- Олеся М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Допомагає
Представник брендуОлеся, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно знати, що кондиціонер L'Oreal Paris Elseve Growth Booster допомагає Вам у догляді за волоссям. Ця потужна формула, збагачена біотином, вітаміном B5 та аргініном, створена спеціально для того, щоб зміцнювати волокно кожної волосини по всій довжині, зменшувати ламкість, полегшувати розчісування та ефективно боротися з випадінням. Бажаємо Вашим пасмам завжди залишатися сильними, густими та здоровими!
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зіпсували з мамою волосся засобами цих трьох серій. Кінци зістрігли, перейшли на професійну лінійку Лореаль, що з часом виправило якість волосся.
- Недостатки:
- Псує волосся, пересушує
Представник брендуГанна, добрий день! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам щиро шкода, що засоби лінійки L'Oreal Paris Elseve Growth Booster залишили у Вас такі враження - розуміємо, наскільки це може засмучувати, особливо коли мова йде про стан волосся. Підбір догляду за волоссям є дуже індивідуальним і залежить від багатьох факторів: початкового стану волосся, рівня пошкодження, типу шкіри голови, а також поєднання з іншими засобами у рутині. Лінійка Growth Booster спрямована на зміцнення волосся та зменшення ламкості, тому формули можуть містити активні компоненти, які працюють на укріплення структури волосини. Водночас, якщо волоссю більше потрібне інтенсивне зволоження або живлення, а не зміцнення, може виникати відчуття сухості чи жорсткості. Також подібний ефект може з’являтися, якщо волосся вже було пошкоджене або зневоднене - у такому випадку воно потребує більш м’яких, відновлювальних і живильних формул. Саме тому важливо підбирати догляд відповідно до актуальних потреб волосся та, за можливості, комбінувати засоби (наприклад, додавати зволожувальні маски або незмивний догляд). Дякуємо за Ваш відгук - він дуже цінний для нас, і ми обов’язково передамо його нашій команді. Бажаємо Вам знайти ідеальний догляд, який буде повністю відповідати потребам Вашого волосся та даруватиме лише комфортні враження!
- Валентина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замечательный кондиционер,со своей задачей справляется на все 100
- Недостатки:
Представник брендуВалентина, добрий день! Дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що кондиціонер L'Oreal Paris Elseve Growth Booster повністю виправдав Ваші очікування та ефективно допомагає боротися з випадінням і ламкістю волосся. Раді, що продукт справляється зі своєю задачею на всі 100% і залишає волосся доглянутим та здоровим!
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кондиціонер Шампунь клас
Представник брендуОлексій, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що кондиціонер L’Oréal Paris Elseve Growth Booster Вам сподобався. Його формула розроблена для зміцнення волосся по довжині, зменшення ламкості та полегшення розчісування без обтяження. Бажаємо Вам ще більше задоволення від догляду!
- Алина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ефекту зовсім ніякого , запаху також
Більше не куплю
Представник брендуАлина, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук. Нам дуже шкода, що кондиціонер L'Oréal Paris Elseve Growth Booster не виправдав Ваших очікувань. Розуміємо Ваше розчарування. Хочемо зазначити, що цей засіб спрямований на зміцнення волосся по довжині та зменшення ламкості завдяки спеціальній формулі з біотином та вітаміном B5. Він не впливає безпосередньо на ріст волосся миттєво, а створює більш сприятливі умови для збереження його щільності та здорового вигляду при регулярному використанні. Водночас варто пам’ятати, що стан волосся та шкіри голови залежить від багатьох факторів - харчування, рівня стресу, догляду за шкірою голови. Для досягнення кращих результатів радимо поєднувати кондиціонер із шампунем із цієї ж серії, а також звернути увагу на живильні маски чи сироватку Elseve, які діють у комплексі. Ми цінуємо Ваш досвід і сподіваємося, що серед наших продуктів Ви зможете знайти той, який найбільше відповідатиме саме Вашим потребам.