- Валерія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: С20 Infaillible L'Oreal Paris
Дуже класна і стійка тональна основа. Разом зі спреєм працює ще краще. Я користуюсь на роботі, коли працюю добу - стійкість до ранку, без скатування, не сушить і непогано стримує вироблення себуму на обличчі. Користуюсь вже три місяці, поки недоліків не помітила.
Представник брендуВалерія, добридень! Щиро дякуємо за такий детальний відгук та за те, що поділилися досвідом використання після трьох місяців! Нам неймовірно приємно, що тональна основа-кушон L'Oreal Paris Infaillible Cushion стала Вашим надійним помічником навіть під час тривалих робочих змін і довела свою бездоганну стійкість до самого ранку. Ця формула створена для того, щоб поєднувати легкість нанесення кушону із надійним покриттям, яке не пересушує шкіру, не скочується та ефективно контролює появу жирного блиску протягом усього дня чи доби. Ви дали чудову пораду - використання разом зі спреєм-фіксатором дійсно максимально подовжує стійкість макіяжу. Бажаємо Вам чудового настрою та всього найкращого!
- Яна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: N100 Infaillible L'Oreal Paris
Основою задоволена. На комбінованій проблемній шкірі чутливій до подразнень виглядає і тримається напрочуд добре. Не утворює на обличчі ковдру, не скатується.
Представник брендуЯна, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі чути, що тональна основа-кушон L'Oreal Paris Infaillible Cushion стала ідеальним рішенням для Вашої шкіри, забезпечивши стійке покриття без ефекту "ковдри" та зайвих подразнень. Також можливо Вам сподобається наша новинка - помада L'Oreal Paris Color Riche Blurred Matte, яка завдяки легкій формулі з гіалуроновою кислотою створює ніжний пудровий фініш, що чудово доповнить Ваш природний тон обличчя - ссылкаБажаємо Вам завжди насолоджуватися комфортом та бездоганним виглядом Вашої шкіри, користуйтеся із задоволенням!
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: N100 Infaillible L'Oreal Paris
Сподобався, але тон світловатий для мене. Якісь гарна, не обтяжує і зволожує, згладжує недоліки, довго тримається.
Представник брендуОлена, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що Ви оцінили легку текстуру та зволожувальні властивості нашого кушона L'Oreal Paris Infaillible Cushion. Шкода, що відтінок N100 виявився занадто світлим, проте ми радимо звернути увагу на відтінок W120 - він може стати для Вас ідеальним вибором. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися бездоганним виглядом Вашої шкіри та лише вдалих покупок у майбутньому!
- Татьяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: N50 Infaillible L'Oreal Paris
Не підходить для сухої шкіри. Навіть після гарного зволоження - є шелущіння. Перекриває почервоніння не погано
Представник брендуТатьяна, добрий день! Дякуємо, що поділилися досвідом використання тональної основи-кушона для обличчя L'Oreal Paris Infaillible Cushion. Нам приємно, що Ви оцінили його здатність перекривати почервоніння, проте прикро, що засіб підкреслив лущення. Оскільки шкіра схильна до сухості, ми радимо звернути увагу на регулярний догляд, спрямований на делікатне відлущування та глибоке живлення, щоб вирівняти мікрорельєф обличчя. Для створення ідеального покриття рекомендуємо використовувати зволожувальний праймер безпосередньо перед нанесенням тону: він створить захисний бар'єр, який не дозволить пігменту поглинати вологу з доглядових засобів і допоможе надійно приховати дрібні лущення. Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок, адже він допомагає нам бути корисними!
- Алла Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: N100 Infaillible L'Oreal Paris
Маю всі тони цього кушону)))) і цим все сказано))) Купувала на Розетці. Сервіс, як завжди відмінний
Мені підходять усі….використовую світліші, як консилер, мені подобається! Рекомендую однозначно- Достоинства:
- Недостатки:
- Невеликий обʼєм продукта, але використовується економно
Представник брендуАлла, вітаємо! Щиро дякуємо за таку неймовірну відданість нашому L'Oreal Paris Infaillible Cushion та за довіру до бренду! Нам надзвичайно приємно, що Ви знайшли ідеальне застосування для кожного відтінку і навіть використовуєте світліші тони як консилер - це чудовий лайфхак для бездоганного макіяжу. Ваша однозначна рекомендація є найкращою нагородою для нас!
- Алла Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: С20 Infaillible L'Oreal Paris
Кушон чудовий! Маю два тони 100 та 120. Підходять обидва, чудово підлаштовуються під тон моєї шкіри. Однозначно рекомендую !
