Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Гель для душа L'Oreal Paris Men Expert 5in1 Total Clean 1 л (3600524121815)

Оценка пользователей 4.88/5
на основе 391 отзыв
  • Ігор Г***

Прикольний

Представник бренду

Ігор, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний і позитивний відгук про гель для душу L'Oreal Paris Men Expert 5in1 Total Clean. Ми щасливі читати, що цей універсальний засіб здався Вам чудовим і забезпечує повний комфорт, свіжість та якісний догляд 5 в 1 щодня! Бажаємо Вам чудового дня!

• Надія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Однозначно кращий гель від усіх, які я купувала раніше. Дуже гарна була акція на нього, я довго чекала, купила одразу три штуки, дуже дякую! Потім ціна ще трішки впала, але не критично. Пахне неймовірно, піниться сильно, не потрібно багато видавлювати, удобний дозатор, чоловік задоволений, я також! Коротше кажучи, одні переваги, крутішого і економнішого гелю для мене не існує.

Достоинства:
    Переваги в усьому, неможливо перерахувати, я така задоволена, не можу вам передати!!!!!
    Недостатки:
    Недоліків нуль, навіть ще менше.
      Представник бренду

Надія, доброго дня! Щиро дякуємо за такий емоційний та позитивний відгук про гель для душу L'Oreal Paris Men Expert 5in1 Total Clean. Ми неймовірно щасливі, що Ви встигли скористатися чудовою акцією та придбали одразу три флакони цього засобу! Нам надзвичайно приємно знати, що і Ви, і Ваш чоловік повністю задоволені покупкою, а економний розхід, густа піна, неймовірний аромат та зручний дозатор зробили наш гель абсолютним лідером та топом у Вашому догляді! Гарного настрою!

• Юрій К***

Все Ок!

Представник бренду

Юрій, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук про гель для душу L'Oreal Paris Men Expert 5in1 Total Clean. Нам неймовірно приємно знати, що у Вас залишилися виключно приємні враження від покупки, і що наш універсальний засіб суперчистоти повністю виправдав Ваші очікування! Користуйтеся тільки із задоволенням! Гарного дня!

• Анна Д***

Гель супер!

Представник бренду

Анна, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш чудовий і лаконічний відгук про гель для душу L'Oreal Paris Men Expert 5in1 Total Clean. Ми щасливі читати, що Ви оцінили цей універсальний засіб, створений спеціально для максимального комфорту сучасних чоловіків! Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Володимир Д***

Подобається.
    Задоволений.

Представник бренду

Володимир, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний і позитивний відгук про гель для душу L'Oreal Paris Men Expert 5in1 Total Clean. Ми раді знати, що Ви повністю задоволені покупкою і що цей універсальний засіб забезпечує Вам максимальний комфорт, свіжість та якісний догляд щодня! Користуйтеся із задоволенням!

• Наталья С***

Відмінний, раджу .
    Запах неймовірний

Достоинства:
    Кожу не сушить
    Недостатки:
    Не має
      Представник бренду

Наталья, добридень! Щиро дякуємо за Ваш теплий відгук і чудову рекомендацію гелю для душу L'Oreal Paris Men Expert 5in1 Total Clean. Нам неймовірно приємно знати, що Ви в захваті від його неймовірного аромату, а формула засобу забезпечує якісне очищення і зовсім не сушить шкіру, даруючи абсолютний комфорт щодня! Бажаємо Вам чудового настрою!

• Светлана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Купую не вперше, дуже подобається

Представник бренду

Светлана, доброго дня! Щиро дякуємо за Вашу постійну довіру та регулярний вибір гелю для душу L'Oreal Paris Men Expert 5in1 Total Clean. Нам неймовірно приємно знати, що цей універсальний засіб став Вашим незмінним фаворитом, забезпечуючи максимальну свіжість, чистоту та відчуття комфорту день за днем! Бажаємо Вам чудового дня!

• Володимир С***

Все ок.

