Топи продажів

Отзывы покупателей о Увлажняющий бальзам для волос L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Pure для жирного типа волос 200 мл (3600524148898)

Оценка пользователей 4.88/5
  • Оксана К***

Використовую бальзам в парі з шампунем, цієї лінії. Результат не перевершений.

Достоинства:
    Якість.
    Недостатки:
    Немає.
      Представник бренду

Оксана, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук про зволожувальний бальзам L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Pure! Ми щасливі чути, що Ви використовуєте його в парі з шампунем цієї ж серії та отримуєте неперевершений результат. Комплексний догляд із саліциловою та гіалуроновою кислотами - це дійсно найкраще рішення, щоб зберегти свіжість шкіри голови та забезпечити інтенсивне зволоження волосся по всій довжині без обтяження. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися красою своїх доглянутих локонів та чудовим настроєм!

• Ігор Г***

Гарний товар

Представник бренду

Ігор, доброго дня! Щиро дякуємо за високу оцінку! Нам дуже приємно, що зволожувальний бальзам L’Oréal Paris Elseve Hyaluron Pure виправдав Ваші очікування. Він допомагає зволожити довжину волосся без обтяження, залишаючи його свіжим, м’яким та легким! Користуйтеся тільки із задоволенням! Гарного дня!

• Олександр

После этого бальзама (в комбинации с таким же шампунем) волосы действительно жирнятся меньше в течение дня. При использовании одного только шампуня этой же серии эффект менее выражен.

Представник бренду

Олександр, доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання бальзаму L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Pure. Дуже приємно чути, що поєднання з шампунем цієї серії допомагає зменшити жирність волосся протягом дня. Дійсно, для досягнення найкращого ефекту рекомендуємо використовувати засоби серії комплексно - шампунь і бальзам взаємно підсилюють дію один одного. Бажаємо Вам гарного настрою та ще більше приємних результатів від догляду за волоссям!

• Татьяна О***

Особисто мені цей бальзам так собі сподобався. Більше підходить інша марка, то ж експеримент не повторюватиму. Але це моя суб'єктивна думка. Волосся, шкіра голови, вподобання в кожного свої. Сам продукт не поганий. Просто мені подобається інше.

Достоинства:
    Приємний запах і текстура.
    Недостатки:
    Не мій продукт.
      Представник бренду

Татьяна, добрий день! Дякуємо Вам за відгук про зволожувальний бальзам для волосся L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Pure. Ми поважаємо Вашу чесність і розуміємо, що результат може відрізнятися залежно від індивідуальних особливостей волосся та вподобань. Нам приємно, що Ви відзначили переваги аромату та текстури бальзаму. Ваш коментар обов’язково буде переданий нашій команді, адже думка кожного клієнта важлива для нас. Сподіваємося, що серед інших продуктів L'Oreal Paris Elseve Ви зможете знайти той догляд, який максимально відповідатиме саме Вашим потребам! Гарного дня!

• Вікторія М***

Хороший шампунь, запах чудовий!

Представник бренду

Вікторія, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що зволожувальний бальзам для волосся L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Pure для жирного типу волосся Вам сподобався, і що запах Вам припав до душі. Користуйтеся тільки із задоволенням!

• Ольга

Чудовий бальзам, волосся легше розчісується

Представник бренду

Ольга, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук про зволожувальний бальзам для волосся L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Pure для жирного типу волосся. Для кращого ефекту використовуйте всю лінійку догляду за волоссям Hyaluron Pure. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Тетяна С***

Мені підходить

Представник бренду

Тетяна, добридень. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що зволожувальний бальзам для волосся L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Pure для жирного типу волосся повністю задовольняє Ваші потреби і підходить для Вашого волосся. Дякуємо за Вашу відданість і довіру. Бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися нашими засобами та мати розкішне волосся! Гарного дня!

• Катерина К***

Все дуже сподобалось користуюсь не в перший раз

Добрий день, Катерина. Щиро вдячні за Ваш коментар. Щиро приємно, що зволожувальний бальзам для волосся L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Pure для жирного типу волосся виправдовує Ваші очікування після тривалого користування. Дякуємо за довіру до бренду - L'Oreal Paris. Для найкращого результату використовуйте всю лінійку Elseve Hyaluron Pure. Бажаємо Вам гарного настрою!