- AI аналіз відгуків177 відгуків: 92% позитивні, 6% нейтральні, 2% негативніВиберіть, щоб дізнатися більше
- Максим А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Забирав посилку з поштомата, поставив на землю, щоб взяти ще одне відправлення, пробігаюча мимо собака ухватила коробку, і за 3 секунди пропала за рогом. Тільки рота сам собі зміг закрити.
Видно, хороший гель, бо вона мене чатувала :)- Достоинства:
- Дуже подобається собакам.
- Недостатки:
- Нема, чим митись.
Представник брендуМаксим, вітаємо. Дуже дякуємо за Ваш позитивний відгук та високу оцінку нашого гелю для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic! Звичайно прикро, що Вам не вдалося спробувати засіб, однак ми сподіваємось ця історія подарувала Вам гарний настрій та усмішку! Бажаємо Вам всього найкращого!
- Леся
Найкращий відгук, що я бачила
Наступного разу беріть одразу два - собі і собаці
- Артем Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
До товару питань немає. Є нерозуміння навіщо ці стікери клеїти в максимально незручне місце, в якому цей стікер буде заважати при експлуатації? Або якщо його зняти, залишиться клей який нічим не можливо змити?
І це стосується багатьох товарів. Це якесь прокляття з цими стікерами.
Представник брендуАртем, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що Ви задоволені якістю гелю для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Щодо стікерів — Ваші зауваження дуже важливі, і ми обов’язково передамо їх відповідному відділу для опрацювання. Цінуємо Вашу увагу до деталей та допомогу у вдосконаленні наших продуктів. Дякуємо за зворотний зв'язок!
- Роман Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Виміняв бонуси, які дала мені"Розетка" за відгук про інший придбаний товар на цей гель для душу, тому він мені вийшов 3 гривні. Дуже задоволений таким чудовим майже подарунком. Літр вистачить, мабуть, мінімум на пів року
- Достоинства:
- Лореаль значить якість
- Недостатки:
- У Лореаля немає недоліків
Представник постачальникаРоман, вітаємо. Щиро дякуємо Вам за коментар. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду, що гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Вам сподобався і Ви задоволені продуктом. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Нарешті великий об'єм популярного гелю за гарною ціною зі зручним дозатором. Його можна використовувати для обличчя, волосся, тіла та навіть як засіб для гоління. Не сушить шкіру, освіжає.
- Достоинства:
- Дозатор, ціна, об'єм
Представник постачальникаОлександр, раді вітати. Вдячні Вам за такий чудовий відгук. Ми цінуємо те, що Ви з нами та довіру до бренду - L'Oréal Paris. Бажаємо Вам вдалого дня та всього найкращого!
- ПавелОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Надзвичайно приємний гель з грейпфрутовим ароматом. Декілька років тому я придбав 2 таких геля на Розетці, і вони були французького виробництва. Той, що я отримав сьогодні вироблений у Польщі. Але на відміну від французького варіанту, у польському склад ідеальний, в ньому відсутні такі шкідливі та агресивні компоненти, як, наприклад, ppg-5-ceteth20. Також від прозорий, тобто не містить барвників. Запах однаковий, присутні цитрусові нотки, як на мене схожий на грейпфрутову цедру.
- Достоинства:
- Склад, аромат, добре очищує та тонізує.
- Недостатки:
- Недоліки? Жодних! Це просто 5 балів!
Представник постачальникаПавел, вітаємо. Дякуємо за зворотній зв'язок. Ми раді, що гель для душу L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!
- Александра М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Густий та дуже добре піниться , а головне не сушить шкіру після душу.
