Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Стойкая крем-краска для волос L'Oreal Paris Excellence Creme 5U Универсальный светло-каштановый 192 мл (3600524167028)

Оценка пользователей 4.61/5
  • Іоланта Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: 6U Универсальный темно-русый Excellence L’Oreal Paris

Фарбубсь цією фарбою багато років, подобається якість, гарна маска, все , що потрібно , є в наборі

Представник бренду

Іоланта, доброго дня! Щиро дякуємо за Вашу багаторічну відданість бренду та чудовий відгук про стійку крем-фарбу L'Oreal Paris Excellence Creme у витонченому універсальному відтінку 6U. Нам неймовірно приємно знати, що Ви протягом багатьох років задоволені високою якістю продукту, повною комплектацією набору для фарбування та нашою фірмовою живильною маскою, яка робить волосся м'яким, блискучим та доглянутим! Бажаємо Вам гарного настрою!

• Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: 7UC Универсальный медный Excellence Creme L'Oreal Paris

Стійка краска, гарний колір, мені пасує. Гарна ціна

Представник бренду

Наталія, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук про фарбу L'Oreal Paris Excellence Creme! Ми в захваті, що відтінок 7UC ідеально Вам пасує, а стійкість кольору та приємна ціна виправдали всі очікування. Наша інноваційна формула з універсальним підтоном створена саме для того, щоб гармонійно підлаштовуватися під будь-який тон шкіри та дарувати волоссю розкішне сяйво. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися красою своїх локонів та чудовим настроєм!

• Ірина І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: Excellence Crème Universal Nudes 9U Универсальный очень светло-русый

Дуже сподоболась: м'яка та гарне зафарбовує сівину

Представник бренду

Ірина, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук про крем-фарбу L'Oreal Paris Excellence Crème Universal Nudes! Нам неймовірно приємно, що Ви задоволені результатом, а відтінок 9U подарував Вам м'якість та бездоганне зафарбовування сивини. Наша унікальна безаміачна формула з потрійним доглядом розроблена зі спеціальним універсальним рефлектом, який гармонійно підлаштовується під будь-який підтон шкіри та забезпечує природний, сяючий колір. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися розкішним виглядом свого волосся та чудовим настроєм!

• Катерина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: Excellence Crème Universal Nudes 3U Универсальный темно-каштановый

Я не задоволена по фарбувала волосся а воно чорне! хоча мало бути темно-каштанове

Недостатки:
    не той колір
      Представник бренду

Катерина, добрий день! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок! Нам щиро прикро, що результат фарбування не виправдав Ваших очікувань і замість бажаного темно-каштанового кольору волосся стало занадто темним. Хочемо зазначити, що відтінок 3U (Універсальний темно-каштановий) є одним із найнасиченіших у палітрі лінійки Excellence Universal Nudes, і оскільки його формула містить унікальний мікс пігментів (попелястого, золотистого та переливчастого) для адаптації під будь-який тон шкіри, на пористому, сухому або раніше фарбованому волоссі темні мікрочастинки могли проявитися надмірно інтенсивно та глибоко. Кінцевий колір завжди є суто індивідуальним результатом, який залежить від початкової бази, товщини пасом та наявності попереднього штучного пігменту в структурі волосини, проте оскільки формула цієї фарби не містить аміаку, насиченість кольору обов'язково пом’якшиться, і він стане помітно світлішим та каштановим вже після кількох миттів голови. Ми обов’язково передамо Ваші зауваження щодо невідповідності очікуваного кольору нашій внутрішній команді!

• Саїда С***

У мене 4U і теж майже чорне волосся

• Тетяна У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: Excellence Crème Universal Nudes 1U Универсальный черный

Використовувала згідно інструкції, але здивована тим, що мої 3 сиві волосини залишилися абсолютно незафарбованими! Це як так?

