Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Несмываемая сыворотка L'Oréal Paris Elseve Glycolic Gloss для придания блеска и смягчения волос 150 мл (3600524143909)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Людмила Т***

Представник бренду

Людмила, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук про незмивну сироватку L'Oréal Paris Elseve Glycolic Gloss! Ми щасливі чути, що Ви задоволені результатом та доступною ціною засобу, адже його інноваційна формула з гліколевою кислотою створена для миттєвого ламінування волосини, надання їй інтенсивного дзеркального блиску та захисту від пошкоджень без обтяження. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися неймовірною м'якістю своїх локонів, їхнім доглянутим виглядом та чудовим настроєм щодня!

• Оксана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл

Якби не запах дешевих забійно-солодких парфумів від яких болить голова, засіб був би чудовим. Волосся від нього має доглянутий вигляд, блищить і не пушиться.

Достоинства:
    Волосся гладке без липкості
    Недостатки:
    Тільки для тих, хто любить забійно-солодкі запахи.
      Представник бренду

Оксана, добрий день! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання незмивної сироватки L'Oréal Paris Elseve Glycolic Gloss. Нам приємно, що Ви відзначили доглянутий вигляд волосся, блиск та відсутність пушіння, а також гладкість без липкості. Ми розуміємо, що сприйняття ароматів є суто індивідуальним, і нам дуже шкода, що запах засобу Вам не підійшов. Ваш відгук дуже цінний для нас, і ми передамо його нашій внутрішній команді, адже такі коментарі допомагають покращувати наші продукти.

• Інна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл

Гарний засіб для волосся,прибирає пухнастість.

Достоинства:
    Рекомендую!
    Недостатки:
    Відсутні
      Представник бренду

Інна, вітаємо! Дякуємо за відгук! Щасливі дізнатися, що незмивна сироватка L'Oréal Paris Elseve Glycolic Gloss допомагає прибирати пухнастість і робить волосся гладким та блискучим. Цей засіб дійсно створений, щоб дарувати волоссю здоровий вигляд, м’якість і сяйво без обтяження. Дякуємо, що рекомендуєте наш продукт!

• Вікторія С***

Сподобався

Представник бренду

Вікторія, добрий день! Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що знайомство з L'Oréal Paris Elseve Glycolic Gloss почалося позитивно. Раді чути, що сироватка подарувала Вашому волоссю блиск і м’якість, легко розподіляється, не обтяжує та не залишає липкості. Формула засобу створена для інтенсивного пом’якшення та догляду, допомагаючи Вашому волоссю виглядати здоровим і сяючим щодня. Дякуємо за довіру до L'Oréal Paris!

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл

Беру не вперше.. Гарний запах і сприяє трохи розгладженню волосся (при сушінні волосся феном дайсон). Використовую ще шампунь і кондиціонер цієї серії))

Достоинства:
    Недостатки:
    Не виявила поки
      Представник бренду

Ольга, вітаємо! Дякуємо, що поділилися своєю думкою! Ми в захваті, що незмивна сироватка L'Oréal Paris Elseve Glycolic Gloss Вам підходить і допомагає зробити волосся м’яким та блискучим, особливо при використанні разом із шампунем і кондиціонером цієї серії. Ми раді, що аромат і текстура сироватки також приємні, а ефект розгладження відчувається під час щоденного догляду. Користуйтеся із задоволенням!

• Лілія Б***

Дуже добра!

Представник бренду

Лілія, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що незмивна сироватка L’Oréal Paris Elseve Glycolic Gloss Вам дуже подобається. Вона створена для надання волоссю блиску, м’якості та доглянутого вигляду вже після першого використання. Бажаємо Вам натхнення!

• Елена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл

Сироватка пом'якшує волосся, але ніякого блиску я не отримала. Більше не куплю.

Представник бренду

Елена, доброго дня! Дякуємо за відгук. Нам дуже шкода, що сироватка L'Oréal Paris Elseve Glycolic Gloss не виправдала очікувань у частині надання блиску. Ефект може залежати від початкового стану волосся, його пористості та догляду в комплексі. Для більш вираженого результату ми радимо використовувати сироватку разом з іншими засобами лінійки Glycolic Gloss, адже вони працюють у поєднанні для гладкості, блиску та догляду за волоссям. Бажаємо Вам отримати найкращий результат та гарного дня!

• Яна Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл

Клас, сиворотка мені дуже сподобалась, після неї дуже приємне і м‘яке волосся) в складі такий мілкий шимер, волосся гарно блистить

Достоинства:
    Поки що все подобається
    Недостатки:
    Не знайшла
      Представник бренду

Яна, доброго дня! Щиро дякуємо за відгук! Радіємо, що Вам сподобалась сироватка L'Oréal Paris Elseve Glycolic Gloss. Її формула з гліколевою кислотою дійсно створена для того, щоб надавати волоссю блиску, гладкості та м’якості — і нам дуже приємно, що Ви це відзначили. Бажаємо, щоб Ваше волосся завжди було здоровим та сяючим!

• Аліє
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл

Вкусно пахнет, хватает на долго, все как в описании

Представник бренду

Аліє, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі, що Вам подобається приємний аромат і ефективність сироватки L'Oréal Paris Elseve Glycolic Gloss. Наш продукт дійсно створений, щоб дарувати Вашому волоссю сяйво та м’якість на тривалий час. Гарного дня!

• Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл

Прекрасно справляється зі своєю задачею.Після нього волосся гладеньке.

Достоинства:
    Після нього волосся гладеньке
      Представник бренду

Юлія, вітаємо! Дякуємо за Ваш теплий відгук! Нам дуже приємно знати, що сироватка L'Oréal Paris Elseve Glycolic Gloss дарує гладкість і блиск Вашому волоссю. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам натхнення та краси!

• Галина
    Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл

Доброго дня! Представник бренду так гарно відповідає на коментарі, та питання по всій лінійці товару. Молодці! Я ще не купувала в пошуку, але обов’язково придбаю. 5-ть зірочок за ввічливість, та Ваші відповіді. Дякую)

Представник бренду

Галина, раді вітати! Щиро дякуємо за такі теплі слова - нам надзвичайно приємно отримувати подібні відгуки. Ми завжди прагнемо бути максимально корисними та мріємо, щоб кожен знайшов свого фаворита в лінійці L’Oréal Paris. Будемо раді, якщо сироватка Elseve Glycolic Gloss стане для Вас таким відкриттям! Бажаємо Вам чудового дня!