Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Антивозрастная сыворотка L’Oréal Paris Возраст Эксперт Коллаген для кожи лица 30 мл (3600524185398)

Оценка пользователей 4.4/5
  • Олена Л***

Мені сподобалась,я ще одну замовила.

Представник бренду

Олена, добрий день! Щиро дякуємо за Вашу довіру та повторне замовлення! Нам неймовірно приємно, що антивікова сироватка L’Oréal Paris Вік Експерт Колаген так сильно Вам сподобалася. Ця формула створена з активним колагеном спеціально для того, щоб глибоко зволожувати шкіру, покращувати її еластичність, розгладжувати зморшки та повертати обличчю молодий та свіжий вигляд. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися красою та квітучим виглядом Вашої шкіри, чудового дня та всього найкращого!

• Інна П***

Супер, просто обличчя сяє від неї. Рекомендую.

Представник бренду

Інна, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що антивікова сироватка L’Oréal Paris Вік Експерт Колаген подарувала Вашій шкірі омріяне сяйво та свіжість. Ми розробили цю формулу для того, щоб вона активно зміцнювала структуру епідермісу та повертала обличчю молодий вигляд, тому Ваша рекомендація - найкраща нагорода для нашої команди!

• Ирина Л***

Ефект свежести и снятия усталости мгновенный !!! Мне 45 годиков так паспорт пишет, есть ребёнок которому в апреле 5 лет будет, не поседа всё кругом бегом ,и за ним , и дрова пилить готовить стирать убирать всё сама , устаю , всё сказывается на лице не смотря на то что мне пожизненно 15 годиков , сыворотка действует сразу, лицо свежее отдохнувшее на вид . За такую цену результат удивительный!!!

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
      Представник бренду

Ирина, раді вітати! Дякуємо за такий щирий і детальний відгук! Ми раді, що антивікова сироватка L’Oréal Paris Вік Експерт Колаген подарувала Вам миттєве відчуття свіжості та відпочилого вигляду шкіри. Чудово, що ефект відчувається навіть у щоденній метушні та активному ритмі життя. Ваш позитив надихає нас! Користуйтеся із задоволенням!

• Ірина С***

Типу гелеподібної водички.
    Результату ніякого і навіть коли нанести також.

Представник бренду

Ірина, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук про антивікову сироватку L’Oréal Paris Вік Експерт Колаген. Нам щиро шкода, що засіб не виправдав Ваших очікувань. Формула цієї сироватки містить колагенові пептиди, аденозин та гіалуронову кислоту, які спрямовані на покращення пружності, зволоження та зміцнення шкіри. Оскільки ці активні компоненти діють поступово, ефект не є миттєвим - помітні зміни зазвичай з’являються після регулярного застосування протягом кількох тижнів(4-8). Щоб підсилити результат і забезпечити більш глибоке зволоження, рекомендуємо після сироватки наносити антивіковий крем L’Oréal Paris Вік Експерт Колаген - ці продукти розроблені для спільного використання, аби забезпечити оптимальний догляд та накопичувальний ефект. Ми вдячні, що поділилися своїми враженнями - Ваш досвід важливий для нас і допомагає вдосконалювати формули наших засобів.

• Євгенія Н***

Спасибо за товар. Неделю использования улучшилась кожа лица,стала более ровной,даже шрамик на лице стал менее заметный,что меня приятно удивило.

Представник бренду

Євгенія, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми щиро щасливі, що антивікова сироватка L’Oréal Paris Вік Експерт Колаген сприяє помітному покращенню стану шкіри. Ваша відзначена зміна тону та згладження нюансів — саме той ефект, на який ми орієнтувалися при створенні засобу. Дякуємо, що поділилися враженнями та обираєте L’Oréal Paris!

• Маргарита П***
    Продавец: Rozetka

Кожа лица начинает сиять и выглядит подтянутой даже при сильной усталости уже через неделю. А мне уже 59 лет.

Достоинства:
    Кожа лица начинает сиять и выглядит подтянутой. Даже когда ты устала и не доспала.
      Представник бренду

Маргарита, раді вітати! Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що антивікова сироватка L’Oréal Paris Вік Експерт Колаген допомагає Вашій шкірі сяяти та виглядати підтягнутою навіть у моменти втоми. Ваші слова — найкраща нагорода для нас. Бажаємо Вам і надалі насолоджуватися здоровим і сяючим виглядом шкіри!