Paris Color Riche Nude Intense в відтінку 505 відповідає Вашим очікуванням. Чудово, що колір Вам підійшов і помада забезпечує зволоження та комфорт протягом дня. Сподіваємось, Ви будете і надалі задоволені використанням цього продукту!

• Алла

Помада сподобалась. Легка текстура, не жирна, без запаху. Тон 550 взагалі вогонь. Не вирви око, але губи виділяє. Тон 610 нейтрально рожевий, для молодих дівчат. Помада гарна. Рекомендую.

Представник бренду

Алла, раді вітати! Дякуємо за Ваш докладний та позитивний відгук! Ми раді, що помада L'Oréal Paris Color Riche Nude Intense із сатиновим фінішем так добре підійшла Вам — легка текстура, відсутність запаху та чудові відтінки тонів 550 і 610. Ваші рекомендації дуже цінні для нас і надихають створювати продукти, які підкреслюють природну!

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 520 Nu Defiant Color Riche Nude Intense L’Oreal Paris

Дуже м'яка ніжна текстура, приємний нейтральний колір і чудовий аромат.

Достоинства:
    текстура, аромат, колір
    Недостатки:

Марія, вітаємо! Дякуємо Вам за відгук про сатинову помаду для губ в універсальних нюд відтінках L'Oreal Paris Color Riche Nude Intense! Ми раді, що Вам сподобалася її легка текстура і колір. Ваша позитивна думка дуже важлива для нас. Бажаємо Вам завжди отримувати задоволення від використання нашої косметики! Гарного Вам дня!

• Ліана

Дуже якісна помада! Тримається цілий день,не тече! Колір супер!

Ліана, доброго дня. Вдячні Вам за теплий коментар та високу оцінку нашої помади для губ L'Oreal Paris Color Riche Nude Intense із сатиновим фінішем. Ми раді, що помада Вам сподобалась і нам вдалось Вас задовольнити. Бажаємо Вам гарного дня та задоволення від використання!

• Марина К***

Отличная помада!

Достоинства:
    Прекрасный цвет и качество
      Представник бренду

Марина, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук про помаду L'Oreal Paris Color Riche Nude Intense! Нам неймовірно приємно, що Ви задоволені прекрасною якістю та розкішним кольором відтінку 601, і засіб не має для Вас жодних недоліків. Наша унікальна сатинова формула з поживними оліями створена саме для того, щоб дарувати губам насичений нюдовий тон, вишукане сяйво та абсолютний комфорт без пересушування. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися бездоганним макіяжем та чудовим настроєм!

• Екатерина К***

Помаду цього кольору купила вперше.
    Трохи відрізняється від кольору на екрані.
    Сама помада з приємною м'якою текстурою і ароматом.
    Дякую!

Достоинства:
    Текстура, запах.
    Недостатки:

Екатерина, добрий день. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми щасливі, що Ви отримали позитивні враження після використання продукту. На жаль, екран не завжди точно передає колір продукту, це залежить від індивідуальних налаштувань монітору. Радимо перед тим, як прийняти рішення вперше замовити продукт, протестувати його у офлайн точці продажу. Бажаєм Вам всього найкращого!

• Валентина Б***

2000

Достоинства:
    200
      Представник бренду

Добрий день, Валентина. Ми вдячні Вам за оцінку нашої помади для губ L'Oreal Paris Color Riche Nude Intense із сатиновим фінішем. Користуйтеся тільки із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• наталія в***

колір з рудуватим, навіть жовтуватим відтінком, для теплого тону шкіри нормальний нюд)

Достоинства:
    не розтікається
    Недостатки:
    трішки сушить губи
      Представник бренду

наталія, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Відтінок 505 з колекції L'Oreal Paris Color Riche Nude Intense дійсно чудово пасує до теплого тону шкіри — він створений для того, щоб підкреслити природну красу. Сатиновий фініш надає губам елегантного вигляду, а стійка формула допомагає уникнути розтікання. Якщо Ви відчуваєте легку сухість, рекомендуємо наносити помаду на попередньо зволожені губи або використовувати зволожувальний бальзам перед нанесенням — це зробить носіння ще комфортнішим. Дякуємо, що обираєте L'Oréal Paris!

• ТЕТЯНА К***

Помада не жирная, губы становятся быстро сухими.