Достоинства:
    Недостатки:
    Не відповідає опису
      Представник бренду

Тетяна Усенко, доброго дня! Щиро дякуємо Вам за зворотний зв’язок щодо стійкої крем-фарби для волосся L'Oreal Paris Excellence Crème Universal Nudes 1U Універсальний чорний. Нам шкода, що результат фарбування не повністю виправдав Ваші очікування. Стійкість і покриття сивини можуть залежати від індивідуальних особливостей волосся : зокрема структури, товщини та ступеня «скляності» сивого волосся. Навіть невелика кількість сивини іноді може потребувати більш ретельного нанесення або збільшеного часу витримки в межах інструкції. Для кращого результату важливо рівномірно та достатньо щільно наносити фарбу саме на сиві ділянки, ретельно опрацьовуючи корені, а також не скорочувати рекомендований час витримки. Якщо окремі волосини залишилися незафарбованими, рекомендуємо під час наступного фарбування приділити їм особливу увагу та переконатися, що вони повністю покриті сумішшю під час нанесення. А також перед фарбуванням не використовувати глибоке живлення волосся, щоб пігмент міг добре зафіксуватися на сивому волосся. Бажаємо Вам завжди ідеального результату фарбування та доглянутого, рівномірного кольору волосся!

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: 5U Универсальный светло-каштановый Excellence L’Oreal Paris

Ок

Представник бренду

Наталія, раді вітати! Щиро дякуємо за Вашу високу оцінку! Нам надзвичайно приємно, що крем-фарба L'Oreal Paris Excellence Creme у відтінку 5U порадувала Вас результатом. Ми розробили серію Universal Nudes без аміаку зі спеціальним поєднанням холодних та теплих пігментів, щоб колір ідеально адаптувався до будь-якого підтону шкіри та виглядав максимально природно. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися розкішним виглядом і м'якістю Вашого волосся!

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: Excellence Crème Universal Nudes 8U Универсальный светло-русый

Все чудово

Представник бренду

Наталія, добрий день! Щиро дякуємо за Вашу оцінку! Нам неймовірно приємно знати, що фарбування відтінком 8U лінійки Excellence Universal Nudes пройшло чудово. Ми розробили цю універсальну серію без аміаку зі спеціальним поєднанням холодних та теплих пігментів, щоб колір ідеально адаптувався до будь-якого підтону шкіри та виглядав максимально природно. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися розкішним виглядом та м'якістю Вашого волосся, користуйтеся з великим задоволенням!

• Тетяна У***

Швидка доставка

Представник бренду

Тетяна, добрий день! Щиро дякуємо за Вашу високу оцінку! Нам неймовірно приємно, що Ви задоволені якістю та доступністю нашої фарби L'Oreal Paris Excellence Crème Universal Nudes. Бажаємо Вашому волоссю завжди залишатися шовковистим, а кольору - бездоганним. Користуйтеся з великим задоволенням!

• Оксана Т***

Нормальна фарба, але мені по тону не підійшла.

Представник бренду

Оксана, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Ми розуміємо, що підібрати ідеальний відтінок фарби буває непросто, адже результат фарбування залежить від початкового кольору та структури волосся. Радимо звернути увагу на каталоги з прикладами пасм в офлайн-точках продажу - це може допомогти більш точно обрати бажаний тон у майбутньому. Ми цінуємо Вашу увагу до продукту і сподіваємося, що наступний вибір Вас порадує ще більше!

• Игорь Ш***

после покраски волосы черные как воронье крыло, хотя краска заявлена как светло-каштановая. до этого покупали краску этого же производителя, только на тон темнее, разницы после покраски не заметил вообще. со временем краска вымывается и тогда приобретает каштановый цвет, но вот незадача - нужно опять красится, так как уже снова отросли корни.

Достоинства:
    равномерно окрашивает
    Недостатки:
    не соответствует заявленному цвету
      Представник бренду

Игорь, добрий день! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання фарби L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes. Нам дуже прикро, що результат виявився значно темнішим, ніж Ви очікували, адже ми розуміємо, наскільки це важливо, особливо коли Ви звикли до певного відтінку. Відтінки цієї лінійки мають високу насиченість пігменту та універсальну нейтральну базу, тому на раніше фарбованому або пористому волоссі вони можуть проявлятися інтенсивніше, ніж на упаковці. Якщо Ви прагнете якнайшвидше прибрати зайву темряву, ми щиро радимо звернутися до професійного колориста, адже за законами колористики "фарба фарбу не освітлює": самостійне нанесення світлого тону поверх темного лише підкреслить різницю між натуральним коренем та довжиною. Фахівець допоможе безпечно вимити зайвий пігмент без шкоди для якості волосся. На майбутнє, щоб уникнути подібної щільності, радимо обирати відтінки на один або два рівні світліші, наприклад, номер 6 (Темно-русявий) або 7 (Русявий). Також рекомендуємо звернути увагу на нашу лінійку Preference: її гелева текстура створює більш прозорий та багатогранний колір, що допоможе отримати бажану глибину без ефекту перенасичення. Ми обов’язково передамо Ваш відгук команді бренду, адже Ваш зворотний зв’язок допомагає нам ставати кращими. Дякуємо, що обираєте нас, і бажаємо Вам лише вдалих результатів у майбутньому!

