- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер!!!
- Достоинства:
- Не склеює вії, більший обєм
- Недостатки:
Представник брендуАнна, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук про туш L'Oreal Paris Telescopic Extensionist! Нам неймовірно приємно, що Ви задоволені розкішним об'ємом та ідеальним розділенням вій без склеювання. Наша спеціальна формула та легендарна щіточка створені для того, щоб максимально видовжувати, піднімати та ущільнювати кожну вію від самих коренів без жодних недоліків. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися своїм бездоганним поглядом та чудовим настроєм!
- Юлия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Гарні довгі вії
Представник брендуЮлия, добридень! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам радісно знати, що туш L'Oreal Paris Telescopic Extensionist стала для Вас чудовим вибором і подарувала бажаний ефект красивих та довгих вій. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися своїм заворожуючим поглядом, чудового дня та всього найкращого!
- Любов М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная удлиняющая ресницы тушь
- Достоинства:
- Не осыпается.
- Недостатки:
Представник брендуЛюбов, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що туш L'Oreal Paris Telescopic Extensionist повністю виправдала Ваші очікування та подарувала віям бажане подовження. Ми розробили цю формулу саме для того, щоб Ви могли насолоджуватися бездоганним та виразним поглядом без осипання протягом усього дня. Бажаємо Вам завжди отримувати задоволення від макіяжу та сяяти щодня, користуйтеся із задоволенням!
- Надія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тепер це моя улюблена туш, гарно профарбовує вії, гарно видовжує, не осипається і не відбивається на повіках!
Відколи зняли з виробництва туш Loreal million lashes у зеленій упаковці, не могла знайти таку, яка б мені підійшла, перепробувала безліч варіантів і зараз зупинюсь на цій, вона однозначно стала моїм фаворитом
Представник брендуНадія, добридень! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що після довгих пошуків саме L'Oreal Paris Telescopic Extensionist стала Вашим новим фаворитом. Ми розробили цю туш, щоб дарувати віям екстремальну довжину та чітке розділення без осипання, тому дуже раді, що результат Вас так сильно вразив. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися своїм бездоганним поглядом, користуйтеся із задоволенням!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова для довгих вій))
- Достоинства:
- Не розтікається, не сипеться
Представник брендуОльга, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що туш для вій L'Oreal Paris Telescopic Extensionist стала Вашим вдалим вибором для довгих вій. Ми розробили цю формулу для екстремального подовження та чіткого розділення, щоб Ви могли насолоджуватися бездоганним поглядом без осипання протягом усього дня. Бажаємо Вам завжди сяяти та отримувати задоволення від макіяжу!
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Туш не запакована. Без захисної плівки. Це підробка.
Представник брендуОксана, добрий день! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок! Нам щиро шкода, що Ви розчаровані покупкою. Інформуємо Вас, що пакування продукції категорії декоративної косметики, яка належить до концерну L'Oréal Group мінімізує використання пластику в упакуваннях наших продуктів, саме тому ми не використовуємо захисних плівок та мембран у більшості продукції наших брендів. Компанія відмовилася від целофану на користь турботи про екологію, тому що він не підлягає вторинній переробці. А також для косметичних засобів компанія прагне використовувати у виробництві упаковок біорозкладні матеріали, що знижує негативний вплив на навколишнє середовище. Тому вся наша продукція не містить захисних плівок та мембран. ТОВ «ЛОРЕАЛЬ Україна» вважає, що наша відповідальність залучає наших клієнтів, постачальників та споживачів до нашого процесу трансформації. Ми беремо на себе нові зобов’язання інтегрувати політику сталого розвитку у діяльність наших постачальників, і включаємо розширення можливостей спільнот, з якими ми взаємодіємо, як ключову мету до 2030 року. Ми також запускаємо інноваційний механізм з маркування екологічного та соціального впливу продуктів. Це дозволить нашим споживачам оцінити екологічний та соціальний вплив продуктів, які вони купують, та прийняти обґрунтовані рішення щодо придбання. Якщо Ви маєте додаткові запитання, просимо Вас, зв'язатися з нашим відділом консультування споживачів компанії "Лореаль Україна", через електронну пошту : porada @loreal.com. Після Вашого звернення з Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо. Гарного дня.
- Ольга А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарно видовжує вії
- Достоинства:
- Найкраща туш.
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся вперше саме цією,але дуже задоволена!
- Достоинства:
- Якісна,гарно тримається,не визиває алергію.
Представник брендуОлена, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що перше знайомство з тушшю для вій L'Oreal Paris Telescopic Extensionist виявилося таким успішним. Ми розробили цю формулу для екстремального подовження та чіткого розділення, щоб Ви могли насолоджуватися бездоганним поглядом без подразнень. Бажаємо Вам завжди сяяти та отримувати задоволення від макіяжу!
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена тушшю. "Зняла" вії і довго шукала гарну туш. Чи не обсипається, легко наноситися.
- Достоинства:
- Не обсипається
- Недостатки:
Представник брендуЮлия, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що після нарощування вій Ви обрали саме туш для вій L'Oreal Paris Telescopic Extensionist і залишилися задоволені результатом. Ми розробили цю туш зі спеціальною щіточкою, яка підхоплює кожну вію для максимального подовження та чистого розділення без осипання. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися своїм поглядом!
