- Мария Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Неймовірний аромат, волосся приємне на дотик, за результат поки рано писати
- Достоинства:
- Волосся м'яке, не плутається, приємний аромат
Представник брендуМария, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що Вам подобається аромат та відчуття волосся після використання нічної сироватки L'Oreal Paris Elseve Huile Extraordinaire Midnight Serum. Ця формула працює протягом ночі, інтенсивно живлячи волосся до 72 годин та роблячи його м’яким і шовковистим. Користуйтеся із задоволенням!
- Леся В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Після використання волосся не жернить, приємно пахне і м'яке.
Представник брендуЛеся, добрий день! Щиро дякуємо за відгук! Ми в захваті, що нічна незмивна сироватка L'Oreal Paris Elseve Huile Extraordinaire Midnight Serum подарувала Вашому волоссю м'якість та чудовий аромат без обтяження, адже ми створили цю невагому нічну формулу саме для інтенсивного живлення під час сну. Користуйтеся тільки із задоволенням!
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Для мого пористого та фарбованого волосся це просто знахідка. . Вона робить волосся гладким і надає живлення.
Представник брендуАнастасія, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що нічна незмивна сироватка L’Oréal Paris Elseve Huile Extraordinaire Midnight Serum стала справжньою знахідкою для Вашого волосся, допомагає зробити його більш гладким і наповненим живленням. Бажаємо, щоб результат тішив Вас щоразу та дарував волоссю найкращий ефект!
- Карина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Неочікувано гарний ефект, волосся слухняне, дуже мʼяке, блистить)
на розетці гарна ціна порівняно з іншими інтернет магазинами, що також приємно)
Представник брендуКарина, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ефект від нічної незмивної сироватки L'Oreal Paris Elseve Huile Extraordinaire Midnight Serum став для Вас приємним відкриттям. Формула сироватки працює вночі, інтенсивно живить волосся, допомагає зробити його більш м’яким, слухняним і надає здорового блиску без обтяження. Дякуємо, що поділилися враженнями та обрали L’Oréal Paris!
- Юлія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
- Достоинства:
- На довго вистачає
- Недостатки:
Представник брендуЮлія, добридень! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук про нічну незмивну сироватку L'Oreal Paris Elseve Huile Extraordinaire Midnight Serum. Ми щасливі читати, що цей засіб став для Вас ідеальним вибором без жодних недоліків, а його економний розхід дозволяє довго насолоджуватися розкішним результатом - інтенсивним живленням та м'якістю волосся до 72 годин! Бажаємо Вам натхнення та краси!
- Ганна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Супер сиворотка
- Достоинства:
- Рекомендую
- Недостатки:
Представник брендуГанна, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук та рекомендацію нічної незмивної сироватки L'Oreal Paris Elseve Huile Extraordinaire Midnight Serum. Ми щасливі читати, що цей засіб став для Вас ідеальним вибором без жодних недоліків, даруючи Вашому волоссю інтенсивне живлення, розкішну м'якість та доглянутий вигляд! Користуйтеся тільки із задоволенням!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Супер засіб.
Представник брендуОльга, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний та такий приємний відгук про нічну сироватку L'Oreal Paris Elseve Huile Extraordinaire Midnight Serum! Нам неймовірно приємно, що Ви вважаєте цей продукт суперзасобом. Наша інноваційна формула розроблена спеціально для того, щоб протягом усієї нічі глибоко живити волосся, повертати йому розкішну м'якість та здоровий блиск без обтяження. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися красою своїх локонів та чудовим настроєм!
- Юлія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Дуже гарний засіб , волосся легко розчісуються і , живить , помʼякшує , та скільки б я його не наносила не жирнить волосся, а аромат волосся, як після розпилення парфумів
Представник брендуЮлія, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук про нічну сироватку L'Oreal Paris Elseve Huile Extraordinaire Midnight Serum! Нам неймовірно приємно, що засіб дарує Вашому волоссю інтенсивне живлення, м'якість та легке розчісування без жодного обтяження чи жирності. Окремо раді, що Ви в захваті від його розкішного парфумованого аромату! Бажаємо Вам завжди насолоджуватися красою своїх локонів та чудовим настроєм!
- Альона Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Дуже гарний засіб
Представник брендуАльона, добридень! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що нічна незмивна сироватка L'Oreal Paris Elseve Huile Extraordinaire Midnight Serum справила на Вас таке гарне враження. Ми розробили цю невагому формулу спеціально для того, щоб під час сну вона глибоко живила та відновлювала волосся, забезпечуючи до 72 годин м'якості, шовковистості та захисту від пошкоджень без жодного обтяження. Щоб зробити Ваш догляд ще ефективнішим, ми щиро радимо доповнити ритуал багатофункціональним спреєм 10-в-1 Розкіш Олій - ссылкадля денного використання. Він забезпечить волоссю надійний термозахист під час укладки, полегшить розчісування та підтримуватиме розкішний блиск локонів протягом усього дня. Бажаємо Вашому волоссю завжди залишатися слухняним та сяючим!
- Светлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Очень рекомендую!Делала на сухие волосы,эффект с утра просто классный, волосы на ощуп нежные и ощущение что уже как будто расчёсаные.А аромат просто класс.
- Недостатки:
Представник брендуСветлана, раді вітати! Дякуємо Вам за такий чудовий і детальний відгук! Ми вражені, що нічна незмивна сироватка L'Oreal Paris Elseve Huile Extraordinaire Midnight Serum дарує Вам такий приємний результат вже зранку - м’яке, доглянуте волосся та легкість у розчісуванні. Раді, що Ви оцінили її аромат і ефект після використання. Дякуємо за рекомендацію та Вашу довіру!
- ОляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Чкдовий продукт, неймовірний аромат, беру вдруге.
Представник брендуОля, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді дізнатися, що нічна незмивна сироватка L'Oreal Paris Elseve Huile Extraordinaire Midnight Serum Вам подобається - її насичена текстура і приємний аромат роблять догляд за волоссям справжнім ритуалом, а інтенсивне живлення до 72 годин допомагає підтримувати волосся м’яким і шовковистим. Бажаємо Вам натхнення та краси!
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Прийшла тріснутий дозатор(((
- Дарья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Средство неплохое, запах нравится. У меня высветленые волосы особеннр сухие конци и мне это средство жирнит. Особенно если каждую ночь наносить. Это для тех кто моет голову каждый день. И то. Эффекта не вижу какого-то вау
Представник брендуДарья, добрий день! Щиро дякуємо Вам за відгук про нічну незмивну сироватку L'Oreal Paris Elseve Huile Extraordinaire Midnight Serum. Нам шкода, що засіб виявився для Вас занадто насиченим і не дав бажаного ефекту на висвітленому волоссі. Його формула справді дуже поживна - у складі є олії кокосу, марули, камелії та екстракт квітки тіаре, які глибоко живлять і пом’якшують волосся протягом ночі. Для сухих, але тонких чи пористих кінчиків така комбінація може бути занадто концентрованою, особливо за щоденного використання. Ми радимо: наносити мінімальну кількість сироватки лише на кінчики, уникаючи прикореневої зони та спробувати чергувати використання - наприклад, через ніч або лише після миття голови. Ми цінуємо Ваш відгук і розуміємо, що навіть ефективна формула може поводитись по-різному залежно від типу волосся. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!