• Жанна О***

Мені подобається ця фарба, гарно зафарбовує сивину, не пече шкіру голови, волосся після фарбування м'яке, блискуче. А колір волосся просто сяюче золото. Дуже задоволина!!!

Достоинства:
    Фарбування дуже комфортне
      Представник бренду

Жанна, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що стійка крем-фарба для волосся L'Oreal Paris Excellence Creme у відтінку 7UC подарувала Вам сяючий золотистий відтінок, зафарбувала сивину та зробила волосся м’яким і блискучим. Раді, що фарбування було комфортним і Ви залишилися задоволені результатом – Ваші слова надихають!

• Галина Л***

Користуюсь постійно, гарно зафарбовує сивину, результатом і кольором задоволена.

Достоинства:
    якісна фарба
      Представник бренду

Галина, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що L'Oreal Paris Excellence Crème Universal Nudes у відтінку 8U Вам сподобалась і результат із зафарбовуванням сивини та кольором повністю задовольнив очікування. Ми щасливі, що якість фарби відповідає Вашим стандартам та допомагає підтримувати красивий, доглянутий вигляд волосся!

• Олена Х***

Дякую продавцю за швидку доставку

Представник бренду

Олена, добрий день! Дякуємо за Вашу високу оцінку! Нам дуже приємно чути, що L'Oreal Paris Excellence Crème Universal Nudes 9U Вам сподобалася. Ця стійка крем-фарба створена для рівномірного та насиченого кольору, з ефективним зафарбовуванням сивини та доглядом за волоссям завдяки зміцнюючій формулі. Ваш відгук дуже цінний для нас!

• Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: 5UR Универсальный красный Excellence L’Oreal Paris

Хороша

Представник бренду

Наталія, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що стійка крем-фарба для волосся L'Oreal Paris Excellence Crème у відтінку 5UR виправдала Ваші очікування. Її формула створена для рівного, насиченого кольору та тривалого сяяння волосся, а також дбайливо піклується про його структуру. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris! Бажаємо Вам гарного дня!

• Альона З***

Найкраща фарба.
    Колір довго тримається.

Представник бренду

Альона, добридень! Дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що стійка крем‑фарба для волосся L'Oreal Paris Excellence Crème Universal Nudes у відтінку 3U Універсальний темно‑каштановий стала для Вас найкращою. Її формула створена для того, щоб дарувати насичений, рівний колір, тривале покриття та допомагати зберегти його яскравість протягом довгого часу. Дякуємо, що обираєте L'Oreal Paris і ділитеся своїм досвідом!

• Олена Ч***

Гарна якість. Приємна ціна. Швидка доставка

Достоинства:
    Приємна ціна
    Недостатки:
    Не знайшла
      Представник бренду

Олена, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що фарба L’Oreal Paris Excellence Creme у відтінку 7UC подарувала Вам гарний результат. Вона створена для стійкого, насиченого кольору та інтенсивного живлення волосся. Ваш досвід надихає нас! Користуйтеся тільки із задоволенням!

• Олена В***

Фарба м'яка, добре наноситься , не тече, стійкість середня, волосся виглядає доглянутим, в комплекті з фарбою дуже файний бальзам, якого вистачає на декілька використань.

Достоинства:
    Гарний варіант для самостійного фарбування
      Представник бренду

Олена, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук про крем-фарбу L'Oreal Paris Excellence Crème Universal Nudes у відтінку 8U Універсальний світло-русявий. Приємно чути, що фарба м’яка, легко наноситься, а Ваше волосся після фарбування виглядає доглянутим. Щоб підтримувати стійкість кольору та блиск волосся між фарбуваннями, радимо спробувати шампунь L'Oreal Paris Elseve Color-Vive, який спеціально розроблений для фарбованого волосся. Бажаємо Вам завжди відчувати себе впевнено та насолоджуватися чудовим відтінком волосся!

