Отзывы покупателей о Дезодорант-антиперспирант для тела L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport 150 мл (3600524143220)
- Олег А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер!
Представник брендуОлег, вітаємо! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір дезодоранту-антиперспіранту L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport. Ми неймовірно раді, що цей засіб заслужив Вашу високу оцінку, адже його високоефективна формула розроблена спеціально для максимального захисту від потіння та запаху навіть під час екстремальних спортивних навантажень, даруючи абсолютну сухість, впевненість та потужний заряд свіжості!
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класс
Представник брендуАнтон, раді вітати! Щиро дякуємо за Вашу оцінку! Нам неймовірно приємно, що дезодорант-антиперспірант для тіла L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport став Вашим вдалим вибором для надійного захисту. Ми розробили цю формулу спеціально для чоловіків, які цінують тривале відчуття свіжості навіть під час інтенсивних навантажень. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Віктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий дезодорант!
- Недостатки:
Представник брендуВіктор, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі дізнатися, що дезодорант-антиперспірант L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport виправдав Ваші очікування та забезпечив надійний захист. Ми розробили цю формулу спеціально для чоловіків, які цінують тривале відчуття свіжості та енергії за будь-яких обставин. Бажаємо Вам чудового дня!
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуАнтон, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Ми вражені, що дезодорант-антиперспірант L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport отримав від Вас найвищу оцінку. Раді, що він надійно захищає та дарує відчуття свіжості і комфорту протягом дня! Користуйтеся із задоволенням!
- Владислав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хороший товар..
- Достоинства:
- Стойкий запах
- Недостатки:
Представник брендуВладислав, добрий день! Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що дезодорант-антиперспірант Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport виправдав Ваші очікування. Його формула розроблена спеціально для активних чоловіків, щоб забезпечити ефективний захист від поту та запаху, залишаючи відчуття свіжості надовго. Раді, що аромат і стійкість Вам сподобались!
- Олексій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непоганий спрей дезодорант
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Не знайдено
Представник брендуОлексій, вітаємо! Дякуємо, що поділилися враженням! Раді, що дезодорант-антиперспірант L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport відповідає Вашим очікуванням у співвідношенні ціна-якість. Нехай надає свіжості та впевненості у будь-якому ритмі дня!
- Костянтин Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуКостянтин, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук про дезодорант-антиперспірант для тіла L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport! Раді, що Вам сподобався продукт! Сподіваємось, він і надалі буде ефективним у використанні! Гарного дня!