Представник бренду

Володимир, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний відгук про гель для душу L'Oreal Paris Men Expert Total Clean 5в1! Раді, що продукт залишив у Вас позитивні враження і все ок. Наша унікальна формула з очищувальним вугіллям створена спеціально для того, щоб дарувати тілу бездоганну свіжість, глибоке очищення та комфортний догляд щодня. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися якісним очищенням та прекрасним настроєм!

• Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Супер! Удобный дозатор и качество превосходное.

Достоинства:
    Уже перечислил.
    Недостатки:
    Не обнаружил.
      Представник бренду

Сергей, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук про гель для душу L'Oreal Paris Men Expert Total Clean 5в1! Ми в захваті, що Ви оцінили зручний формат із дозатором та превосходну якість продукту без жодних недоліків. Наша унікальна формула з очищувальним вугіллям створена спеціально для того, щоб дарувати тілу бездоганну свіжість, глибоке очищення та комфортний догляд щодня. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися якісним очищенням та прекрасним настроєм!

• Андрій К***

Класний засіб . Універсальний
    Рекомендую.

Достоинства:
    ціна, якість
      Представник бренду

Андрій, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук та рекомендацію гелю для душу L'Oreal Paris Men Expert Total Clean 5в1! Нам неймовірно приємно, що Ви оцінили його високу якість, універсальність та доступну ціну. Наша формула з очищувальним вугіллям створена саме для того, щоб забезпечувати швидкий і комплексний догляд за тілом щодня. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися бездоганною свіжістю та чудовим настроєм!

• Сергей К***

Хороший гель

Представник бренду

Сергей, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний та позитивний відгук про гель для душу L'Oreal Paris Men Expert Total Clean 5в1! Ми раді дізнатися, що Ви задоволені цим продуктом. Наша унікальна формула з очищувальним вугіллям створена спеціально для того, щоб дарувати тілу бездоганну свіжість, глибоке очищення та комфортний догляд щодня. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися якісним очищенням та прекрасним настроєм!

• Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

спокусився на відомий бренд за приємною ціною і пожалів--ніби піниться добре,але сушить шкіру,пече сильно очі коли миється волосся.інші гель так не подразнювали очі.сушить шкіру

Достоинства:
    гарна ціна за 1 літр
    Недостатки:
    дуже пече очі при митті голови
      Представник бренду

Володимир, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що оцінили приємну вартість і вигідний об'єм нашого гелю для душу Men Expert 5in1 Total Clean. Водночас нам щиро прикро, що засіб викликав у Вас таке розчарування через сухість шкіри та сильне пощипування очей під час миття волосся. Цей продукт за своєю технологічною концепцією є інтенсивним багатофункціональним засобом 5-в-1, формула якого збагачена чорним вугіллям для глибокого очищення тіла, обличчя та волосся від стійких забруднень, поту та надлишку себуму. Через таку потужну очищувальну дію засіб може викликати дискомфорт та сухість, якщо шкіра за своєю природою є зневодненою, сухою або має пошкоджений захисний бар'єр. Стосовно сильного подразнення очей - цей гель розроблений переважно для дорослої шкіри тіла і, на відміну від дитячих шампунів, не містить спеціальної делікатної формули "без сліз", тому при потраплянні на слизову оболонку очей разом із водою активні очищувальні компоненти та парфумована композиція закономірно викликають реакцію пощипування. Для комфортного використання ми рекомендуємо під час миття голови ретельно заплющувати очі та відразу промивати їх великою кількістю чистої прохолодної води у разі випадкового потрапляння піни. Ми обов’язково передамо Ваші зауваження щодо сухості та чутливості очей до нашої внутрішньої команди, оскільки чесна думка наших клієнтів допомагає нам вдосконалюватися!

• Андрій Л***

гарна якість

Представник бренду

Андрій, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний та приємний відгук про гель для душу L'Oreal Paris Men Expert Total Clean 5в1! Ми в захваті, що Ви оцінили його гарну якість. Наша універсальна формула з очищувальним вугіллям створена спеціально для того, щоб забезпечувати швидкий, ефективний та комфортний догляд щодня. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися бездоганною свіжістю та чудовим настроєм!