• Лідія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: Excellence Crème Universal Nudes 2U Универсальный очень темно-каштановый

Темно-каштоновий виглядає як чорний(((
    Все інше - супер. Зірочка за якість, за шампунь і за маску. Сивину трішки не зафарбувало(
    Хотілося б знайти аналогічну маску для волосся, бо, здається, весь секрет блиску волосся після фарбування саме в ній.

Достоинства:
    Якість, акційна ціна)
    Недостатки:
    Темно-каштоновий виглядає як чорний(((
      Представник бренду

Лідія, доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм відгуком про фарбу L’Oréal Paris Excellence Crème Universal Nudes у відтінку 2U Універсальний дуже темно-каштановий. Нам шкода, що результат виглядав темніше, ніж очікувалось. Відтінок 2U має дуже темно-каштановий тон, який близький до чорного, але при цьому має трохи м’якший пігмент, а кінцевий колір залежить також від природного відтінку волосся, його стану та попередніх фарбувань, що могло вплинути на більш насичений ефект. L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes - це стійка фарба без аміаку, яка зазвичай забезпечує тривалий результат і повне зафарбовування сивини, але це може залежати від кількох факторів: структури Вашого волосся, відсотка сивини чи частоти миття. Як альтернативу, якщо Вам важлива максимальна стійкість і покриття сивини, радимо звернути Вашу увагу на нашу аміачну стійку фарбу L'Oreal Paris Excellence Crème - ссылка. Щодо маски для волосся, на жаль, вона доступна лише у наборі з фарбою Excellence Crème і розроблена спеціально для закріплення кольору, живлення та блиску волосся після фарбування. Для догляду та додаткового блиску рекомендуємо звернути увагу на серію Elseve, наприклад ламінуючу маску для фарбованого та мелірованого волосся з екстрактом півонії та UV-фільтром "Експерт кольору". Ми обов’язково передамо Ваш відгук команді бренду і бажаємо, щоб наступні фарбування приносили бажаний колір та задоволення від результату!

• Вол М***

Представник бренду

Вол Мер, добридень! Щиро дякуємо за Вашу оцінку! Раді, що фарба L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes сподобалась Вам. Формула без аміаку дійсно забезпечує щадний догляд за волоссям, зберігаючи його здоровим та блискучим. Раді, що якість фарби Вас задовольняє, і бажаємо завжди отримувати приємний результат від фарбування!

• Яна П***

Колір супер

Представник бренду

Яна, добрий день! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Раді чути, що колір 7UC Універсальний мідний фарби L'Oreal Paris Excellence Creme Вам сподобався. Нехай новий образ дарує тільки позитивні враження та всього Вам найкращого!

• Горна Л***

Фарба чудова, користуюся з задоволенням.

Представник бренду

Лідія, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі чути, що стійка крем-фарба L'Oreal Paris Excellence Creme у відтінку 6U Універсальний темно-русявий повністю Вас задовольняє. Ця фарба не лише забезпечує насичений і рівний відтінок, але й дбає про волосся завдяки зміцнюючій формулі з доглядовими компонентами, щоб після фарбування локони залишалися м’якими, блискучими та шовковистими. Ми дуже раді, що Ви оцінили якість продукту та комфорт його використання. Гарного дня!

• Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 192 мл. Оттенок: Excellence Crème Universal Nudes 4U Универсальный каштановый

Супер!

Достоинства:
    Кпчество, цена
      Представник бренду

Дмитро, вітаємо! Дякуємо Вам за такий теплий та позитивний відгук про стійку крем-фарбу L'Oreal Paris Excellence Crème Universal Nudes у відтінку 4U. Дуже приємно чути, що фарба повністю виправдала Ваші очікування! Лінійка Universal Nudes створена саме для того, щоб дарувати природний, універсальний колір із гарним покриттям та доглядом під час фарбування, тому раді, що результат Вам сподобався. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris!

