Отзывы покупателей о Шариковый дезодорант-антиперспирант для тела L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport 50 мл (3600524143169)
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший антиперспірант, має приємний запах та охолоджуючий ефект.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
Представник брендуДмитро, вітаємо. Вдячні за Ваш коментар. Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю кулькового дезодоранту-антиперспіранту для тіла L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам гарного дня!
- Сергеюс Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний антиперспірант, з охолоджуваючим ефектом
- Недостатки:
Представник постачальникаСергеюс, доброго дня. Ми вдячні за відгук. Нам дуже приємно, що Вам все сподобалось і Ви ділитесь цими враженнями. Бажаємо вдалого настрою!
- Анжелика С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный!приятный шлейфовый аромат.Рекомендую к покупке!
- Недостатки:
Представник брендуАнжелика, добрий день. Дякуємо Вам за відгук. Ми цінуємо Вашу рекомендацію. Щасливі, що Ви так високо оцінили дію та аромат нашого кулькового дезодоранту-антиперспіранту для тіла L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport. Бажаємо Вам гарного дня!
- Анжелика С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер!!!
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Анжелика. Щиро вдячні Вам за коментар. Дякуємо за таку високу оцінку кулькового дезодоранту-антиперспіранту для тіла L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport , ми це цінуємо. Бажаємо Вам чудового настрою!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вже декілька років користуюсь тільки лореалівськими засобами і все норм
Представник брендуОлександр, раді вітати. Дякуємо Вам за відгук. Раді що Вам все сподобалось після використання кулькового дезодоранту-антиперспіранту для тіла L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - L'Oreal Paris. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чоловіку дуже подобається, користується зараз тільки цим дезодорантом
- Достоинства:
- Добре захищає від запаху поту
- Недостатки:
Представник брендуТетяна, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі чути, що дезодорант-антиперспірант для тіла L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport став улюбленим у Вашого чоловіка. Цей кульковий антиперспірант забезпечує надійний захист від запаху поту протягом усього дня, дарує свіжість і комфорт навіть під час активного руху. Бажаємо Вам чудового дня!
- Світлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую. Швидко, якісно і чудовий дезодорант для підлітка!!!
Представник брендуСвітлана, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що кульковий дезодорант-антиперспірант L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport сподобався і добре підходить для підлітка. Цей засіб розроблений для активного способу життя, забезпечує надійний контроль над потовиділенням та дарує свіжість на весь день. Бажаємо Вам чудового дня!
- Тарас Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цей чудово допомагає, має охолоджувальний ефект!
- Достоинства:
- На довго вистачає одного використання
- Недостатки:
- Нема.
Представник брендуТарас, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що дезодорант L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport виправдав Ваші очікування. Охолоджувальний ефект та тривала дія — справді сильні переваги цього засобу. Користуйтеся з комфортом щодня!
- александр к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично пахнет держится нормально в отличие от других пока доволен.
- Достоинства:
- Цена качество оригинал.
- Недостатки:
- Нет .
Представник брендуАлександр, добрий день! Дякуємо, що поділилися враженнями! Нам дуже приємно знати, що L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport Вас не підвів — адже ми створюємо наші засоби саме для надійного захисту та свіжості протягом дня. Бажаємо й надалі лише позитивного досвіду з продукцією бренду!
- Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер
Представник брендуАнтон, вітаємо! Дякуємо за Ваш короткий і яскравий відгук! Раді чути, що кульковий дезодорант L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport повністю Вас задовольнив. Нехай він і надалі дарує Вам свіжість та комфорт щодня!
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре
Представник брендуВіталій, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Вам сподобався наш дезодорант-антиперспірант L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport. Користуйтеся тільки із задоволенням! Бажаємо Вам всього найкращого!