- Достоинства:
- Не навʼязливий аромат, не дуже чоловічий, можна сказати унісекс
- Недостатки:
Представник брендуАлександра, вітаємо! Дякуємо за Ваш детальний відгук! Ми дуже раді, що гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Вам сподобався — особливо його текстура, здатність пінитися та м’який вплив на шкіру. Окрема подяка за коментар щодо аромату — приємно знати, що його універсальність і ненав’язливість є додатковою перевагою. Дякуємо, що обираєте L'Oréal Paris Men Expert!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Моєму сину та чоловіку подобається, приємний аромат, можна використовувати і для вмивання, і для тіла, і для миття волосся, не пересушує шкіру. Великий об'єм, надовго вистачає, зручний дозатор. А за акційну ціну - взагалі супер
- Недостатки:
- Не знайшли
Представник брендуІрина, добрий день. Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic сподобався Вашій родині. Щиро вдячні, що поділилися своїм досвідом, і ми раді, що Ви залишилися задоволені якістю! Бажаємо Вам всього найкращого!
- Маргарита Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Гель дуже густий, добре піниться , має приємний аромат , велика вмісткість флакону при такій ціні - тільки переваги даного товару.
Представник постачальникаМаргарита, вітаємо. Щиро вдячні Вам за коментар. Раді, що Ви ділитесь враженнями після використання гелю для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Бажаємо Вам чудового настрою!
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Відмінний продукт. Добре піниться, приємний запах. До нього використовував інший відомої марки, але спробувавши L'Oréal - тепер віддам перевагу цьому виробнику.
- Достоинства:
- Великий обсяг, чудова якість, демократична ціна.
- Недостатки:
- Не знайшов.
Представник постачальникаИгорь, вітаємо. Щиро вдячні Вам за коментар. Ми дуже раді, що Ви ділитесь приємними враженнями після використання гелю для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Бажаємо Вам чудового настрою!
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
приємний гель від відомого бренду по зовсім демократичній ціні
- Достоинства:
- Якість, запах, бренд
- Недостатки:
- не виявлено
Представник постачальникаЯрослав, раді вітати. Дуже дякуємо Вам за коментар. Ми щиро раді, що гель для душу виправдав Ваші очікування. Бажаємо Вам чудового дня!
- Едуард Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Чудовий гель для тіла і волос.Дуже економний.
- Достоинства:
- Добре пінеться .
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуЕдуард, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic виправдав Ваші очікування та став зручним і економним засобом для щоденного догляду за тілом і волоссям. Формула створена для ефективного очищення, свіжості та комфорту, а рясна піна робить процес миття ще приємнішим. Раді, що продукт повністю Вас задовольнив!
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Замовляю на постійній основі, дуже сподобався, це найкраще що є для чоловіків.
- Достоинства:
- Рекомендую
- Недостатки:
Представник брендуКатерина, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук і довіру до бренду! Нам дуже приємно, що гель для душу L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic став Вашим постійним вибором і Ви вважаєте його найкращим для чоловіків. Раді, що він дарує відчуття свіжості, комфорту та енергії щодня. Дякуємо за рекомендацію!
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Неплохой гель. Ощущается запах мандарина что-ли только при намыливании, уже после душа цитрус куда-то улетучивается. По сравнению с гелем в черной бутылке, этот менее выраженный, тот более насыщенней и дольше запах держится на коже. Но как альтернатива всё равно хорош.
Представник брендуЕвгений, вітаємо! Дякуємо Вам за детальний відгук! Раді чути, що гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Вам загалом сподобався. Цитрусовий аромат у ньому справді більш легкий і активніше розкривається під час намилювання, тоді як деякі інші формули лінійки мають більш насичений та стійкий запах - це нормальна різниця між продуктами. Але при цьому гель однаково добре освіжає та очищає шкіру, залишаючи комфортне відчуття після душу. Дякуємо, що обираєте L'Oréal Paris Men!
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Чудовий гель для душу, має приємний запах
- Достоинства:
- Об'єм, якість
- Недостатки:
Представник брендуДмитро, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі, що гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic сподобався Вам своїм приємним ароматом та якістю. Він дбайливо очищає шкіру, дарує заряд енергії та відчуття свіжості, а зручний об’єм робить його відмінним вибором для щоденного використання. Користуйтеся із задоволенням!
- Микита Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Нормал
Представник брендуМикита, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic залишив у Вас позитивне враження. Цей засіб створений для щоденного освіжаючого очищення шкіри та заряджання енергією на весь день, приємного аромату та комфортного відчуття після використання. Бажаємо Вам натхнення!