Достоинства:
    Ничего так.
    Недостатки:
    Сухая.
      Представник бренду

ТЕТЯНА, добрий день! Дякуємо за відгук щодо помади L'Oreal Paris Color Riche Nude Intense. Нам дуже шкода, що вона здалася Вам недостатньо зволожувальною. Хоча формула помади збагачена доглядовими компонентами, сприйняття комфорту може відрізнятися залежно від індивідуальних особливостей шкіри губ. Для додаткового зволоження можна наносити помаду поверх бальзаму або праймера для губ. Дякуємо Вам за зворотний зв'язок - ми це цінуємо!

• Людмила

Не виправдала сподівання... Зовсім... По-перше, колір не є таким як на прикладі, зовсім не такий - горіхова з рижинкою, коричнева, але не як ні рожево-пудровий підтон (придбала 601 тон). По-друге, тримається на губах дуже погано - через годину прийшлось підмальовувати, а якщо попити чаю з бутербродом, то взагалі залишається лише контур... По-третє, це відчуття на губах, нібито присмак гасу (короче, щось хімічне та дуже неприємне), хоча сама помада пахне приємно. І додам ще, спочатку коли її наносиш на губи вона нібито така зволожуюча, але десь через 10 хвилин вона нібито вбирається в губи і стає сухою, тобто сказати, що вона зволожує губи взагалі ні. Ось це гарне словосполучення "сатиновий фініш" - це лише в назві цієї помади, на жаль.
    Дуже чекала на неї, але щось вона взагалі не виправдала сподівання, та і не коштує вона своїх грошей. Помаду такої якості можна купити в три-чотири рази дешевше (якщо така потрібна).
    Підсумок, не знаю чи буду я нею фарбуватися чи просто викину, тому що присмак та запах на губах ну дуже-дуже неприємний!!!

Достоинства:
    Гарний футлярчик, запах самої помади (не на губах!!!), дизайн, термін придатності.
    Недостатки:
    Колір не відповідає, погано тримається на губах, жахливий присмак та запах, коли помаду наносиш на губи, стає сухою на губах через 10 хвилин. Більше таку купляти точно не буду! Даремно витрачені кошти

Людмила, доброго дня! Дякуємо за детальний відгук. Нам дуже шкода, що помада L'Oreal Paris Color Riche Nude Intense №601 не виправдала Ваших очікувань. Колір на губах справді може виглядати трохи інакше залежно від природного відтінку губ і освітлення, а також може відрізнятися від зображення через особливості монітора. Рекомендуємо перед покупкою вперше тестувати засоби в офлайн точках продажу, щоб колір та текстура відповідали Вашим вподобанням. Щодо стійкості та текстури – помада має легкий сатиновий фініш, але якщо Ви шукаєте більш тривалий результат, радимо використовувати олівець для губ у схожому відтінку, щоб підкреслити контур і подовжити стійкість. Для додаткового зволоження губ перед нанесенням радимо використовувати бальзам. Щодо смаку та запаху – розуміємо Ваш дискомфорт. Це індивідуальна особливість сприйняття, але ми передамо Ваш коментар відповідному відділу бренду L'Oreal Paris. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Сподіваємося, Ви знайдете серед наших продуктів саме той, який відповідатиме всім Вашим побажанням. Бажаємо гарного дня!

• Світлана Л***

Таке собі! Губи почуваються жахливо! Не думала, що товар від відомого бренду, буде 100% хімією.

Достоинства:
    Добре наноситься. Велика знижка на ціну!
    Недостатки:
    Губи почуваються сухими і неначе обвітриними.
      Представник бренду

Світлана, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук і шкода, що помада L'Oréal Paris Color Riche Nude Intense не виправдала Ваших очікувань. Формула помади розроблена з додаванням зволожувальних компонентів для м’якості та насиченого кольору, але сприйняття може відрізнятися залежно від індивідуальних особливостей шкіри губ. Для комфортного носіння, радимо перед нанесенням використовувати бальзам або легкий скраб для губ - це допоможе уникнути сухості та зробить покриття більш рівномірним. Також можна спробувати наносити помаду у тонкий шар і при бажанні поєднувати її з прозорим блиском для додаткового зволоження. Ми дуже цінуємо Ваш зворотний зв’язок і обов’язково передамо його команді розробки, щоб удосконалювати формули наших продуктів!