- Достоинства:
- Швидке та помірно щільне перекриття
- Недостатки:
- Швидко закінчується ( але в баночці всього 11 г продукту, тому так)
Представник брендуАлла, раді вітати! Дякуємо за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що тональна основа-кушон для обличчя L'Oreal Paris Infaillible Cushion Вам сподобалась! Щасливі чути, що обидва відтінки - 100 і 120 - ідеально підлаштовуються під Ваш тон шкіри та забезпечують комфортне, рівномірне покриття. Дякуємо за Вашу рекомендацію та довіру!
- Інна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: N100 Infaillible L'Oreal Paris
номер 100 для світлої шкіри підійшов, гарно перекриває, майже не підкреслює зморшки, мені сподобався
- Достоинства:
- хороше покриття, тонкий шар
- Недостатки:
- думаю що вистачить не надовго
Представник брендуІнна, добрий день! Дякуємо Вам за відгук про тональну основу-кушон для обличчя L'Oreal Paris Infaillible Cushion! Нам дуже приємно, що відтінок N100 Вам добре підійшов та Ви оцінили легке покриття й природний вигляд на шкірі. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: N50 Infaillible L'Oreal Paris
Супер! Мені кушон сподобався. Гарно лягає, не западає у пори, колір мені ідеально підійшов. Ще й упаковка дуже стильна і зручна. Рекомендую.
- Достоинства:
- Гарно лягає, натуральний колір, стильна упаковка
- Недостатки:
Представник брендуОксана, добридень! Дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Ми в захваті, що тональна основа-кушон L'Oreal Paris Infaillible Cushion N50 ідеально Вам підійшла, гарно лягає на шкіру, не підкреслює пори та має природний відтінок, а також що Ви оцінили стильну й зручну упаковку. Можливо, Вам також сподобається наша новинка - туш для вій L'Oreal Paris Panorama Chromatic - ссылка- вона представлена в кількох відтінках, створює ефект панорамного об’єму, підкреслює погляд, дарує виразність та дозволяє експериментувати з кольором, зберігаючи комфорт і стійкість без осипання. Дякуємо, що обираєте нас!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: N50 Infaillible L'Oreal Paris
Гарно все затушовує.
Представник брендуТетяна, раді вітати! Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно чути, що тональна основа-кушон L'Oreal Paris Infaillible Cushion у відтінку N50 добре вирівнює тон шкіри та допомагає створити акуратний, природний вигляд. Щасливі, що Ви задоволені результатом - дякуємо, що обираєте нас!
- Олександра Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: N100 Infaillible L'Oreal Paris
На жаль не підійшов - взагалі!
Не перекриває - абсолютно нічого.
Дає помаранчевий підтон
Представник брендуОлександра, добрий день! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам щиро шкода, що тональна основа-кушон L'Oreal Paris Infaillible Cushion не виправдала Ваших очікувань. Цей формат створений для легкого, природного покриття з ефектом "другої шкіри", тому він не дає щільного перекриття, а більше вирівнює тон обличчя. Водночас інтенсивність покриття можна поступово нашаровувати, але найкращий результат досягається саме з правильно підібраним відтінком. Розуміємо, що якщо колір має невідповідний підтон, наприклад виглядає занадто теплим або "помаранчевим", це може значно впливати на загальний вигляд. Якщо у Вас шкіра з рожевим підтоном, радимо звернути увагу на відтінок C20, а якщо підтон більш нейтральний і N100 здається затемним або теплим - можна розглянути світліший N50. Також підбір відтінку онлайн дійсно може бути складним, тому за можливості рекомендуємо тестувати продукти в офлайн-точках перед покупкою. Дякуємо за Ваш відгук - ми обов’язково передамо його нашій команді!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: W120 Infaillible L'Oreal Paris
Как-то быстро закончился
- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
Представник брендуОльга, раді вітати! Дякуємо Вам за відгук про тональну основу-кушон для обличчя L'Oreal Paris Infaillible Cushion! Нам дуже приємно, що загалом продукт Вам сподобався. Щодо витрати - через особливості формату кушону засіб може здаватися менш об’ємним, проте він добре дозується спонжем і дозволяє контролювати кількість продукту для нанесення. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: N100 Infaillible L'Oreal Paris
Дуже приємна і якісна річ. Відтінок 100 ліг ідеально на мою світлу, з розовинкою шкіру. Лежить легко, натурально, маску добре. Не на весь день, але це і неможливо з жирною, дихаючею шкірою.
- Достоинства:
- Якість, зручність, маскуючий ефект та легкість нанесення.
- Недостатки:
- Поки не зіткнулися, подивимось на скільки вистачить
Представник брендуОлена, раді вітати! Дякуємо Вам за детальний відгук! Нам дуже приємно чути, що тональна основа-кушон L'Oreal Paris Infaillible Cushion у відтінку N100 ідеально підійшла Вашій шкірі, рівно лягла та забезпечила природне маскування. Щасливі, що Ви оцінили якість, легкість нанесення та комфорт протягом дня. Бажаємо Вам натхнення та краси!