- Яковлєва Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Купувала сину -підлітку. Хороший аромат,ніжна шкіра після нього,син дуже задоволений
- Достоинства:
- Аромат супер
- Недостатки:
Представник брендуНаталія, доброго дня! Дякуємо за Ваш такий позитивний відгук! Ми в захваті, що гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic сподобався Вашому сину та подарував приємний аромат і відчуття ніжної шкіри. Сподіваємося, він і надалі робитиме щоденний догляд за шкірою комфортним та енергійним! Бажаємо Вам гарного настрою!
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Приємний аромат, тато задоволений)
Представник брендуОксана, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Приємно чути, що гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic сподобався Вашому батьку - приємний аромат та освіжаючий ефект роблять душ комфортним та енергійним. Сподіваємося, що він і надалі даруватиме тільки позитивні враження під час догляду за шкірою. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Євгенія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Представник брендуЄвгенія, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Вам сподобався. Він дійсно освіжає, заряджає енергією та дарує відчуття чистоти та бадьорості на весь день. Користуйтеся тільки із задоволенням! Бажаємо Вам гарного настрою!
- Вячеслав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Представник брендуВячеслав, доброго дня! Дякуємо за високу оцінку! Нам дуже приємно, що гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Вам сподобався. Цей гель для душу заряджає енергією та свіжістю, даруючи бадьорий старт кожному дню. Раді, що засіб повністю виправдав Ваші очікування!
- Каріна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Крутий гель
- Достоинства:
- Вистачає надовго. Ціна супер
Представник брендуКаріна, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Вам сподобався! Його свіжий аромат і освіжаюча формула дійсно створені для щоденного догляду, даруючи шкірі чистоту та енергію на весь день. Сподіваємося, він і надалі залишатиметься Вашим улюбленим засобом!
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Сподобалась не тільки нашому татові,але і нам,дівчаткам.Приємне відчуття після душу
Представник брендуСвітлана, вітаємо! Дякуємо за такий теплий відгук! Нам дуже приємно, що гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic сподобався не лише Вашому татові, а й усій родині. Його формула розроблена для свіжості та комфорту шкіри, а універсальний аромат справді може підкорити кожного. Нехай щоденні ритуали догляду дарують Вам тільки приємні емоції!
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Якісний концентрований гель. Досить інтенсивний аромат. Однозначно вартий у співвідношенні: ціна-якість
- Достоинства:
- Концентрований, густий, приємний стійкий аромат. Гель без барвника
- Недостатки:
- Слизька пляшечка. Якщо мокрі руки важко відкривається і виливається велика порція засобу, треба відкривати під горизонтальним нахилом і обережно
Представник брендуОлег, добрий день! Дякуємо за такий детальний і позитивний відгук! Нам дуже приємно, що гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic виправдав Ваші очікування та сподобався як своєю якістю, так і ароматом. Це справді концентрований засіб, який ефективно очищує та дарує відчуття свіжості надовго. Бажаємо Вам гарного дня!
- Артур К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Чудовий запах, але розхід не радує. Щось не дуже піниться.
Представник брендуАртур, вітаємо! Ми щиро Вам вдячні за відгук про гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Нам дуже приємно, що Вам сподобався його аромат. Проте ми розуміємо Ваше занепокоєння щодо консистенції та піноутворення. Наші гелі для душу мають унікальну формулу, яка забезпечує не лише ефективне очищення, але й дбайливе ставлення до шкіри. Хоча деякі продукти можуть пінитися менше, ніж інші, їх ефективність залишається на високому рівні. Бажаємо Вам гарного настрою та лише приємних емоцій від використання нашої продукції!
- Анастасія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Приємний запах, добре пінистий
Представник брендуАнастасія, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що Вам подобається приємний аромат і хороша пінистість гелю для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Бажаємо Вам тільки комфортних відчуттів під час використання!
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Ні коли не брав гель цієї фірми,купив прочитавши відгуки. Перед цим брав олдспайс.Хочу сказать що гель супер,тепер буду тільки його брати.