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Туш без коробки ще можна зрозуміти. Але брендові туші йдуть запаковані завжди. Але те, що туш прийшла без захисної плівки, то вже треш. До речі сьогодні побачила цю саму туш з плівкою. Ну то все ясно...
Представник брендуОксана, добрий день! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок! Нам щиро шкода, що Ви розчаровані покупкою. Більшість магазинів самостійно пакують продукцію в слюду. Це робиться, щоб уникнути тестування з вітрин. Інформуємо Вас, що пакування продукції категорії декоративної косметики, яка належить до концерну L'Oréal Group мінімізує використання пластику в упакуваннях наших продуктів, саме тому ми не використовуємо захисних плівок та мембран у більшості продукції наших брендів. Компанія відмовилася від целофану на користь турботи про екологію, тому що він не підлягає вторинній переробці. А також для косметичних засобів компанія прагне використовувати у виробництві упаковок біорозкладні матеріали, що знижує негативний вплив на навколишнє середовище. Тому вся наша продукція не містить захисних плівок та мембран. ТОВ «ЛОРЕАЛЬ Україна» вважає, що наша відповідальність залучає наших клієнтів, постачальників та споживачів до нашого процесу трансформації. Ми беремо на себе нові зобов’язання інтегрувати політику сталого розвитку у діяльність наших постачальників, і включаємо розширення можливостей спільнот, з якими ми взаємодіємо, як ключову мету до 2030 року. Ми також запускаємо інноваційний механізм з маркування екологічного та соціального впливу продуктів. Це дозволить нашим споживачам оцінити екологічний та соціальний вплив продуктів, які вони купують, та прийняти обґрунтовані рішення щодо придбання. Бажаємо Вам гарного дня!
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Туш хороша. Вона дає саме подовження та розділення. Дуже зручно фарбувати, під корінь класти щітку і розкладати вії віялом. Об'єму з нею немає якогось вау
Представник брендуСвітлана, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви оцінили ефект подовження та зручність нанесення туші L'Oreal Paris Telescopic Extensionist, адже ми розробили її щіточку спеціально для ідеального розділення та витягування вій від самих коренів. Ця серія фокусується саме на створенні витонченого, подовженого та акуратного вигляду. Ваша задоволеність якістю L'Oreal Paris надихає нас!
- Виктория Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер тушь!!! Очень хорошо разделяет реснички, при этом создает длину и изгиб, не скатывается и не осыпается! Качество супер! Рекомендую!
- Достоинства:
- Всё отлично!
- Недостатки:
Представник брендуВиктория, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку якості нашої туші для вій L'Oreal Paris Telescopic Extensionist! Ми щасливі чути, що Ви оцінили її здатність ідеально розділяти вії, створюючи при цьому вражаючу довжину та витончений вигин без осипання протягом дня. Ми цінуємо Вашу довіру! Гарного дня!
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшов незапакований. Без будь якої пломби/плівки. Можна відразу відкрити, скористатись, закрити і ніхто навіть не запідозрить,що вона б/у.
Стосовно якості ще не знаю, бо не користувалась ще- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає пломби/упаковки
- Іванна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто вау
Представник брендуІванна, добридень! Дякуємо Вам за такий емоційний відгук! Ми в захваті, що туш для вій L'Oreal Paris Telescopic Extensionist викликала у Вас такі вау-враження. Раді, що вона дарує саме той ефект подовження та виразності, який Ви очікували. Нехай і надалі тішить Вас!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволена покупкою
Буду ще замовляти.
Гарно на подарунок- Достоинства:
- Дійсно подовжує
- Недостатки:
Представник брендуОльга, добридень! Дякуємо Вам за такий приємний відгук! Нам дуже радісно чути, що туш L'Oreal Paris Telescopic Extensionist Mascara Вам сподобалась і Ви плануєте замовляти її знову. Раді, що вона ефективно подовжує вії та стала чудовим варіантом навіть на подарунок. Дякуємо, що обираєте нас!
- Оксана Г***Продавец: Rozetka
Тепер моя улюблена! Вії неймовірно довгі! Не осипається, гарно змивається!
Представник брендуОксана, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що L'Oreal Paris Telescopic Extensionist забезпечує неймовірне подовження вій, тримається протягом дня та легко змивається. Приємно чути, що ця туш стала Вашою улюбленою і дарує ефектний погляд щодня! Бажаємо Вам гарного настрою!
- Олена К***Продавец: Rozetka
чудова туш для подовження вій. Добре розділяє, не осипається та виглядає природно. Ідеальна для щоденного макіяжу, якщо потрібна саме довжина, а не надмірний об’єм.
Представник брендуОлена, добрий день! Дякуємо за такий змістовний відгук! Нам дуже приємно, що туш L'Oreal Paris Telescopic Extensionist виправдала Ваші очікування. Раді чути, що Ви оцінили її здатність подовжувати вії, добре їх розділяти та забезпечувати природний вигляд без осипання. Дійсно, це чудовий вибір для щоденного макіяжу, коли хочеться виразної довжини без надмірного об’єму. Дякуємо за довіру до L'Oreal Paris!