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: С20 Infaillible L'Oreal Paris
Начиталася відгуків в інтернеті, ніколи не користувалась кушоном. Дійсно коробка зачотна, велика, враження , що купила саме коробку, бо поролоночка невеличка, пропитана, навіть цікаво як на довго вистачить. Береться засіб добре, відразу на думку прийшло «як водоемульсіонка малярна». Підсихає і погано змивається. Колір нормальний. С20 світло рожевий, N100 тілесний.
Представник брендуІрина, доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання тональної основи-кушона для обличчя L'Oreal Paris Infaillible Cushion. Розуміємо Ваші враження щодо формату - кушони дійсно мають компактну подушечку, однак завдяки формулі та особливостям формату засіб витрачається досить економно. Легка, рідка текстура швидко розподіляється та фіксується на шкірі, що забезпечує більш стійкий результат протягом дня - саме тому може виникати відчуття підсихання. Для делікатного та повного зняття такого покриття радимо використовувати засоби для зняття стійкого макіяжу, наприклад міцелярну воду або двофазні засоби від L'Oreal Paris. Також для найкращого результату ми рекомендуємо наносити його прибиваючими рухами(всією поверхнею спонжа) тонким шаром. Дякуємо за Ваш відгук - він дуже цінний для нас!
Стойкий, не проваливается в морщины, не отпечатывается на телефоне, наношу только кушон, пудрой не пользуюсь, все отлично
- Достоинства:
- супер
- Недостатки:
Представник брендуОльга, добридень! Дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що тональна основа-кушон L'Oreal Paris Infaillible Cushion у відтінку W120 виправдала Ваші очікування, що вона стійка, не осідає у зморшки, не залишає відбитків і дає чудовий результат без додаткової пудри. Формула кушона створена для легкого нанесення, природного вигляду та комфорту протягом дня! Чудового Вам дня!
- Марина И***Продавец: Rozetka. Тон: С20 Infaillible L'Oreal Paris
Шикарний кушон! Гарне покриває, без жирного блиску, стійкий ! Я у захваті!
- Достоинства:
- Стійкий, гарно лягає і моя жирна шкіра не блищить
- Недостатки:
Представник брендуМарина, добрий день! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Ми щасливі знати, що тональна основа-кушон для обличчя L'Oreal Paris Infaillible Cushion Вам так сподобалась! Раді чути, що вона забезпечує стійке покриття без жирного блиску та комфортно підходить навіть для жирної шкіри. Щиро приємно, що Ви у захваті від результату! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
- Катя К***Продавец: Rozetka. Тон: N50 Infaillible L'Oreal Paris
Спробувала і більше не куплю. Мій фаворит СС від Люміне багато років…
- Достоинства:
- Зовсім не розділила захоплення цього кушону. Нормально але не більше.
- Недостатки:
- Жовтить
Представник брендуКатя, добрий день! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам щиро шкода, що тональна основа-кушон для обличчя L'Oreal Paris Infaillible Cushion не стала для Вас фаворитом. Розуміємо, що підбір тональних засобів - дуже індивідуальний, і кожен має свої вподобання та очікування від текстури й фінішу. Щодо відтінку - N50 має нейтральний підтон, який на шкірі з холодним або рожевим підтоном може виглядати більш теплим або навіть злегка "жовтити". У такому випадку радимо звернути увагу на відтінок C20 - він має холодний рожевий підтон і може виглядати більш гармонійно на шкірі з відповідним підтоном. Сам кушон створений для легкого, природного, матового покриття з ефектом "другої шкіри": він вирівнює тон, надає свіжого вигляду та зручний для швидкого оновлення макіяжу протягом дня. Для найкращого результату рекомендуємо наносити його на добре зволожену шкіру, за можливості використовуючи зволожувальний праймер, а також розподіляти продукт спонжем притаптуючими рухами без розтирання - це допомагає досягти більш рівного та природного покриття. Якщо ж Ви надаєте перевагу більш зволожуючим і невагомим текстурам, можливо, Вам більше сподобається L'Oreal Paris True Match Nude - гіалуронова тонувальна сироватка. Вона має дуже легку, доглядову формулу, забезпечує делікатне вирівнювання тону, інтенсивне зволоження та природний "живий" фініш без відчуття щільності. На відміну від кушону, вона більше працює як гібрид догляду і тону, а не як компактний формат для швидкого макіяжу. Дякуємо за Ваш відгук - він дуже цінний для нас, і ми обов’язково передамо його нашій команді!