• Оксана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Чоловік задоволений. Гарний запах, добре піниться.

Достоинства:
    Якість
      Представник бренду

Оксана, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук про гель для душу L'Oreal Paris Men Expert Total Clean 5в1! Ми в захваті, що Ваш чоловік задоволений якістю продукту, його гарним ароматом та густою піною. Наша універсальна формула з очищувальним вугіллям створена для того, щоб забезпечувати бездоганний догляд та відчуття свіжості щодня. Бажаємо Вашій родині завжди чудового настрою!

• Олег К***

Товар гарний.Продавця рекомендую.

Представник бренду

Олег, добридень! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук про гель для душу L'Oreal Paris Men Expert Total Clean 5в1 та чудову рекомендацію! Ми щасливі читати, що Ви задоволені якістю нашого продукту! Цей універсальний засіб створений для того, щоб забезпечувати швидкий, ефективний та комфортний догляд щодня. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися бездоганною свіжістю та чудовим настроєм!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Все супер, дуже гарно пінется, запах дуже приємний

Достоинства:
    Об'єм, ціна, якість!
      Представник бренду

Андрій, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук про гель для душу L'Oreal Paris Men Expert Total Clean 5в1! Нам неймовірно приємно, що Ви оцінили його якість, доступну ціну, великий об'єм, густу піну та дуже приємний аромат без жодних недоліків. Цей універсальний засіб створений для того, щоб дарувати максимальний комфорт та свіжість щодня. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися чудовим доглядом та прекрасним настроєм!

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Гель сподобався. Свіжий аромат, добре змивається.

Представник бренду

Олександр, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук про гель для душу L'Oreal Paris Men Expert Total Clean 5в1! Ми раді чути, що Ви задоволені покупкою, а його свіжий аромат та легке змивання приносять Вам комфорт під час використання. Формула з вугіллям створена спеціально для того, щоб забезпечувати максимальне очищення та відчуття свіжості на весь день. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися чудовим доглядом, бадьорістю та прекрасним настроєм!

• Мурат Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Не первый год покупаю именно такой гель. Рекомендую! Пахнет как парфюм.

Представник бренду

Мурат, раді вітати! Щиро дякуємо за Вашу багаторічну відданість та чудову рекомендацію гелю для душу L'Oreal Paris Men Expert Total Clean 5в1! Ми щасливі дізнатися, що Ви так високо оцінили його розкішний парфумований аромат та ефективність. Цей засіб створений спеціально для чоловіків, які цінують універсальність та максимальну свіжість в одному флаконі. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися чудовим доглядом, енергією на весь день та прекрасним настроєм!

• Вадим Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Очень хороший гель но есть нюансы

Достоинства:
    Цена и качество и объём
    Недостатки:
    Разрекламирована что можно и бриться опять в одном но бриться ни с кому не советую не годится никуда во всём остальном очень неплохой
      Представник бренду

Вадим, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук про гель для душу Men Expert 5in1 Total Clean! Нам надзвичайно приємно, що Ви високо оцінили його доступну ціну, чудову якість та вигідний об'єм. Водночас нам прикро, що засіб не повною мірою виправдав Ваші очікування щодо однієї з заявлених функцій, а саме використання продукту для гоління. Хочемо зазначити, що концепція "5 в 1" розроблена для максимальної практичності та зручності, наприклад, під час подорожей чи тренувань, коли потрібно швидко очистити тіло, обличчя, волосся та злегка пом'якшити щетину. Оскільки цей продукт є насамперед гелем для миття з очищувальним вугіллям, він утворює легку піну, яка не має такої щільної, густої текстури, як спеціальні піни або гелі для гоління, що розроблені для максимального ковзання леза. Ми обов’язково передамо Ваші зауваження щодо цього нюансу нашій внутрішній команді, оскільки Ваш чесний досвід допомагає нам ставати кращими!