• Олена П***

Гарна фарба

Представник бренду

Олена, раді вітати! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Ми в захваті, що фарба L'Oreal Paris Excellence Crème Universal Nudes у відтінку 4U Вам сподобалася. Сподіваємося, вона й надалі даруватиме Вашому волоссю насичений колір і природний блиск! Бажаємо Вам гарного настрою!

• Віктор К***

Ок дякую

Представник бренду

Віктор, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі дізнатися, що стійка крем-фарба L'Oreal Paris Excellence Creme у відтінку 7UC Універсальний мідний Вам підійшла. Вона забезпечує насичений, блискучий відтінок та потрійний догляд, щоб Ваше волосся виглядало здоровим і доглянутим! Бажаємо Вам гарного дня!

• Дмитрий В***

Представник бренду

Дмитрий, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що стійка крем-фарба для волосся L'Oreal Paris Excellence Creme у відтінку 5UR Універсальний червоний Вам сподобалась. Ця фарба забезпечує інтенсивний колір, 100% покриття сивини та насичений відтінок, а завдяки щіточці зручно наноситься прямо з флакона. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Світлана В***

Добре зафарбовує сивину,але затемний для каштанового

Представник бренду

Світлана, вітаємо! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями про L’Oréal Paris Excellence Crème Universal Nudes у відтінку 4U Універсальний каштановий. Нам приємно, що фарба добре впоралася із зафарбуванням сивини. Ця фарба має делікатну безаміачну формулу, тому колір може виглядати трохи насиченішим одразу після фарбування, але поступово - після кількох миттів -він стане м’якшим і природнішим. Якщо Ви бажаєте трохи світліший результат наступного разу, радимо обрати відтінок 5U Універсальний світло-каштановий із тієї ж лінійки - він забезпечує такий самий догляд і стійкість, але з більш світлим нюансом кольору. Бажаємо Вам чудового результату та доглянутого волосся разом із L’Oréal Paris!

• Елена

Представник бренду

Елена, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі, що стійка крем-фарба L'Oreal Paris Excellence Creme у кольорі 5UR Універсальний червоний Вам сподобалася. Вона створена для насиченого, рівного кольору з доглядовими компонентами, які допомагають зберегти волосся м’яким і блискучим. Нам дуже приємно, що продукт виправдав Ваші очікування!

• Ірина

Купую не перший рік. Я - блондинка. Влітку беру 8, взимку-9. Тримаю 20+10 хвилин , як вказано. Колір дуже світлий, потім під сонцем( я ходжу кожен день десь не менше години) ще світліше- яскравий блонд без жовтого відтінку. .
    Знайомі кажуть, що дуже красиво виглядає волосся і питають який колір беру.
    Я сама теж дуже задоволена цією фарбою.

Достоинства:
    Колір і зручність використання
      Представник бренду

Ірина, доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм відгуком про стійку крем-фарбу для волосся L'Oreal Paris Excellence Crème Universal Nudes 8U. Нам приємно чути, що Ви залишаєтеся задоволені кольором та зручністю використання, а Ваш блонд виглядає яскраво та без жовтизни. Щоб підтримувати блиск і здоров’я волосся після фарбування, можна спробувати шампунь L'Oreal Paris Elseve Color Vive для фарбованого волосся, який допомагає зберегти насиченість кольору та доглядає за локонами. Бажаємо Вашому волоссю сяяти красою та здоров’ям щодня!

• Таня П***

Користуюсь давно

Представник бренду

Таня, добрий день! Щиро дякуємо Вам за відданість L’Oréal Paris Excellence Crème Universal Nudes! Дуже приємно знати, що Ви користуєтесь нашою фарбою вже давно та залишаєтесь задоволені результатом. Нехай фарба і надалі дарує Вам насичений стійкий колір та доглянуте волосся!

• ирина л***

Швидка доставка

Достоинства:
    Зафарбовує сивину не пошкоджує волосся,колір натуральний
      Представник бренду

Ирина, добридень! Дякуємо Вам за відгук про стійку крем-фарбу для волосся L'Oreal Paris Excellence Crème Universal Nudes! Дуже приємно, що результат фарбування відповідає Вашим очікуванням: волосся виглядає природно, колір виходить натуральним, а сивина зафарбовується без шкоди для якості волосся. Ваші враження для нас дуже цінні!

