Топи продажів

Отзывы покупателей о Шариковый дезодорант-антиперспирант для тела L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport 50 мл (3600524143169)

• Дмитро М***

Хороший антиперспірант, має приємний запах та охолоджуючий ефект.

Достоинства:
    Ціна/якість
      Представник бренду

Дмитро, вітаємо. Вдячні за Ваш коментар. Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю кулькового дезодоранту-антиперспіранту для тіла L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам гарного дня!

• Сергеюс Т***

Дуже гарний антиперспірант, з охолоджуваючим ефектом

Недостатки:

Сергеюс, доброго дня. Ми вдячні за відгук. Нам дуже приємно, що Вам все сподобалось і Ви ділитесь цими враженнями. Бажаємо вдалого настрою!

• Анжелика С***

Отличный!приятный шлейфовый аромат.Рекомендую к покупке!

Представник бренду

Анжелика, добрий день. Дякуємо Вам за відгук. Ми цінуємо Вашу рекомендацію. Щасливі, що Ви так високо оцінили дію та аромат нашого кулькового дезодоранту-антиперспіранту для тіла L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport. Бажаємо Вам гарного дня!

• Анжелика С***

Супер!!!

Представник бренду

Добрий день, Анжелика. Щиро вдячні Вам за коментар. Дякуємо за таку високу оцінку кулькового дезодоранту-антиперспіранту для тіла L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport , ми це цінуємо. Бажаємо Вам чудового настрою!

• Олександр

Вже декілька років користуюсь тільки лореалівськими засобами і все норм

Представник бренду

Олександр, раді вітати. Дякуємо Вам за відгук. Раді що Вам все сподобалось після використання кулькового дезодоранту-антиперспіранту для тіла L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - L'Oreal Paris. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Тетяна Б***

Чоловіку дуже подобається, користується зараз тільки цим дезодорантом

Достоинства:
    Добре захищає від запаху поту
      Представник бренду

Тетяна, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі чути, що дезодорант-антиперспірант для тіла L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport став улюбленим у Вашого чоловіка. Цей кульковий антиперспірант забезпечує надійний захист від запаху поту протягом усього дня, дарує свіжість і комфорт навіть під час активного руху. Бажаємо Вам чудового дня!

• Світлана Ш***

Дякую. Швидко, якісно і чудовий дезодорант для підлітка!!!

Представник бренду

Світлана, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що кульковий дезодорант-антиперспірант L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport сподобався і добре підходить для підлітка. Цей засіб розроблений для активного способу життя, забезпечує надійний контроль над потовиділенням та дарує свіжість на весь день. Бажаємо Вам чудового дня!

• Тарас Т***

Цей чудово допомагає, має охолоджувальний ефект!

Достоинства:
    На довго вистачає одного використання
    Недостатки:
    Нема.
      Представник бренду

Тарас, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що дезодорант L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport виправдав Ваші очікування. Охолоджувальний ефект та тривала дія — справді сильні переваги цього засобу. Користуйтеся з комфортом щодня!

• александр к***

Отлично пахнет держится нормально в отличие от других пока доволен.

Достоинства:
    Цена качество оригинал.
    Недостатки:
    Нет .
      Представник бренду

Александр, добрий день! Дякуємо, що поділилися враженнями! Нам дуже приємно знати, що L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport Вас не підвів — адже ми створюємо наші засоби саме для надійного захисту та свіжості протягом дня. Бажаємо й надалі лише позитивного досвіду з продукцією бренду!

• Антон Г***

Все супер

Представник бренду

Антон, вітаємо! Дякуємо за Ваш короткий і яскравий відгук! Раді чути, що кульковий дезодорант L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport повністю Вас задовольнив. Нехай він і надалі дарує Вам свіжість та комфорт щодня!

• Віталій К***

Все добре

Представник бренду

Віталій, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Вам сподобався наш дезодорант-антиперспірант L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport. Користуйтеся тільки із задоволенням! Бажаємо Вам всього найкращого!