Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Ночной крем-уход L'Oreal Paris Revitalift Восстанавливающий кожу лица 50 мл (5011408040791)

Оценка пользователей 4.56/5
  • Олена Б***

Відмінна якість

Представник бренду

Олена, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Ми щасливі читати, що нічний крем-догляд L'Oreal Paris Revitalift Відновлювальний залишив у Вас позитивні враження. Формула створена для відновлення та живлення шкіри вночі, допомагаючи підтримувати пружність, зволоження та здоровий вигляд обличчя. Раді, що продукт виправдав Ваші очікування!

• Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Замовлений товар був відправлений відразу у той самий день замовлення, не очікував. Продавця рекомендую. Дякую!

Представник бренду

Олег, добрий день! Дякуємо за Вашу оцінку! Раді чути, що нічний крем L'Oreal Paris Revitalift допомагає відновлювати шкіру обличчя та приносить Вам задоволення від догляду. Його ніжна текстура живить та зволожує шкіру впродовж ночі, допомагаючи підтримувати її пружність і сяйво до ранку. Бажаємо Вам чудового дня!

• Татьяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

На жаль, крем виявився підробкою. Користуюся цим засобом роками, тому одразу помітила різницю: текстура занадто рідка, запах різкий і зовсім не такий, як в оригіналу. Пакування має дефекти друку, батч-код не пробивається. Дуже розчарована, не рекомендую купувати тут цей товар. Це зовсім не той крем, який повинен бути! Підробка

Достоинства:
    Недостатки:
    Підробка

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

Представник бренду

Татьяна, добрий день! Дякуємо, що поділилися своїми зауваженнями та детально описали Ваші враження. Нам щиро прикро, що у Вас склалося враження, ніби крем L’Oréal Paris Revitalift є підробкою, і ми розуміємо, наскільки це може засмучувати, особливо якщо Ви користуєтеся цим продуктом багато років і добре знаєте його особливості. Ви могли помітити, що баночка виглядає меншою через оновлення дизайну паковання. З 2019 року компанія перейшла на більш екологічне та легке скляне паковання, зменшивши вагу скла на 30%. Для цього використовується перероблене скло (25%-40%), яке також придатне для повторної переробки. Це оновлення дозволяє компанії не тільки зберегти ефективність продукту, але й робити внесок у збереження довкілля. Ми хочемо запевнити Вас, що нічний крем-догляд для обличчя L'Oreal Paris Revitalift є оригінальним продуктом. Якщо у Вас залишилися питання чи сумніви щодо продукту, ми рекомендуємо звернутися до нашого відділу консультування споживачів за додатковою інформацією або перевіркою. Ви можете зробити це по електронній пошті : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення і прикріпіть фото продукту. З Вами обов'язково зв'яжуться, після Вашого звернення. Дякуємо. Щиро бажаємо, щоб подальший досвід із продуктами L’Oréal Paris приносив Вам лише впевненість і задоволення.

• Людмила Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Багато років користуюсь цим кремом-підходить ідеально!!!!Є сумніви щодо оригінальності-колір занадто білий,а повинен бути молочний....буду користуватись,зрозумію)

Достоинства:
    ВСЕ в перевагах.
    Недостатки:
    відсутні
      Представник бренду

Людмила, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Приємно, що нічний крем-догляд для обличчя L'Oreal Paris Revitalift підходить Вам вже багато років та забезпечує комфорт і догляд для шкіри. Однак ми шкодуємо, що у Вас виникли сумніви щодо оригінальності продукту. Ми хочемо запевнити Вас, що нічний крем-догляд для обличчя L'Oreal Paris Revitalift є оригінальним продуктом. Якщо у Вас залишилися питання чи сумніви щодо продукту, ми рекомендуємо звернутися до нашого відділу консультування споживачів за додатковою інформацією або перевіркою. Ви можете зробити це по електронній пошті : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення і прикріпіть фото продукту. З Вами обов'язково зв'яжуться, після Вашого звернення. Дякуємо.