• Валентина Б***

Волосся блищить. Але "Універсальний каштановий" у мене чорний. Завжди користувалась L'Oreal Paris Preference. Вона, звичано дорожче. Це була помилка.

Представник бренду

Валентина, доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук про фарбу для волосся L'Oréal Paris Excellence Crème Universal Nudes у відтінку 4U Універсальний каштановий. Нам дуже прикро, що результат фарбування виявився темнішим, ніж Ви очікували. Ми розуміємо Ваше розчарування. Формули Excellence Universal Nudes та Préférence дійсно відрізняються як за інтенсивністю пігменту, так і за принципом дії. Préférence це стійка фарба створена для більш яскравих, насичених відтінків із тривалим сяйвом, тоді як Excellence Universal Nudes — це фарба, що не містить аміаку та має палітру природних, нейтральних кольорів. Відтінок 4U має бути глибоким натуральним каштановим, але на деяких типах волосся, особливо пористому або раніше фарбованому, колір може вийти візуально темнішим, ближчим до чорного — це пов’язано з тим, як волосся сприймає і накопичує пігмент. Такий ефект, як правило, поступово пом’якшується після кількох миттів голови. А щоб у майбутньому уникнути подібних ситуацій, рекомендуємо виконувати тест на пасмі або звернутися до майстра перед вибором відтінку. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Ваш зворотний зв’язок дійсно важливий для нас!

• Лідія П***

Та ж проблема((((
      Замість темнокаштанового - ЧОРНИЙ(((

• Оксана

Моя улюблена покищо.
    Дякую,все чудово

Представник бренду

Оксана, добрий день! Щиро дякуємо за відгук! Нам дуже приємно знати, що відтінок 7UC став Вашим улюбленим. Раді чути, що результат фарбування Вас повністю задовольнив. Дякуємо за довіру до L'Oréal Paris! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Аліна З***

фарба хорошої якості

Достоинства:
    Все чудово
      Представник бренду

Аліна, добридень! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді, що крем-фарба L'Oréal Paris Excellence Crème Universal Nudes 1U виправдала Ваші очікування. Якість і стійкий результат – саме те, на що ми орієнтуємося. Сподіваємось, наступне фарбування також принесе Вам лише позитивні враження!

• Леся М***

Добре.

Представник бренду

Леся, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук про L'Oréal Paris Excellence Crème Universal Nudes у відтінку 1U Універсальний чорний! Нам дуже приємно, що фарба Вам підійшла. Сподіваємося, що результат і надалі тішитиме Вас насиченим кольором, доглянутим волоссям та стійкістю. Гарного настрою!

• Лариса В***

Дуже люблю цю фарбу для волосся, вона дає дуже красивий червоний колір волосся, який добре тримається до наступного фарбування, а ще просто шикарна масочка і так як у мене не довге волосся, її так само вистачає до наступного фарбування.

Достоинства:
    Без аміачна, дає красивий колір, гарна маска і доволі зручна в нанесенні.
    Недостатки:
    Трохи фарбує рушник, але в порівнянні з іншими фарбами цей ефект доволі не тривалий, та і відіпрати рушник можна без проблем.
      Представник бренду

Лариса, добридень! Щиро дякуємо за такий змістовний і теплий відгук про L'Oréal Paris Excellence Creme 5UR! Дуже раді, що фарба дарує саме той відтінок, якого Ви очікуєте, довго тримається та приємна у використанні. Окремо приємно чути про позитивні враження від маски — це важлива частина комплексу догляду. Раді бути частиною Вашого догляду!

• Мирослава Б***

Гарна фарба і догляд за волоссям
    Волосся наповнене після неї.

Достоинства:
    Все в коплекті рукавички шампунь маска
      Представник бренду

Мирослава, раді вітати! Щиро дякуємо за відгук! Дуже раді, що фарба L'Oréal Paris Excellence Creme Вам сподобалась і забезпечила догляд та гарний результат. Комплект з рукавичками, шампунем і маскою створений для максимально комфортного та дбайливого фарбування вдома. Дякуємо за довіру!

• Мирослава Б***

Вперше фарбувала сама і задоволена
      Колір темніший ніж очікувала
      Але мені подобається