• Вадим Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Очень неплохой гель особенно функции но очень много

Достоинства:
    Цена по акции
    Недостатки:
    Не обнаружено
      Представник бренду

Вадим, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук про гель для душу L'Oreal Paris Men Expert Total Clean! Нам неймовірно приємно, що Ви задоволені великим об'ємом, вигідною ціною по акції та універсальними функціями цього продукту. Наша формула 5-в-1 з очищувальним вугіллям створена спеціально для чоловіків, щоб забезпечувати ефективний догляд за тілом, обличчям і волоссям та дарувати тривале відчуття свіжості й комфорту. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися чудовим результатом, зарядом енергії та гарним настроєм щодня!

• Руслан

Очень хороший гель.

Достоинства:
    Не дорогой и много
      Представник бренду

Руслан, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук про гель для душу L'Oreal Paris Men Expert Total Clean! Нам неймовірно приємно, що Ви задоволені високою якістю продукту, його доступною ціною та великим, економним об'ємом флакона. Цей універсальний засіб 5-в-1 з очищувальним вугіллям створений для максимального комфорту, забезпечуючи ефективне очищення тіла, обличчя та волосся й даруючи тривалий заряд свіжості. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися впевненістю, енергією та чудовим настроєм щодня!

• Володимер Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Надзвичайно приємний запах і ніжний до тіла.

Достоинства:
    М'який і приємний запах.
      Представник бренду

Володимер, добридень! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що Вам сподобався аромат гелю для душу L'Oreal Paris Men Expert 5in1 Total Clean та його комфортне використання. Бажаємо, щоб засіб і надалі дарував Вам відчуття свіжості та задоволення щодня. Дякуємо, що обираєте L'Oréal Paris!

• Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Брав по відгуку, дуже сподобалося дуже приємний запах. Дякую всім хто залишав відгуки.

Достоинства:
    Дуже приємний запах
      Представник бренду

Дмитро, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук про гель для душу L'Oreal Paris Men Expert Total Clean та за те, що поділилися своєю радістю від покупки! Нам неймовірно приємно, що рекомендації інших покупців допомогли Вам зробити вибір, а засіб підкорив Вас своїм дуже приємним та освіжаючим ароматом. Цей універсальний продукт 5-в-1 із очищувальним вугіллям створений спеціально для чоловіків, щоб забезпечувати повний догляд за тілом, обличчям та волоссям, даруючи тривале відчуття свіжості. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися зарядом енергії, комфортом після кожного використання та чудовим настроєм щодня!

• Олександр С***

Класний

Представник бренду

Олександр, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний та позитивний відгук про гель для душу L'Oreal Paris Men Expert 5in1 Total Clean. Нам неймовірно приємно, що Ви оцінили цей універсальний засіб 5-в-1, який завдяки силі вугілля забезпечує ефективне та повне очищення тіла, обличчя та волосся. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися тривалим відчуттям свіжості, зарядом енергії та чудовим настроєм щодня!

• Сергій Б***

Хороший

Достоинства:
    Запахж
      Представник бренду

Сергій, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ви оцінили якість та фірмовий аромат нашого гелю для душу L'Oreal Paris Men Expert 5in1 Total Clean, адже ця формула створена для забезпечення швидкого й ефективного очищення тіла, обличчя та волосся, залишаючи після себе тривале відчуття свіжості та впевненості на весь день. Бажаємо Вам чудового настрою, бадьорості та всього найкращого!

• Катерина Л***

Гарний аромат

Представник бренду

Катерина, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ви оцінили гарний аромат нашого гелю для душу L'Oreal Paris Men Expert 5in1 Total Clean. Ця формула створена для того, щоб не лише забезпечити швидке й ефективне очищення тіла, обличчя та волосся, а й подарувати Вам тривале відчуття свіжості та впевненості завдяки фірмовому парфумованому аромату. Користуйтеся із задоволенням!