• Сергей С***

Все ок

Представник бренду

Сергей, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що нічний крем L'Oreal Paris Revitalift відповідає Вашим очікуванням. Нам приємно, що Вам все сподобалось! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Швидка ,безкоштовна доставка,не вперше замовляю саме цієї фірми креми тут,на розетці.Завжди була задоволена і ніяких сумнівів в кремах не було. Але цей раз ,шок. Дістаю нічний крем з картонної коробки і розумію що щось не так. Баночка не тільки за розмірами менша ,ще й візуально . Всі фото прикладаю майже порожніх банок ,які отримала в грудні місяці і заповнених, тільки що отриманих.На обох баночках 50 мл ,але.....баночки за розмірами і вагою різні.

Недостатки:
    Менша ємність.Ось і нижча ціна.
    • Яна

так головне щоб всередені було 50 мл крему, до чого тут розмір баночки?

Представник бренду

Добридень, Людмило! Дякуємо за Ваш запит, що обрали L’Oreal Paris Revitalift Нічний крем-догляд для обличчя. Ми цінуємо Вашу уважність і розуміємо Ваше здивування щодо розміру баночки. Хочемо Вас запевнити, що об’єм крему залишився незмінним — це справді 50 мл, як вказано на упаковці. Ви могли помітити, що баночка виглядає меншою через оновлення дизайну паковання. З 2019 року компанія перейшла на більш екологічне та легке скляне паковання, зменшивши вагу скла на 30%. Для цього використовується перероблене скло (25%-40%), яке також придатне для повторної переробки. Це оновлення дозволяє компанії не тільки зберегти ефективність продукту, але й робити внесок у збереження довкілля. Сподіваємося, що це пояснення розвіяло Ваші сумніви. Бажаємо Вам приємного використання нашого крему і здорової, сяючої шкіри!

• Татяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Користуючись цим кремом не перший раз. Наслідок радує

Достоинства:
    Легка текстура, легко вбирається у шкіру, ненав'язливо запах
    Недостатки:
    Не помітила
      Представник бренду

Татяна, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Ви залишаєтесь задоволені результатами використання нашого нічного крему L'Oreal Paris Revitalift. Легка текстура і ненав'язливий запах справді роблять його ідеальним для комфортного догляду за шкірою обличчя. Сподіваємося, що Ваші враження й надалі будуть позитивними!

• Тамара
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

очень приятный запах, хорошо впитывается, комфортно ложится, пользуюсь в зимний период

Достоинства:
    Качество,
    Недостатки:

Тамара, раді вітати! Щиро вдячні Вам за відгук, для нас це важливо. Ми раді, що нічний крем-догляд для обличчя L'Oreal Paris Revitalift Відновлювальний шкіру обличчя виправдав Ваші очікування та сподобався його ефект. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо краси та чудового настрою!

• Куранда А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Текстура крему щільна, на обличчя наноситься дуже добре та мʼяко. Зволожує шкіру досить гарно. Мені подобається.

Достоинства:
    Ціна-якість

Ангеліна, вітаємо. Щиро дякуємо за Ваш коментар, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання крему. Нехай нічний крем-догляд, що відновлює шкіру обличчя - L'Oreal Paris Revitalift дарує Вам тільки позитивні емоції. Для найкращого результату поєднуйте продукт з антивіковою сироваткою на основі ретинолу та денним зволожувальним крем-доглядом для розгладження шкіри обличчя та проти зморшок Revitalift. Насичений крем має легку нежирну консистенцію, ефективно зволожує, робить шкіру м’якою, шовковистою та сяйливою. Пробіотики органічного походження регулюють природний мікробіом шкіри, підтримують здоровий свіжий вигляд і підсилюють бар’єрні функції. Про-ретинол — це стабілізована форма вітаміну A. Компонент активно бореться зі зморшками, зміцнює шкіру, розгладжує рельєф, покращує колір і стимулює оновлення клітин. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Олеся М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Мне подошёл. Отлично питает и увлажняет.

Достоинства:
    Цена и качество
    Недостатки:

Олеся, вітаємо. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми цінуємо те, що Ви з нами. Бажаємо Вам тільки приємних вражень!