- Достоинства:
- Дуже класно милиться і головне не багато треба,приємно пахне.
- Недостатки:
- Відсутні.
Представник брендуАндрій, доброго дня! Щиро вдячні за Ваш детальний відгук про гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Дуже раді, що наш продукт став Вашим улюбленим і повністю відповідає очікуванням — особливо приємно чути про приємний аромат. Дякуємо, що обираєте L'Oréal Paris!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Рекомендую. Один с кращих гелів для душу
- Достоинства:
- Добре милиться. Гарний запах
Представник брендуОлег, вітаємо! Щиро дякуємо за теплий відгук про L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic! Нам приємно знати, що гель для душу виправдав Ваші очікування — від аромату до ефективності. Ваша рекомендація — найкраще визнання для нас. Раді бути частиною Вашого щоденного догляду!
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Дуже сподобався
- Достоинства:
- Ціна та бомбічеський запах.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуЕлена, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Вам сподобався. Ми цінуємо Вашу високу оцінку якості, аромату та доступної ціни. Дуже приємно, що продукт виправдав очікування. Дякуємо, що обираєте L'Oréal Paris!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Запах не кожному сподобається)
Представник брендуОльга, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Розуміємо, що аромат — це дуже індивідуальна справа, і ми цінуємо Вашу чесність. Сподіваємося, що інші властивості гелю L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic приносять Вам задоволення. Бажаємо Вам гарного дня!
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
За таку ціну це найкраще що може бути
Представник брендуНаталя, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic відповідає Вашим очікуванням. Ваше задоволення від продукту – наша найвища нагорода. Сподіваємося, він і надалі буде приносити Вам радість!
- ЛаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Якісний,ненав'язливий аромат
- Недостатки:
Представник брендуЛа, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Вам сподобався. Його ніжний аромат і чудова якість — саме те, що ми прагнемо запропонувати. Сподіваємось, що й надалі будете насолоджуватись цим продуктом!
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Гарний гель з приємним, свіжим і охолоджуючим ефектом. Не утворює багато піни і добре змивається.
- Достоинства:
- Приємний і свіжий запах. Добре змивається.
- Недостатки:
- Чималу кількість потрібно для одного використання.
Представник брендуІван, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic подарував Вам приємні відчуття. Охолоджуючий ефект та свіжий запах дійсно роблять його особливим. Сподіваємося, він і надалі приноситиме Вам задоволення!
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Супер гель. Всі задоволені моїми дарунками
Представник брендуИрина, раді вітати. Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що гелем для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic залишилися задоволені не лише Ви, а й Ваші близькі. Це дійсно чудовий вибір для подарунку. Дякуємо за те, що поділилися своїм досвідом!
- Алина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Сподобався
Представник брендуАлина, вітаємо. Вдячні Вам за коментар. Бажаємо Вам мати тільки приємні враження від використання. Цінуємо, що Вам сподобався гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Андрей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Був в наявності . Прибув швидко. Ціна актуальна.
Представник брендуАндрей, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Вам все сподобалось. Нехай гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic дарує Вам тільки позитивні враження та найкращий результат! Бажаємо Вам всього найкращого!
- Стас М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Гель супер, нам дуже сподобався.
- Достоинства:
- Запах і добре піниться.
- Недостатки:
Представник брендуСтас, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Вам сподобався. Його приємний запах дійсно робить процес використання ще більш приємним. Дякуємо, що поділились своїми враженнями!
- БорисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Отличный гель с приятным запахом, нечто среднее между грейпфрутом и сандалом. Мылится хорошо, без проблем смывается. Удобная тара- и на внешний вид и видно сколько в наличии осталось. Механика дозатора работает без сбоев.
- Достоинства:
- Приятный запах, хорошо мылится, удобная тара
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня, Борис! Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що гель для душу L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Вам сподобався! Його приємний запах, зручна упаковка та ефективність при використанні – це саме те, на що ми орієнтуємося при розробці наших продуктів. Бажаємо Вам гарного дня!