Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Освежающий шампунь L'Oreal Paris Elseve Контроль Свежести для склонных к жирности волос и кожи головы 250 мл (3600524224387)

• Олена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Чудовий шампунь. Вирішила спробувати його. Він не гірше за Очищувальний шампунь L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Pure для Жирного типу волосся, який я раніше спробувала. Тепер буду користуватися і тим і тим.Дякую виробнику за такі прекрасні лінійки шампуню, як дійсно приємно мити волосся

Представник бренду

Олена, доброго дня! Щиро дякуємо за такий чудовий, розгорнутий відгук та високу оцінку наших засобів догляду за волоссям!Нам неймовірно приємно, що освіжувальний шампунь L'Oreal Paris Elseve Контроль Свіжості викликав у Вас такі позитивні емоції та склав гідну конкуренцію Вашому попередньому фавориту з лінійки Hyaluron Pure. Наші лабораторії розробляють кожну серію з урахуванням особливих потреб волосся: якщо "Hyaluron Pure" фокусується на глибокому очищенні шкіри голови саліциловою кислотою та зволоженні довжини гіалуроновою, то "Контроль Свіжості" з цитрусовим екстрактом дарує потужний заряд бадьорості, ефективно регулює жирність та продовжує відчуття чистоти у прикореневій зоні. Чергування цих двох прекрасних лінійок - це чудове рішення для підтримання ідеального балансу!

• Дмитро Ч***

Хороший шампунь. Приятный запах. Волос после применения блестящий и свежий

Представник бренду

Дмитро, добрий день! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір нашого освіжувального шампуню L'Oreal Paris Elseve Контроль Свіжості. Ми в захваті, що продукт залишив у Вас такі позитивні враження, а його використання дарує Вашому волоссю здоровий блиск та бездоганний свіжий вигляд. Формула цього засобу, збагачена цитрусовим екстрактом, розроблена спеціально для догляду за схильною до жирності шкірою голови. Вона делікатно, але ефективно усуває забруднення, регулює виділення себуму та підтримує тривале відчуття затишку і чистоти у прикореневій зоні. Раді, що Ви також оцінили його приємний аромат!

• Тетяна Х***

Сподобався.

Представник бренду

Тетяна, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі, що освіжувальний шампунь L'Oreal Paris Elseve Контроль Свіжості Вам сподобався і подарував бажане відчуття чистоти та легкості. Для досягнення максимального результату ми щиро радимо доповнити Ваш догляд бальзамом із цієї ж серії "Контроль Свіжості" - ссылкаЙого легка формула ідеально зволожує та розгладжує волосся по всій довжині, полегшує розчісування та абсолютно не обтяжує пасма. Бажаємо Вашому волоссю завжди залишатися шовковистим та сповненим життєвої сили!

• Ирина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Думала что этот шампунь с каким-то охлаждающим мятным эффектом
    Но не оказалось.

Достоинства:
    Концентрация, качество.
    Недостатки:
      Представник бренду

Ирина, добридень! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі, що Ви оцінили якість нашого шампуню L'Oreal Paris Elseve Контроль Свіжості. Хоча він не має охолоджувального ефекту, його формула спеціально розроблена для глибокого очищення завдяки саліциловій кислоті та цитрусовій олії. Ці компоненти ефективно видаляють забруднення та надлишки себуму, даруючи відчуття чистоти та легкості надовго. Користуйтеся із задоволенням!

• Ольга В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Гарний вибір для щоденного використання

Достоинства:
    Якість, приємний аромат
    Недостатки:
      Представник бренду

Ольга, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі дізнатися, що освіжувальний шампунь L'Oreal Paris Elseve Контроль Свіжості став Вашим вдалим вибором для щоденного використання, ми розробили його формулу з цитрусом та саліциловою кислотою саме для тривалого відчуття чистоти та легкості. Ваша оцінка якості та приємного аромату продукту надихає нас!

• Андрій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Гарна якість за таку ціну.

Представник бренду

Андрій, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви оцінили ефективність та якість шампуню L'Oreal Paris Elseve Контроль Свіжості. Він спеціально розроблений, щоб свіжість волосся трималася довше, регулюючи виділення себуму та даруючи відчуття чистоти й легкості кожного дня. Раді, що продукт виправдав Ваші очікування і став приємним доповненням до Вашого догляду за волоссям!