• Тетяна К***

Гарний запах

Представник бренду

Тетяна, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ви оцінили гарний аромат нашого гелю для душу L'Oreal Paris Men Expert 5in1 Total Clean. Ми розробили цю універсальну формулу 5 в 1 не лише для швидкого та ефективного очищення тіла, обличчя та волосся, а й для того, щоб подарувати Вам тривале відчуття свіжості та впевненості завдяки фірмовому парфумованому аромату. Користуйтеся із задоволенням!

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Гель супер, дуже задоволений.

Представник бренду

Наталія, раді вітати! Щиро дякуємо за відгук! Ми в захваті, що гель для душу L'Oreal Paris Men Expert 5in1 Total Clean Вам сподобався. Ми розробили цю формулу "5 в 1", щоб Ви могли швидко та ефективно доглядати за обличчям, тілом і волоссям одночасно. Бажаємо Вам щодня насолоджуватися відчуттям чистоти та свіжості!

• Анна Г***

Можно брать

Достоинства:
    Отлично пенится, свежий
      Представник бренду

Анна, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що Ви оцінили відмінне піноутворення та свіжість нашого гелю для душу L'Oreal Paris Men Expert 5in1 Total Clean. Ми розробили цю універсальну формулу "5 в 1", щоб Ваш щоденний догляд був максимально швидким та ефективним. Бажаємо Вам щодня насолоджуватися зарядом бадьорості, користуйтеся із задоволенням!

• Володимир Ш***
      Представник бренду

Володимир, добрий день! Щиро дякуємо за Вашу високу оцінку! Ми раді чути, що гель для душу L'Oreal Paris Men Expert 5in1 Total Clean повністю виправдав Ваші очікування. Ми розробили цю універсальну формулу "5 в 1" саме для того, щоб зробити щоденний догляд за тілом, обличчям та волоссям максимально простим і ефективним. Бажаємо Вам щодня насолоджуватися відчуттям свіжості та бадьорості, користуйтеся із задоволенням!

• Сергей С***

запах гарний,досить вигідно купувати

Достоинства:
    ціна
      Представник бренду

Сергей, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви оцінили переваги формату та приємний аромат нашого гелю для душу L'Oreal Paris Men Expert 5in1 Total Clean. Ми розробили цю універсальну формулу "5 в 1", щоб зробити Ваш щоденний догляд максимально зручним та ефективним. Бажаємо Вам щодня насолоджуватися відчуттям свіжості та енергії, користуйтеся із задоволенням!

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Приємний аромат, добре піниться.

• Юлія С***

Гарний гель

Представник бренду

Юлія, добридень! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що гель для душу L'Oreal Paris Men Expert 5in1 Total Clean Вам сподобався, адже він створений для максимальної зручності та тривалої свіжості. Можливо Вам також сподобається наша новинка - дезодорант-антиперспірант Men Expert Clinical Ultra, який забезпечує надпотужний захист від поту до 96 годин і доступний як у зручному кульковому форматі, так і у форматі спрею - ссылката ссылкаБажаємо Вам насолоджуватися комфортом протягом усього дня, користуйтеся із задоволенням!

• Ириша Ч***

Класс

• Марія Ф***

Запах приємний

Представник бренду

Марія, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви оцінили приємний аромат нашого гелю для душу L'Oreal Paris Men Expert 5in1 Total Clean. Ми розробили цю формулу 5 в 1, щоб забезпечити комплексний догляд та заряд бадьорості на весь день. Бажаємо Вам лише приємних вражень від щоденних ритуалів догляду!

• Алина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Щиро вдячна, гарний гель для душу!

Представник бренду

Алина, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що гель для душу L'Oreal Paris Men Expert 5in1 Total Clean Вам сподобався і подарував приємні враження від використання. Бажаємо Вам щодня насолоджуватися відчуттям чистоти та бадьорості разом із Men Expert. Користуйтеся із задоволенням!