- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дружина вже давно користується косметикою даного виробника. Мало, що в цьому розумію, просто купую те, що просять))). Дружині подобається! Купував набір (на фото).
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- поки не чув
Представник брендуОлександр, раді вітати! Дякуємо, що поділилися враженням! Приємно чути, що Ваша дружина задоволена результатом використання гелю L'Oreal Paris Revitalift Filler для очищення та зволоження шкіри. Цей засіб дбайливо очищує, зберігаючи природний баланс шкіри, а регулярне використання допомагає підтримувати її зволоженою та свіжою. Ми раді, що Ви обираєте продукцію нашого бренду і цінуєте її якість!
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний гель для комбінованої шкіри!
Представник брендуНаталія, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що гель L’Oréal Paris Revitalift Filler для очищення та зволоження шкіри підійшов для комбінованої шкіри. Він створений для делікатного очищення без пересушування та підтримання комфортного рівня зволоження, тож раді, що Ви оцінили його дію! Бажаємо Вам чудового дня!
- Юлія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже подобається мені цей гель для вмивання. Він дуже економний, потрібно зовсім маленьку горошинку цього гелю нанести на обличчя, тому його надовго вистачає. Шкіра після нього ніжна та зволожена.
- Достоинства:
- Зволожує, має приємний аромат
- Недостатки:
- не має
Представник брендуЮлія, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук про гель для вмивання L'Oreal Paris Revitalift Filler! Нам неймовірно приємно, що Ви оцінили його економне використання, ніжність і зволоження шкіри після очищення, а також приємний аромат без жодних недоліків. Наша унікальна формула з чистою гіалуроновою кислотою створена для того, щоб ретельно видаляти забруднення, одночасно насичуючи клітини вологою та повертаючи обличчю пружність і свіжість. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися комфортом своєї шкіри та чудовим настроєм!
- Світлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже чудовий,потрібно дуже мало для вмивання, шкіра м'яка і зволожена
- Достоинства:
- Аромат, єкономічність
- Недостатки:
Представник брендуСвітлана, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що гель L'Oreal Paris Revitalift Filler для очищення та зволоження шкіри обличчя Вам підійшов. Його економічна текстура дозволяє використовувати мінімальну кількість для ефективного очищення, а після вмивання шкіра залишається м’якою, зволоженою та приємною на дотик. Бажаємо Вам всього найкращого!
- ТанюшикОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний гель. Дає густу піну. Добре змиває бруд та косметику. Нема відчуття стягнутості та сухості після вмивання, лише відчуття свіжості та чистоти.
- Достоинства:
- Дозатор у вигляді помпи. Форма пляшки зручна.
- Недостатки:
Представник брендуТанюшик, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що гель L'Oreal Paris Revitalift Filler для очищення та зволоження шкіри приносить Вам комфорт і свіжість після вмивання, а також зручно використовувати завдяки помпі. Ваші позитивні враження — наша найкраща мотивація!
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Немного нужно, не стягивает и не сушит кожу, рекомендую
Представник брендуІрина, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що гель L'Oreal Paris Revitalift Filler Вам підходить і що він забезпечує комфортне очищення та зволоження шкіри. Ваші рекомендації дуже важливі для нас! Бажаємо Вам всього найкращого!
- ТаняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гель очень экономный, нужно совсем немного для одного умывания, не пересушивается.
Представник брендуТаня, раді вітати. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що гель L'Oreal Paris Revitalift Filler Вам сподобався. Дійсно, завдяки своїй економічності та зволожуючим властивостям, він ідеально підходить для щоденного використання. Сподіваємося, що й надалі він даруватиме Вам відчуття свіжості та комфорту!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подразнення не викликало. Гарна якість.
- Достоинства:
- Задоволена
- Недостатки:
Представник брендуНаталія, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що гель L'Oréal Paris Revitalift Filler для очищення та зволоження шкіри обличчя виправдав Ваші очікування і не викликав подразнення. Формула засобу створена для дбайливого очищення, інтенсивного зволоження та підтримки комфорту шкіри, залишаючи її свіжою, гладенькою та доглянутою щодня. Щасливі, що якість продукту Вас задовольнила, і дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris для щоденного догляду!
- Єлена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся вже тиждень, подобається, з очищенням справляється.
- Достоинства:
- гарно пахне
Представник брендуЄлена, доброго дня! Щиро вдячні Вам за коментар. Ми щасливі почути Вашу думку щодо гелю L'Oreal Paris Revitalift Filler для очищення та зволоження шкіри обличчя. Раді, що засіб Вам сподобався та підійшов! Бажаємо Вам краси!
- Ангеліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер.
- Достоинства:
- Приємний аромат, добре піниться, легко змивається.
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Ангеліна. Щиро вдячні Вам за коментар. Дякуємо за таку високу оцінку гелю L'Oreal Paris Revitalift Filler для очищення та зволоження шкіри обличчя, ми це цінуємо. Бажаємо Вам чудового настрою!